Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris ja wiem,ze ty zawsze rozchwytywana, miałam cię poprosić też ale widziałam,ze stałaś zanim ja weszłam na ring więc dodatkowo nie prosiłam, następnym razę bedę się narzucac hihi

Posted

Mudik - wybory też mam. Nawet bardziej niż pudła - bo mi panowie fotografowie zasłaniali swoimi czterema literami widoki..
Was starałam się złapać, co wyszło zobaczymy.

Ilka21 - mnie to trzeba siłą, AnkaW ma wprawę - dowiedz się jak to się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gonia - No brawo brawo :multi:

Posted

Gregory piękny ten Twój cockerowy weteran :loveu::loveu: Gratuluje takiego włosa i kondycji :klacz:

Jogurtowa miło było Cię poznać i również Twojego niskopodłogowca slodziak jeden :loveu:

Posted

[quote name='Viris']

Ilka21 - mnie to trzeba siłą, AnkaW ma wprawę - dowiedz się jak to się robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Viris jak ja Cię lubię :calus:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu numerków startowych psów, które znalazły się na podium :cool3:
Ktoś coś wie? :cool3:

BOG IX wygrała Sasquehanna DOBRA WRÓŻKA (grzywacz owłosiony)

Posted

[quote name='maga18']BOG IX wygrała Sasquehanna DOBRA WRÓŻKA (grzywacz owłosiony)

dziiękuję :loveu:

Udało mi się ustalić weterany, szczenięta (bez nowofundlanda - ktoś wie który to był?), użytki, BOG I (bez welsha, ktoś wie, co to za corgi?) i BIS Ras Polskich tylko 1 lokata (gończy i ogar? jakie numery?)

I na razie tyle :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu numerków startowych psów, które znalazły się na podium :cool3:
Ktoś coś wie? :cool3:

BOG III-705 PERRO v.d.Bismarckqelle
BOG IV-897 CARELLI Światołdycz
913 MÓJ z Koszęcińskiej Dąbrowy
895 Evasion PAVAROTTI

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
OOOO:crazyeye:a w jakiej gazecie bo chętnie przeczytam,chyba,że to gazetka nie jakas ogolno dostepna.:eviltong::p

To portal internetowy animalia ;-)
Ale jak nie zdobędę wyników to nie będzie artykułu :eviltong::diabloti: