Viris Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 BIS weteranów : ? ? ? BIS szczeniąt : Nowofundland Owczarek szetlandzki? Chart Afgański BIS ras polskich: PON Gończy Ogar BIS Użytków: Wyżeł weimarski ? ? BIS oddziału kielce ? Chow chow ? BIS Junior ? Husky Doberman BOG I PON ? Collie krótkowłosa BOG II Shar pei Buldog angielski mastif tybetański? BOG III Foksterier krótkowłosy Bulterier West BOG IV Jamnik długowłosy standardowy Jamnik szorstkowłosy standardowy? Jamnik długowłosy miniaturowy? BOG V Akita Amerykańska ? Husky BOG VI Beagle Basset Gończy Polski BOG VII Seter szkocki gordon Seter irlandzki Wyżeł niemiecki krótkowłosy BOG VIII Springer spaniel angielski? Golden Labek BOG IX Grzywacz PP Pudel Mops BOG X Greyhound Wilczarz Afgan Tyle pamiętam, resztę dowiecie się ze zdjęć. Jutro powinnam zacząć wstawianie. Quote
Shetanka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Macie elimanacje MP? Poda ktoś stawkę amstaffów? ja swoje foty wstawię jutro ;p Quote
Pieseczkowo Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No tak jak sędzia nie podpasował to nie ma co. Czekamy na zdjęcia.;) Quote
panienkabubu Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 http://images30.fotosik.pl/295/710bad9dd0055ced.jpg piesek czy suczka? :cool3: Viris dzięki!:multi: Quote
Mudik Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Viris , Cheritka, Yoghurt, Diuna miło było, poznać. 2 miejsce w I grupie welsh corgi pembrok A mój Delik kolejne Zwyc Młodz, ale najbardziej mnie cieszy,ze Pan Szemraj wybrał go do finałowej trójki juniorów z pierwszej grupy:multi::multi::multi:, potem już odpadliśmy na grupie też,ale Delik ślicznie się pokazywał i mamy piękny puchar za BOB-a, tereny i hale super,żwietne stoiska psie, tylko to miejsce dla psów wyłożone kamienio-żwirem:shake::shake:, jedyny minus tej wystawy. Padam z nóg spałam 2 godziny, a jeszcze za chwilę jade odebrac od koleżanki moje pozostałe 2 psy. Quote
Shetanka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mudik widziałam Was :multi: tak myślałam że to Wy bo jakoś innych mudików sobie nie przypominałam, coby miały być :evil_lol: ale fotki jutro, bo dzisiaj już nie mam siły a przede wszystkim cierpliwości :lol: Quote
Bewarka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Panienkabubu: Nie mam pojęcia :oops: [quote name='Biutka']Nie macie Młodego prezentera? :( Zależy 'jakiego' ;) [quote name='Shetanka']Macie elimanacje MP? Mam starszą grupę, ale teraz nie wstawię. Ostatnie zdjęcia na dziś, jutro więcej...:cool3: c.d. weteranów Jak widać -I sznaucer miniaturowy pieprz i sól; II cocker spaniel angielski; III pudel morelowy chyba średni :lol: Szczeniory Quote
Shetanka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mam starszą grupę, ale teraz nie wstawię. To i tak mnie nie ratuje, bo ja w młodszej :shake: Quote
Bewarka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Shetanka napisał(a):To i tak mnie nie ratuje, bo ja w młodszej :shake:A ty z jaką rasą? Quote
Noelani Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Viris napisał(a): BOG I PON ? Collie krótkowłosa Ta collie krotkowlosa, to chlopczyk byl :diabloti: Moj dzieciak z reszta - Loriseum ARROYO :multi: Za kazda fotke z BISa Juniorow i z BOG I bede dozgonnie wdzieczna :cool2: Quote
Viris Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Noelani napisał(a):Ta collie krotkowlosa, to chlopczyk byl :diabloti: Moj dzieciak z reszta - Loriseum ARROYO :multi: Za kazda fotke z BISa Juniorow i z BOG I bede dozgonnie wdzieczna :cool2: No ja właśnie zgrywam foty. Mam jakieś 1500, bardzo starałam się ograniczyć ilość. Zobaczę jeszcze czy w ogóle coś się nadaje, bo w sumie miałam dzisiaj zły dzień na zdjęcia. No sorry sorry, ale ledwie wróciłam z wystawy i to pisałam to mogłam chłopczyka zamienić na dziewczynkę ;-) A za te zdjęcia ( jeśli wyjdą ) to przez kilka wcieleń będziesz wdzięczna zatem :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich poznanych na wystawie!:p Quote
Vectra Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Dzięki za odwiedzinki , miło było poznać :multi: :multi: fotki Frania mile widziane :diabloti: Quote
MagCH Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 BOG I PON Welsh Corgi Pembroke Collie krótkowłosa Quote
Marta&Karmen Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Wiecie może co to był za golden który dostał BOG 2? Quote
Shetanka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Justys95 napisał(a):A ty z jaką rasą? Z amstaffką :cool3: Quote
Bewarka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A teraz już na prawdę ostatnie 5 na dziś, ide spać :lol: Noelani: zrobiłam wam 4 zdjęcia, a to jest najwyraźniejsze :shake:: Sorry, za jakość, ale super aparatu nie posiadam ;/ Quote
Noelani Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Justys95'] Noelani: zrobiłam wam 4 zdjęcia, a to jest najwyraźniejsze :shake:: http://images46.fotosik.pl/31/4c834d27b3d5d31c.jpg To nie myyyyy ;) Moj chlopczyk jest rudy :D Quote
Bewarka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Noelani napisał(a):To nie myyyyy ;) Moj chlopczyk jest rudy :D Aha :oops: Więc was nie mam niestety... Quote
agatek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A macie jakieś zdjęcia z ringów (i okolic) chartów, alaskanów i bernenczyków? Z góry dzięki ;D Quote
Wafelek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Noelani napisał(a):To nie myyyyy ;) Moj chlopczyk jest rudy :D Tak, to nie oni - to my ;-) Mój chłopczyk jest czarny. Faktycznie szkoda, że takie niewyraźne - tak pięknie sobie podgalopował :diabloti: Ale i tak - dzięki! Quote
DuDziaczek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Noelani napisał(a):To nie myyyyy ;) Moj chlopczyk jest rudy :D No Noleani to my Cię z dogomanka widziałysmy :cool1: Z totalnie glupim pyt. co to jest za rasa juz w tym calym zamieszaniu :evil_lol: Az glupio sie przyznawać :oops: Hm... chyba ze to nie Ty byłaś :roll::lol: Quote
Elitesse Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Vectra']Dzięki za odwiedzinki , miło było poznać :multi: :multi: nam rowniez :loveu::loveu: a co do wystawy p. Sonta to totalna porazka :shake: nie dosc ze niemila i niesympatyczna to jeszcze ocene skonczyla o godzinie 16 :mad::mad: pomijajac juz fakt ze niezbyt sie w sznaucerach orientuje :roll: moje wymenczone czekaniem coreczki: ALBA ASTRA Elitesse - V1 CWC NSwR DEE DEE Elitesse - V1 CWC szczegolnie z mlodszej jestem dumna bo to jej pierwsza halowka byla i calkiem niezle sie czula w tym halasie :) Quote
AnkaW Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Viris WIELKIE WIELKIE :buzi::buzi::buzi::Rose: Mój diablik KARAT Pastoral dosk 1 cwc. I tym miłym akcentem zakończyliśmy w tym roku sezon wystawowy w kraju :bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts