Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Moja kol. z Kielc stwierdziła,że za długo mieli i się inni oburzyli.:evil_lol:

Może pozazdrościli takiej ilości zgłoszonych psów:lol:;)

Posted

Wiecie może jaki sędzia bedzie oceniać Westy w Kielcach? Bo ta wystawa wygląda mi na atrakcyjną.Byliście juz tam kiedyś jak jest bardzije kameralnie czy natłok wystawców i dość pobudzona atmosfera?

Posted

Jak dla mnie to super:)Targi Kielce to bardzo nowoczesne hale zresztą odbywają się tam praktycznie co weekend różne wystawy "prezentacje"A atmosfera:pmi odpowiadała:loveu:

Posted

Uważam, że zeszłoroczna międzynarodówka była o niebo lub dwa lepsza od Poznania. Widno, ciepło, przestronny parking, miła obsługa i nie gasili światła kiedy wystawcy byli jeszcze w hali, a sędziowanie się już zakończyło na wszystkich ringach.
Nie rozumiem czemu zabrano Kielcom międzynarodówkę.:angryy:

Posted

quadrupedium napisał(a):
Widno, ciepło, przestronny parking, miła obsługa i nie gasili światła kiedy wystawcy byli jeszcze w hali, a sędziowanie się już zakończyło na wszystkich ringach.

I sporo miejsca wokół hal - można swobodnie psa wyprowadzić w oczekiwaniu na ocenę.

P.S. Dogomanka - zaczynam się bać normalnie:evil_lol:;)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Wiecie może jaki sędzia bedzie oceniać Westy w Kielcach? Bo ta wystawa wygląda mi na atrakcyjną.Byliście juz tam kiedyś jak jest bardzije kameralnie czy natłok wystawców i dość pobudzona atmosfera?

westy będzie oceniać Aleksandra Sękowska-Miros

Posted

kika22 napisał(a):
Zapraszam na spacer:loveu:

Z checia :loveu::loveu::loveu:

dogomanka_ napisał(a):
Kika!Masz być z sucz. bo ja też chce poznać,a do spaceru się nie doczekam bo bede tylko na wystawie w Kielcach.:razz:

Posiedzisz weekend,nie narzekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja staram sie byc na kazdej wystawie w Kielcach;) Moim zdaniem jest to jedna z lepiej zorganizowanych wystaw w kraju:loveu: Duze ringi, czysto, jest gdzie wyjsc z psem, parking duzy.
W tamtym roku, nie byłam bo szkoła:mad:
Ale teraz bede napewno, tylko jeszcze nad suczyskiem sie zastanawiam:roll:, bo ona nie bardzo lubi wystawy w hali;)

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
To może pojadę.Jeszcze nie wime.Przygotowanie mojego psa to nielada sztuka i nie wime czy podolam jej sama.;)

przyjezdzajcie, przyjezdzajcie :cool3: najlepiej razem z Kleksikiem:multi:

Sylwia bierz Haidi to zrobie Wam fotorelacje na ringu :eviltong: