Shetanka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mudik napisał(a):Tża się było ujawnić;) bo tak czarnym ubraniem i sobą w ogóle zasłoniłam psa, ale dzięki:multi: Ale widziałam Cię dopiero na finałach, a potem było tyle ludzi że w ogóle nic się nie dało zrobić, a że miałam miejsce siedzące to siedziałam i się nie ruszałam :evil_lol: Quote
polciuaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://i33.tinypic.com/2j3fpzt.png czy ktoś mi może powiedziec jak się ten wilczak nazywał?:diabloti: Viris,Vectra,Justyś,Garik - miło poznać.:loveu: Szkoda tylko,że reszty nei poznałam,ale kiedyś moze mi się uda.:evil_lol: Vectra-Matylda jest the best.:evil_lol: Dopiero w aucie z Garikiem dowiedziałam się,że Garry jest bratem Matyldy.:razz: No i Franek też jest świetny.:eviltong: Jeżeli ktoś z collakiem krótko włosym gadał z dwoma dziewczynami(niska jasna blondynka i wyższa ciemna blondynka,z którymi chodził jeszcze chłopak w czapce z daszkiem) odpowiadając na ich bezsensowne pytanie `Jaka to rasa?` to pewnie to byłysmy my tzn. ja ( ta niska.:diabloti: ) i Dudziaczek(ta wyższa.:diabloti: ) . Ps. Można prosić o fotki malamutów i wilczaków? z góry dzięki.:loveu: Quote
polciuaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='agnethka']czy byłaś w "ekipie" trzech osób, które się nas o Vectre pytały i zastanawiały się KTÓRY różowy domek Mani ma być? bo obok były jeszcze dwa.... :razz: dokładnie tak.:evil_lol: aż tak się wyróżnialiśmy?:razz: Tylko Ciebie jakoś nie kojarze...musisz mi przypomnieć jak wyglądałaś,a może sobei przypomne.:diabloti: Quote
polciuaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 już wiem wiem.:evil_lol: a obok Ciebie siedział jakiś koleś,tak? no i my kucałysmy przy Franku.:diabloti: w takim razie - miło poznać.:loveu: Quote
Mudik Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja mam jakieś wilczaki tzn jednego z Polskiego Dworu i sunię nie pamiętam(pośrednia/młodzieży) import Słowacja(?), ale to później bo mam też na karcie inne(na swój blog i lecę po kolei), Viris ale mudika i aussiki masz, prawda? Quote
Pieseczkowo Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A będą jeszcze jakies zdjęcia może Westisie,albo seterki??:lol: Quote
Bewarka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ten mój aparat to nic innego jak rozwalić ;/ I przy okazji Frytellowe corgi ;) Czyż Kokosik nie jest cudny? :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Viris a masz coś z młodego prezentera? Quote
am-elle Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Słuchajcie czy ktoś robił jakieś fotki na 20 ringu w GRZYWACZACH ???? Quote
Bewarka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Pieseczkowo']Pewnie ze słodki a co!! Cieszę się :) Ten piesek od razu mnie polubił jak widać :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 bassety Nielegalne walki psów :evil_lol: Quote
Noelani Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Shetanka']Dla Noelani; http://i37.tinypic.com/vb7eu.png To chyba Wy? :cool3: Tak to my, dziekuje :multi: :loveu: Quote
Axusia Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://images34.fotosik.pl/401/e46e5b17b656b95b.jpg Swietne - ale gdzie one maja uszy ?!?!?!?!?! :shake: Quote
Viris Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 MP mam tylko z ringu honorowego, kręciłam się podczas eliminacji na małym ringu ale jakoś chyba nic nie strzeliłam - było full klatek które blokowały skutecznie dostęp do ringu. Mudi mam - na pewno, przecież robiłam - ale czy wyszło to zobaczymy. Aussie też powinnam mieć - też nie wiem jak wyszły. Westy też mam i będą - jak wreszcie siądę do zdjęć zamiast odpowiadać na pytania co mam a czego nie oraz zamiast zamieniać cytowane przez Was zdjęcia na linki :mad: Quote
Mudik Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 To ja się zamykam i czekam na Delika. P.S nie cytować fot bo ja czekam na fotki:mad::mad: Quote
Zuza i Noddy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Viris napisał(a):MP mam tylko z ringu honorowego, kręciłam się podczas eliminacji na małym ringu ale jakoś chyba nic nie strzeliłam - było full klatek które blokowały skutecznie dostęp do ringu. Mudi mam - na pewno, przecież robiłam - ale czy wyszło to zobaczymy. Aussie też powinnam mieć - też nie wiem jak wyszły. Westy też mam i będą - jak wreszcie siądę do zdjęć zamiast odpowiadać na pytania co mam a czego nie oraz zamiast zamieniać cytowane przez Was zdjęcia na linki :mad: No to czekam na JH z honorowego. Mudik widziałam was na honorowym, Delik jest prześliczny i pięknie się prezentuje. Quote
Shetanka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='agnethka']Shetanka - jak coś to ja ukradłam BIS VETERAN amstaffa i wstawiłam na staffikowe forum ;) Jasne, nie ma sprawy ;) potem wstawię tam jakieś amstaffowe z ringu, bo chyba coś ufociłam. Best in Show PUPPY :loveu::loveu::loveu: Quote
Gaga Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='dogomanka_']http://i33.tinypic.com/2j3fpzt.png czy ktoś mi może powiedziec jak się ten wilczak nazywał?:diabloti: Beatris Vlci Nadeje. w hodowli Wilk z Polskiego Dworu :diabloti: Quote
Bewarka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Od razu mówie, że to pytanie skierowane do Shetanki :eviltong: Masz może jakieś owczarki szetlandzkie, ale nie z ringu honorowego? Jeśli tak to czy mogłabyś kilka pokazać? ;) Quote
Shetanka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='agnethka'] dzięki ;) lubie ast'y ale jak dla mnie to wolę staffiki ;) a Markusa wrzuciłam, bo ta dziewczyna ma i asta i sbt ;) Staffików niestety nie mam bo mi się pokryły z MP :placz: [quote name='Justys95']Od razu mówie, że to pytanie skierowane do Shetanki :eviltong: Masz może jakieś owczarki szetlandzkie, ale nie z ringu honorowego? Jeśli tak to czy mogłabyś kilka pokazać? ;) Oprócz amstaffów i MP mam tylko z honorowego. Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Axusia']http://images34.fotosik.pl/401/e46e5b17b656b95b.jpg Swietne - ale gdzie one maja uszy ?!?!?!?!?! :shake: No jak to gdzie? :razz: Quote
Recommended Posts