Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']
koleś? hmm...jeśli miał wąsy to był mój tata :lol:

ale Elitowiec był praktycznie non stop ze mną ;)

No to sorry,w takim razie to był Twój tata.:diabloti:

[quote name='Gaga']Beatris Vlci Nadeje. w hodowli Wilk z Polskiego Dworu :diabloti:

Dzięki Gaga.:razz: I dzięki za odpowiedź na moje następne pytanie,którego nie zdążyłam zadać.:diabloti:
Ps.Byłaś z wystawie? Jesli tak to czemu ja nic o tym nie wiedziałam? :diabloti: A ja tam biedna pomiedzy wilczakami biegałam i wszystkich się o imiona wypytywalam żeby znaleźć Twoją lub Smoka bestie,ale jakoś was widocznie ominełam jeśli byłyście.:evil_lol: W sumie był jeden Pan,który trzymał dwa wilczaki...raz do niego podeszłam i zapytałam się jak się wabią to mi powiedział,ale ja nie zrozumiałam jednego więc wysłałam drugi raz do niego Dudziaczka (żebym nie wyszła na kretyna. :diabloti: ) to jej też powiedział imiona ( Dudziaczek zrozumiała,że jeden to Abber,a ja stwierdziłam,że to pewnie Jabber.:diabloti: ) i stwierdził,ze to nie jego psy.:razz: No więc już nie podchodziłam się o nie wypytywać bo mi głupio było.:oops::evil_lol:

Mudik-mogę Cię prosić o te fotki suni import ze Słowacji ? :oops:

EDIT: A oświeci mnie ktoś jak się nazywały te psiaki?
http://images49.fotosik.pl/31/0c212b3b0f334b09.jpg

http://images31.fotosik.pl/402/8c4d450efe084ed9.jpg

z góry dzięki.:)

Posted

Jasne, jasne.

Jak ktoś jeszcze chce to fotkami można się częstować, pod warunkiem poinformowania mnie o tym fakcie oraz podania linka do strony gdzie zdjęcie zostanie wykorzystane.

Posted

[quote name='agnethka']oj....Viris, Viris..byłaś tak bliziutko, a nas nie złapałaś....:placz:Nie zawsze się udaje. Bo buldożkach byłam na tyle wyczerpana już że się sama sobie dziwię że zgadałam się jeszcze z Vectrą żeby ją poznać. A potem już nie wiem jakim cudem zostałam jeszcze na finałach. Ale odpoczywam do dziś:cool1:
Jak na ringu była Vectra to ja leciałam na drugi koniec hali po rzeczy, chętnie bym siedziała na doopce pod Waszym ringiem :razz:

[quote name='Mudik']Dzięki Viris, tutaj zaraz wstawię

netboard.hu fórum - Egy eleven néprajzi relikvia: a MUDI

:lol::lol::multi:
Spoko spoko, z tej strony rozumiem tylko emotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']
Dzięki Gaga.:razz: I dzięki za odpowiedź na moje następne pytanie,którego nie zdążyłam zadać.:diabloti:
Ps.Byłaś z wystawie? Jesli tak to czemu ja nic o tym nie wiedziałam? :diabloti: A ja tam biedna pomiedzy wilczakami biegałam i wszystkich się o imiona wypytywalam żeby znaleźć Twoją lub Smoka bestie,ale jakoś was widocznie ominełam jeśli byłyście.:evil_lol:

Nie, nie było mnie (ani Anki).. zresztą Cheya nie mogłabyś nie zauwazyć :diabloti:
Właściwie to nawet nie wiem na jaką wystawę się wybiorę (po skończeniu Intera jakoś mi motywacja siadla :cool1:
Ale moze Łódź? Bo te wystawy bardzo lubię:)

Na fotkach jest Apodis Wilk z Polskiego Dworu a drugi to chyba KALARATRI z Peronówki

W sumie był jeden Pan,który trzymał dwa wilczaki...raz do niego podeszłam i zapytałam się jak się wabią to mi powiedział,ale ja nie zrozumiałam jednego więc wysłałam drugi raz do niego Dudziaczka (żebym nie wyszła na kretyna. :diabloti: ) to jej też powiedział imiona ( Dudziaczek zrozumiała,że jeden to Abber,a ja stwierdziłam,że to pewnie Jabber.:diabloti: ) i stwierdził,ze to nie jego psy.:razz: No więc już nie podchodziłam się o nie wypytywać bo mi głupio było.:oops::evil_lol:

Z wilczaków na wystawie były:
PSY
Klasa młodzieży
CVAKO OD STARKEJ
Klasa championów
APODIS Wilk z Polskiego Dworu
EURY z Peronówki

SUKI
Klasa młodzieży
KALARATRI z Peronówki
Klasa pośrednia
CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu
CORA z Hvozdecke kotliny
Klasa otwarta
CIRI Wilk z Polskiego Dworu
Klasa weteranów
BEATRIS Vlci nadeje

to musisz sobie teraz dopasowac imiona ;)

Posted

Anka S napisał(a):
Prześliczne te fotosy, inni powinni się uczyć :) aż milo popatrzeć :)

Pozwól może że każdy będzie robić zdjęcia w miarę swoich możliwości i wg swojego uznania. Ja już przestałam robić zdjęcia błyskając lampą prosto w biedne psie oczy i nie zamierzam do tego wracać. Z resztą przy w miarę dobrym sprzęcie to nie sztuka włączyć "auto" ;)

Ilka21 napisał(a):
grzywki sa ale mój się nie załapał:placz: a szkoda bo sliczne fotki Viris

Sorki, ale padałam na pysk latając między ringami. Żeby Agamie zrobić fotę wlazłam na ring BF podczas oceny i doleciałam do miejsca gdzie ring BF stykał się z ringiem Grzywek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dobrze że w łeb nie oberwałam jakimś pucharkiem czy czymś.