polciuaa Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Gaga-dzięki.:) z tych imion co podałaś to kojarze Ciri i Core.:diabloti: Pozatym jakaś babeczka na moje pytanie jak sięwabi odpowiedziała: `wilczak czechosłowacki`. :evil_lol: Quote
Mudik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Vlcaki , które wstawiałam to był pies z Polskiego Dworu, ato jaśniejsze o to to z młodzieży czy pośredniej, jakoś na początku wchodziło i na pewno import, więc nie ten pies którego podano . Quote
NigdyNigdy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 panienkabubu napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu numerków startowych psów, które znalazły się na podium :cool3: Ktoś coś wie? :cool3: II BiS Juniorów- Siberian Husky, Snowmist's ONTARIO TREASURE BoG V FCI oraz III BiS- Akita Amerykańska, Finigan AK-TAN CUFENDER ;) Quote
Shetanka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 BiS Psów Użytkowych BiS Oddziału Kielce Quote
Pieseczkowo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 panienkabubu napisał(a):To portal internetowy animalia ;-) Ale jak nie zdobędę wyników to nie będzie artykułu :eviltong::diabloti: AA kojarze sklepik i portal.A na stronie związku w Kielcach nie ma może wyników? Quote
panienkabubu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 NigdyNigdy - dziękuję:loveu: Pieseczkowo - jeszcze niestety nie. Co było pierwsze na BIS Junior? Bo to mi umknęło....... I interesują mnie numerki: BOG II BOG III BOG IV (II i III lokata) BOG V (co było II? i co to za husky na III) BOG VI BOG VII BOG VIII BOG IX (II i III lokata) BOG X (II i III lokata) :cool3: Quote
panienkabubu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 http://i38.tinypic.com/nmztkl.png czy mogę prosić o pomoc w odczytaniu numerka sznaucera? 57......? I co to za czarne psisko na 1-nce? Quote
Pieseczkowo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dla mnie ten sznaucer ma numer albo 572 albo 672.A ten n apierwszym miejscu to może szkot?? Quote
Irviers Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ta sznaucerka to HERMIONA Blue Bricassart- na 1000 % :) Quote
Viris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Dla mnie ten sznaucer ma numer albo 572 albo 672.A ten n apierwszym miejscu to może szkot?? To czarne to jakiś szpic. Ale nie znam się na nich :cool3: Quote
Gaga Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mudik napisał(a):Vlcaki , które wstawiałam to był pies z Polskiego Dworu, ato jaśniejsze o to http://images31.fotosik.pl/402/8c4d450efe084ed9.jpg to z młodzieży czy pośredniej, jakoś na początku wchodziło i na pewno import, więc nie ten pies którego podano . Nie, to JEST Kalaratri z Peronówki, na bank ;) Quote
NigdyNigdy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 panienkabubu napisał(a):NigdyNigdy - dziękuję:loveu: A proszę ;) panienkabubu napisał(a):Co było pierwsze na BIS Junior? Pierwszy był sznaucer miniatura p. Supronowicz, ale nie znam nazwy. panienkabubu napisał(a):BOG V (co było II? i co to za husky na III) Husky był poza podium ;) Quote
panienkabubu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Szpice czarne były dwa :placz: No i się nie dowiem hehe. Husky nie był III na BOG?:hmmmm: A Viris tak podała :eviltong::evil_lol: Quote
Viris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To małe z oddzialu Kielce to mi wychodzi że jest to szpic mały kolorowy klasyczny - suka - CHA-CHA Mumuru BIS weteran - 1. Sznaucer miniaturowy pieprz i sól - pies - X-PRESS MAIL Moldau North 2.Cocker spaniel angielski - suka - FANTAZJA Galida 3. Pudel miniaturowy apricot - pies - CHEVALIER MON CHERI Adorea BIS junior - 1.Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - pies - Sasquehanna KMINEK BOG II 1. Shar pei - pies - MR. BASTIEN Iz Kitaiskogo Kvartala 2. Buldog Angielski - pies - NORMAN Dyskretny Urok Burżuazji 3. Mastif tybetański - pies - VIJAY OF SARAS BOG III 1.Foksterier krótkowłosy - suka - BESKA v.d.Bismarckquelle 2.Bulterier - pies - EDYP Sodoma i Gomora 3. West highland white terrier - ( nie wiem jaki pies bo Pani na grupie miała numerek weterana a w jej rękach jest kilka westów ) BOG V (co było II? i co to za husky na III) 2.Szpic miniaturowy - pomeranian - pies - PINECREST S MY BOY TROY 3.To nie husky to Alaskan Malamute ( wielkie faux pas z mojej strony - ale czasem bywam zmęczona - nie wiem co w tym śmiesznego - wyszłam z domu przed 8 rano wróciłam po ponad 12 godzinach - zdarza się nie pamiętać kto w której konkurencji stanął na jakim miejscu itp. Rozumiem jakbym jamnika z dogiem pomyliła..) - pies - COBY WILD WOLF HUK AMAROK BOG VI 1.Beagle - pies - Alotorius Old Glory PACEMAKER AT ADEKATOS 2.Basset hound - pies - ARON Dudi Dogs's 3.Gopńczy Polski - pies - BRYLANT Kłusująca sfora FCI BOG VII 1.Seter szkocki gordon - pies - ASTI z Ojcowskiej doliny 2. Seter irlandzki - pies - FAITHFUL FREDDY Shilton 3. Wyżeł niemiecki krótkowłosy - suka - niestety nie wiem BOG VIII 1.Springer spaniel angielski - pies - LORDSETT MY MAGIC BOY 2.Golden Retriver - pies - XCENTRIC Oligarchia 3.Labrador Retriver - suka - ROCHEBY NORIA Z Borowskich Stawów BOG IX (II i III lokata) 2.Pudel Miniaturowy czarny - pies - MR. PONTIUS Od Lalanki 3.Mops - pies - Meteoryt Pomarszczony Czar BOG X (II i III lokata) 2.Wilczarz Irlandzki - suka - LAURA Celtic Alanda 3. Chart Afgański Tyle mam ze zdjęć i z katalogu. Napisz jeszcze raz po uzupełnieniu danych czego jeszcze brakuje. Quote
borntolove Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 1 BoG X a zarazem I BIS dla greyhounda - Epic FUNDAMENTAL Quote
Gonia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 panienkabubu napisał(a): BOG IV (II i III lokata):cool3: No przeca napisałam:evil_lol: 1CARELLI 2 MÓJ z Koszęcińskiej Dąbrowy 3 Evasion PAVAROTTI Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Viris użyczę sobie może fotek z JH na stronę Dog show handling - Quote
Pieseczkowo Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Viris napisał(a):To małe z oddzialu Kielce to mi wychodzi że jest to szpic mały kolorowy klasyczny - suka - CHA-CHA Mumuru BIS weteran - 1. Sznaucer miniaturowy pieprz i sól - pies - X-PRESS MAIL Moldau North 2.Cocker spaniel angielski - suka - FANTAZJA Galida 3. Pudel miniaturowy apricot - pies - CHEVALIER MON CHERI Adorea BIS junior - 1.Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny - pies - Sasquehanna KMINEK BOG II 1. Shar pei - pies - MR. BASTIEN Iz Kitaiskogo Kvartala 2. Buldog Angielski - pies - NORMAN Dyskretny Urok Burżuazji 3. Mastif tybetański - pies - VIJAY OF SARAS BOG III 1.Foksterier krótkowłosy - suka - BESKA v.d.Bismarckquelle 2.Bulterier - pies - EDYP Sodoma i Gomora 3. West highland white terrier - ( nie wiem jaki pies bo Pani na grupie miała numerek weterana a w jej rękach jest kilka westów ) BOG V (co było II? i co to za husky na III) 2.Szpic miniaturowy - pomeranian - pies - PINECREST S MY BOY TROY 3.To nie husky to Alaskan Malamute ( wielkie faux pas z mojej strony - ale czasem bywam zmęczona - nie wiem co w tym śmiesznego - wyszłam z domu przed 8 rano wróciłam po ponad 12 godzinach - zdarza się nie pamiętać kto w której konkurencji stanął na jakim miejscu itp. Rozumiem jakbym jamnika z dogiem pomyliła..) - pies - COBY WILD WOLF HUK AMAROK BOG VI 1.Beagle - pies - Alotorius Old Glory PACEMAKER AT ADEKATOS 2.Basset hound - pies - ARON Dudi Dogs's 3.Gopńczy Polski - pies - BRYLANT Kłusująca sfora FCI BOG VII 1.Seter szkocki gordon - pies - ASTI z Ojcowskiej doliny 2. Seter irlandzki - pies - FAITHFUL FREDDY Shilton 3. Wyżeł niemiecki krótkowłosy - suka - niestety nie wiem BOG VIII 1.Springer spaniel angielski - pies - LORDSETT MY MAGIC BOY 2.Golden Retriver - pies - XCENTRIC Oligarchia 3.Labrador Retriver - suka - ROCHEBY NORIA Z Borowskich Stawów BOG IX (II i III lokata) 2.Pudel Miniaturowy czarny - pies - MR. PONTIUS Od Lalanki 3.Mops - pies - Meteoryt Pomarszczony Czar BOG X (II i III lokata) 2.Wilczarz Irlandzki - suka - LAURA Celtic Alanda 3. Chart Afgański Tyle mam ze zdjęć i z katalogu. Napisz jeszcze raz po uzupełnieniu danych czego jeszcze brakuje. Ja jedynie mogę dopełnić ze west z BOG'a III to Rob du Moulin de Mac Gregor wł.Pani Agnieszka Kryszak.;) Quote
panienkabubu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Gonia - dzięki :loveu: Viris - :crazyeye: :mdleje: wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pewnie mnie zamordujesz za to co powiem, ale wystarczyły numerki katalogowe :loveu::loveu: ale bardzo dziękuję za poświęcenie i czas i chęć pomocy (a ja wcale nie wyśmiałam i mój emot nie miał złych intencji, jezeli uraziłam to przepraszam). Brakuje mi tylko: BIS Szczeniąt - Nowofundland BIS Ras PL - Gończy i Ogar BIS O/Kielce - Chow Chow BIS Junior - Doberman BOG I - Welsh Corgi BOG X - Chart Afgański. Ale myślę, że bez tych wyników się obejdzie, jednak jeżeli ktoś z Was ma możliwość zidentyfikowania, to byłoby super :loveu: Wielkie dzięki Dogomaniacy :multi: Quote
M&S Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 panienkabubu napisał(a):Szpice czarne były dwa :placz: No i się nie dowiem hehe. szpic czarny to był pomeranian i był jeden:razz: Quote
Viris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Viris użyczę sobie może fotek z JH na stronę Dog show handling -Śmiało, pozdrawiam :cool1: BIS Szczeniąt - Nowofundland - 460 BIS Ras PL - Gończy - 1081 Ogar - 1116 Chart postawiony na lokacie 4 - 1748 BIS O/Kielce - Chow Chow ( Pan nie miał numerka ) BIS Junior - Doberman - 335 BOG I - Welsh Corgi - 198 BOG X - Chart Afgański. - nie mam numerka na zdjęciu. Quote
panienkabubu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Viris napisał(a):BIS Szczeniąt - Nowofundland - 460 BIS Ras PL - Gończy - 1081 Ogar - 1116 Chart postawiony na lokacie 4 - 1748 BIS O/Kielce - Chow Chow ( Pan nie miał numerka ) BIS Junior - Doberman - 335 BOG I - Welsh Corgi - 198 BOG X - Chart Afgański. - nie mam numerka na zdjęciu. ............. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wielkie dzięki :loveu::loveu: przypomnij mi Viris, jak masz na imię?:loveu: Quote
Viris Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 panienkabubu napisał(a):............. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wielkie dzięki :loveu::loveu: przypomnij mi Viris, jak masz na imię?:loveu:Tak jak na zdjęciach się podpisuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts