polciuaa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='agnethka'] koleś? hmm...jeśli miał wąsy to był mój tata :lol: ale Elitowiec był praktycznie non stop ze mną ;) No to sorry,w takim razie to był Twój tata.:diabloti: [quote name='Gaga']Beatris Vlci Nadeje. w hodowli Wilk z Polskiego Dworu :diabloti: Dzięki Gaga.:razz: I dzięki za odpowiedź na moje następne pytanie,którego nie zdążyłam zadać.:diabloti: Ps.Byłaś z wystawie? Jesli tak to czemu ja nic o tym nie wiedziałam? :diabloti: A ja tam biedna pomiedzy wilczakami biegałam i wszystkich się o imiona wypytywalam żeby znaleźć Twoją lub Smoka bestie,ale jakoś was widocznie ominełam jeśli byłyście.:evil_lol: W sumie był jeden Pan,który trzymał dwa wilczaki...raz do niego podeszłam i zapytałam się jak się wabią to mi powiedział,ale ja nie zrozumiałam jednego więc wysłałam drugi raz do niego Dudziaczka (żebym nie wyszła na kretyna. :diabloti: ) to jej też powiedział imiona ( Dudziaczek zrozumiała,że jeden to Abber,a ja stwierdziłam,że to pewnie Jabber.:diabloti: ) i stwierdził,ze to nie jego psy.:razz: No więc już nie podchodziłam się o nie wypytywać bo mi głupio było.:oops::evil_lol: Mudik-mogę Cię prosić o te fotki suni import ze Słowacji ? :oops: EDIT: A oświeci mnie ktoś jak się nazywały te psiaki? http://images49.fotosik.pl/31/0c212b3b0f334b09.jpg http://images31.fotosik.pl/402/8c4d450efe084ed9.jpg z góry dzięki.:) Quote
Vectra Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Viris , mogę ukraść jedną fote i wstawić na stronkę :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Viris Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Jasne, jasne. Jak ktoś jeszcze chce to fotkami można się częstować, pod warunkiem poinformowania mnie o tym fakcie oraz podania linka do strony gdzie zdjęcie zostanie wykorzystane. Quote
Vectra Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 tu wstawiałam , tu Penn-Staff Staffordshire Bull Terrier - Atomic Boy Penn Staff FCI dzięki :multi: :multi: :multi: Quote
Mudik Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dzięki Viris, tutaj zaraz wstawię netboard.hu fórum - Egy eleven néprajzi relikvia: a MUDI :lol::lol::multi: Quote
Viris Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='agnethka']oj....Viris, Viris..byłaś tak bliziutko, a nas nie złapałaś....:placz:Nie zawsze się udaje. Bo buldożkach byłam na tyle wyczerpana już że się sama sobie dziwię że zgadałam się jeszcze z Vectrą żeby ją poznać. A potem już nie wiem jakim cudem zostałam jeszcze na finałach. Ale odpoczywam do dziś:cool1: Jak na ringu była Vectra to ja leciałam na drugi koniec hali po rzeczy, chętnie bym siedziała na doopce pod Waszym ringiem :razz: [quote name='Mudik']Dzięki Viris, tutaj zaraz wstawię netboard.hu fórum - Egy eleven néprajzi relikvia: a MUDI :lol::lol::multi: Spoko spoko, z tej strony rozumiem tylko emotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zakla Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Viris, wrzucam na aussikowe forum :) Dzieki!:multi: Quote
AbraCadabra Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Troche shickowych:razz: http://i362.photobucket.com/albums/oo70/Allure-sollis/6-2.jpg Quote
Biutka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 AbraCadabra piękne. Jakim ty to aparatem robisz? :p Quote
Gaga Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='dogomanka_'] Dzięki Gaga.:razz: I dzięki za odpowiedź na moje następne pytanie,którego nie zdążyłam zadać.:diabloti: Ps.Byłaś z wystawie? Jesli tak to czemu ja nic o tym nie wiedziałam? :diabloti: A ja tam biedna pomiedzy wilczakami biegałam i wszystkich się o imiona wypytywalam żeby znaleźć Twoją lub Smoka bestie,ale jakoś was widocznie ominełam jeśli byłyście.:evil_lol: Nie, nie było mnie (ani Anki).. zresztą Cheya nie mogłabyś nie zauwazyć :diabloti: Właściwie to nawet nie wiem na jaką wystawę się wybiorę (po skończeniu Intera jakoś mi motywacja siadla :cool1: Ale moze Łódź? Bo te wystawy bardzo lubię:) Na fotkach jest Apodis Wilk z Polskiego Dworu a drugi to chyba KALARATRI z Peronówki W sumie był jeden Pan,który trzymał dwa wilczaki...raz do niego podeszłam i zapytałam się jak się wabią to mi powiedział,ale ja nie zrozumiałam jednego więc wysłałam drugi raz do niego Dudziaczka (żebym nie wyszła na kretyna. :diabloti: ) to jej też powiedział imiona ( Dudziaczek zrozumiała,że jeden to Abber,a ja stwierdziłam,że to pewnie Jabber.:diabloti: ) i stwierdził,ze to nie jego psy.:razz: No więc już nie podchodziłam się o nie wypytywać bo mi głupio było.:oops::evil_lol: Z wilczaków na wystawie były: PSY Klasa młodzieży CVAKO OD STARKEJ Klasa championów APODIS Wilk z Polskiego Dworu EURY z Peronówki SUKI Klasa młodzieży KALARATRI z Peronówki Klasa pośrednia CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu CORA z Hvozdecke kotliny Klasa otwarta CIRI Wilk z Polskiego Dworu Klasa weteranów BEATRIS Vlci nadeje to musisz sobie teraz dopasowac imiona ;) Quote
AbraCadabra Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Biutka napisał(a):AbraCadabra piękne. Jakim ty to aparatem robisz? :p Pentaxem K100D :cool3: Jakość taka sobie bo nie umiem jeszcze robic dobrych zdjęć w hali :evil_lol::angryy::eviltong: Quote
Anka S Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Biutka napisał(a):AbraCadabra piękne. Jakim ty to aparatem robisz? :p Prześliczne te fotosy, inni powinni się uczyć :) aż milo popatrzeć :) Quote
karolak Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='weszka'] shar-pei chyba dogomaniacki ;) http://img409.imageshack.us/img409/6696/dsc1376ol3.jpg http://img363.imageshack.us/img363/4992/dsc1377xr7.jpg Zgadza się :cool3: to Ynde ze Skromnej od betki35 . Chyba rozmawiałyśmy przez moment :lol: Betka pytała skąd masz taką fajną koszulkę z Dogomanii :loveu: Quote
Ilka21 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 grzywki sa ale mój się nie załapał:placz: a szkoda bo sliczne fotki Viris Quote
Viris Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Anka S napisał(a):Prześliczne te fotosy, inni powinni się uczyć :) aż milo popatrzeć :) Pozwól może że każdy będzie robić zdjęcia w miarę swoich możliwości i wg swojego uznania. Ja już przestałam robić zdjęcia błyskając lampą prosto w biedne psie oczy i nie zamierzam do tego wracać. Z resztą przy w miarę dobrym sprzęcie to nie sztuka włączyć "auto" ;) Ilka21 napisał(a):grzywki sa ale mój się nie załapał:placz: a szkoda bo sliczne fotki Viris Sorki, ale padałam na pysk latając między ringami. Żeby Agamie zrobić fotę wlazłam na ring BF podczas oceny i doleciałam do miejsca gdzie ring BF stykał się z ringiem Grzywek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobrze że w łeb nie oberwałam jakimś pucharkiem czy czymś. Quote
Zuza i Noddy Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Będą jeszcze dzisiaj jakieś fotki? Quote
Viris Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja powoli zabieram się za finały, ale wstawię najwcześniej jutro. Quote
Recommended Posts