polciuaa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Moja kol. z Kielc stwierdziła,że za długo mieli i się inni oburzyli.:evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Błyskotka napisał(a):W przyszłym roku ma podobno być :cool3:. Jeeeeest :loveu::loveu::loveu: Quote
*Samba* Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 dogomanka_ napisał(a):Moja kol. z Kielc stwierdziła,że za długo mieli i się inni oburzyli.:evil_lol: Może pozazdrościli takiej ilości zgłoszonych psów:lol:;) Quote
simbik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Błyskotka napisał(a):W przyszłym roku ma podobno być :cool3:. Suuper :cool3:...też bym się chętnie pisała jak by im przywrócili CACIB. Quote
arrakis Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 DuDziaczek napisał(a):No to Kielce czekają na dogomaniakow :bigok: Ja wam na pewno towarzystwa dotrzymam:cool3:. Quote
polciuaa Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Arrakis-teraz to się nie wywiniesz,jak przyjade do Dudziaczka na weekend jak bedzie wystawa to musze Cię poznać.:razz: Quote
Pieseczkowo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Wiecie może jaki sędzia bedzie oceniać Westy w Kielcach? Bo ta wystawa wygląda mi na atrakcyjną.Byliście juz tam kiedyś jak jest bardzije kameralnie czy natłok wystawców i dość pobudzona atmosfera? Quote
*Samba* Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak dla mnie to super:)Targi Kielce to bardzo nowoczesne hale zresztą odbywają się tam praktycznie co weekend różne wystawy "prezentacje"A atmosfera:pmi odpowiadała:loveu: Quote
Pieseczkowo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To może pojadę.Jeszcze nie wime.Przygotowanie mojego psa to nielada sztuka i nie wime czy podolam jej sama.;) Quote
quadrupedium Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Uważam, że zeszłoroczna międzynarodówka była o niebo lub dwa lepsza od Poznania. Widno, ciepło, przestronny parking, miła obsługa i nie gasili światła kiedy wystawcy byli jeszcze w hali, a sędziowanie się już zakończyło na wszystkich ringach. Nie rozumiem czemu zabrano Kielcom międzynarodówkę.:angryy: Quote
arrakis Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 quadrupedium napisał(a):Widno, ciepło, przestronny parking, miła obsługa i nie gasili światła kiedy wystawcy byli jeszcze w hali, a sędziowanie się już zakończyło na wszystkich ringach. I sporo miejsca wokół hal - można swobodnie psa wyprowadzić w oczekiwaniu na ocenę. P.S. Dogomanka - zaczynam się bać normalnie:evil_lol:;) Quote
kika22 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wystawa fajna. My się zastanawiamy;) Ja bede napewno, ale czy z suka tego jeszcze nie wiem:razz: Quote
DuDziaczek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 kika22 napisał(a):Wystawa fajna. My się zastanawiamy;) Ja bede napewno, ale czy z suka tego jeszcze nie wiem:razz: Sucz ma być bo koniecznie chce poznać :loveu::loveu: Quote
Pieseczkowo Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dzięki waszym opiniom zapowiada sie niezle.Własnie szkoda ze nie miedzynarodówka.Nie wiem czy pojadę bo nie wiem jak ze szkoła.Może sie uda.;) Quote
M&S Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Pieseczkowo napisał(a):Wiecie może jaki sędzia bedzie oceniać Westy w Kielcach? Bo ta wystawa wygląda mi na atrakcyjną.Byliście juz tam kiedyś jak jest bardzije kameralnie czy natłok wystawców i dość pobudzona atmosfera? westy będzie oceniać Aleksandra Sękowska-Miros Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 szczegółowa rozpiska sędziów http://www.zkwpkielce.republika.pl/sedziowie2008.html Quote
kika22 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 DuDziaczek napisał(a):Sucz ma być bo koniecznie chce poznać :loveu::loveu: Zapraszam na spacer:loveu: Quote
polciuaa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kika!Masz być z sucz. bo ja też chce poznać,a do spaceru się nie doczekam bo bede tylko na wystawie w Kielcach.:razz: Quote
DuDziaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 kika22 napisał(a):Zapraszam na spacer:loveu: Z checia :loveu::loveu::loveu: dogomanka_ napisał(a):Kika!Masz być z sucz. bo ja też chce poznać,a do spaceru się nie doczekam bo bede tylko na wystawie w Kielcach.:razz: Posiedzisz weekend,nie narzekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 DuDziaczek napisał(a):Z checia :loveu::loveu::loveu: Posiedzisz weekend,nie narzekaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spadaj.:evil_lol: Ja to moge nawet miesiąc u Ciebie siedzieć.xDD Quote
kika22 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja staram sie byc na kazdej wystawie w Kielcach;) Moim zdaniem jest to jedna z lepiej zorganizowanych wystaw w kraju:loveu: Duze ringi, czysto, jest gdzie wyjsc z psem, parking duzy. W tamtym roku, nie byłam bo szkoła:mad: Ale teraz bede napewno, tylko jeszcze nad suczyskiem sie zastanawiam:roll:, bo ona nie bardzo lubi wystawy w hali;) Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Pieseczkowo napisał(a):To może pojadę.Jeszcze nie wime.Przygotowanie mojego psa to nielada sztuka i nie wime czy podolam jej sama.;) przyjezdzajcie, przyjezdzajcie :cool3: najlepiej razem z Kleksikiem:multi: Sylwia bierz Haidi to zrobie Wam fotorelacje na ringu :eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Chyba bedziemy bo dostal doskonala w warszawie i warto to dalej kontynuowac po 3 latach przerwy Quote
Recommended Posts