Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mudik napisał(a):
Tża się było ujawnić;) bo tak czarnym ubraniem i sobą w ogóle zasłoniłam psa, ale dzięki:multi:

Ale widziałam Cię dopiero na finałach, a potem było tyle ludzi że w ogóle nic się nie dało zrobić, a że miałam miejsce siedzące to siedziałam i się nie ruszałam :evil_lol:

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i33.tinypic.com/2j3fpzt.png
czy ktoś mi może powiedziec jak się ten wilczak nazywał?:diabloti:

Viris,Vectra,Justyś,Garik - miło poznać.:loveu: Szkoda tylko,że reszty nei poznałam,ale kiedyś moze mi się uda.:evil_lol:

Vectra-Matylda jest the best.:evil_lol: Dopiero w aucie z Garikiem dowiedziałam się,że Garry jest bratem Matyldy.:razz: No i Franek też jest świetny.:eviltong:

Jeżeli ktoś z collakiem krótko włosym gadał z dwoma dziewczynami(niska jasna blondynka i wyższa ciemna blondynka,z którymi chodził jeszcze chłopak w czapce z daszkiem) odpowiadając na ich bezsensowne pytanie `Jaka to rasa?` to pewnie to byłysmy my tzn. ja ( ta niska.:diabloti: ) i Dudziaczek(ta wyższa.:diabloti: ) .

Ps. Można prosić o fotki malamutów i wilczaków? z góry dzięki.:loveu:

Posted

[quote name='agnethka']czy byłaś w "ekipie" trzech osób, które się nas o Vectre pytały i zastanawiały się KTÓRY różowy domek Mani ma być? bo obok były jeszcze dwa.... :razz:
dokładnie tak.:evil_lol: aż tak się wyróżnialiśmy?:razz: Tylko Ciebie jakoś nie kojarze...musisz mi przypomnieć jak wyglądałaś,a może sobei przypomne.:diabloti:

Posted

Ja mam jakieś wilczaki tzn jednego z Polskiego Dworu i sunię nie pamiętam(pośrednia/młodzieży) import Słowacja(?), ale to później bo mam też na karcie inne(na swój blog i lecę po kolei), Viris ale mudika i aussiki masz, prawda?

Posted

MP mam tylko z ringu honorowego, kręciłam się podczas eliminacji na małym ringu ale jakoś chyba nic nie strzeliłam - było full klatek które blokowały skutecznie dostęp do ringu.

Mudi mam - na pewno, przecież robiłam - ale czy wyszło to zobaczymy.
Aussie też powinnam mieć - też nie wiem jak wyszły.

Westy też mam i będą - jak wreszcie siądę do zdjęć zamiast odpowiadać na pytania co mam a czego nie oraz zamiast zamieniać cytowane przez Was zdjęcia na linki :mad:

Posted

Viris napisał(a):
MP mam tylko z ringu honorowego, kręciłam się podczas eliminacji na małym ringu ale jakoś chyba nic nie strzeliłam - było full klatek które blokowały skutecznie dostęp do ringu.

Mudi mam - na pewno, przecież robiłam - ale czy wyszło to zobaczymy.
Aussie też powinnam mieć - też nie wiem jak wyszły.

Westy też mam i będą - jak wreszcie siądę do zdjęć zamiast odpowiadać na pytania co mam a czego nie oraz zamiast zamieniać cytowane przez Was zdjęcia na linki :mad:

No to czekam na JH z honorowego.
Mudik widziałam was na honorowym, Delik jest prześliczny i pięknie się prezentuje.

Posted

[quote name='agnethka']Shetanka - jak coś to ja ukradłam BIS VETERAN amstaffa i wstawiłam na staffikowe forum ;)

Jasne, nie ma sprawy ;) potem wstawię tam jakieś amstaffowe z ringu, bo chyba coś ufociłam.

Best in Show PUPPY

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Od razu mówie, że to pytanie skierowane do Shetanki :eviltong: Masz może jakieś owczarki szetlandzkie, ale nie z ringu honorowego? Jeśli tak to czy mogłabyś kilka pokazać? ;)

Posted

[quote name='agnethka']
dzięki ;) lubie ast'y ale jak dla mnie to wolę staffiki ;)
a Markusa wrzuciłam, bo ta dziewczyna ma i asta i sbt ;)

Staffików niestety nie mam bo mi się pokryły z MP :placz:

[quote name='Justys95']Od razu mówie, że to pytanie skierowane do Shetanki :eviltong: Masz może jakieś owczarki szetlandzkie, ale nie z ringu honorowego? Jeśli tak to czy mogłabyś kilka pokazać? ;)

Oprócz amstaffów i MP mam tylko z honorowego.