Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris napisał(a):

BIS Użytków:
Wyżeł weimarski
?
?

Tyle pamiętam, resztę dowiecie się ze zdjęć. Jutro powinnam zacząć wstawianie.

3 cocker spaniel angielski Bleper's TRAFALGAR

oprócz tego mój cockerek zakończył wczoraj Ch PL no i sezon wystawowy 2008 :)

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
No Noleani to my Cię z dogomanka widziałysmy :cool1:
Z totalnie glupim pyt. co to jest za rasa juz w tym calym zamieszaniu :evil_lol: Az glupio sie przyznawać :oops: Hm... chyba ze to nie Ty byłaś :roll::lol:

Z czarnym chlopakiem (szczeniaczkiem) biegala Wafelek, ja biegalam z rudym mlodziezowcem ;)

Viris, dziekuje za piekne zdjecie :loveu:

Posted

[quote name='Elitesse']

a co do wystawy
p. Sonta to totalna porazka :shake: nie dosc ze niemila i niesympatyczna to jeszcze ocene skonczyla o godzinie 16 :mad::mad:
pomijajac juz fakt ze niezbyt sie w sznaucerach orientuje :roll:

Popieram - jakaś masakra to była :angryy: I psy i ludzie mieli dość :roll:
Ale dla mnie ostatecznie był to szczęśliwy dzień bo moja Silver Senator DIRKEE - dosk, CWC, Najl. Dorosła Suka, Zw. Rasy i tym sposobem zakończyłyśmy Championat Polski :multi::multi::multi:

Posted

brawa dla wszystkich!!! Bardzo miło było mi poznać część z was ;) Jogurtowy tym razem exc.2 ale jeszcze Nowa Ruda (mam nadzieję) przed nami :cool3: ufocil ktoś parowy? Powinien ktoś mieć bo mojemu psu zrobiono wczoraj na pewno dziesiątki jeśli nie setki fotek ;)

Ps. I pozdro dla ciebie bozenko ;) miłej lektury moich postów ci życzę XD

Posted

[quote name='gregory']Justys95 czy mogę prosić o pełny wymiar fotki z bis weteranów i umieścić ją na swojej stronie (z Twoim podpisem) na adres galida@vp.pl. Będę wdzięczny.Ok, zaraz wyślę. ;)

Korzystając z choroby (:cool1:) wstawiam c.d. szczeniaków, o ile coś mi się nie pomieszało...

Posted

[quote name='iza']To jest Daszba z Armii Zbawienia w lutym 2008 skończyła 15 lat czyli prawie szesnastolatka
NAJPRAWDOPODOBNIEJ NAJSTARSZY PIES WYSATWYWidziałam widziałam. Gratulacje takiej kondycji!

Posted

moja szarlotka v1 zw.mł njwr i bob...:multi:

Czy ktoś ma zdjęcia z finałów kolaka długowłosego ???
dostałyśmy sie do pierwszej 4 :cool3:

A moze ma ktos szetlandowe z ringu???