Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie będę ani z kwiatkiem ani z wstążką ale w forumowej koszulce więc jakby ktoś miał ochotę to zapraszam do poznania się ;)
Życzę wszystkim sukcesów i sobie też ;)

Posted

Witam Wszystkich dogomaniaków :)
Mam nie typowe pytanie, czy orientuje się ktoś z Was
czy wokół ringów będą krzesełka - w Poznaniu tak było, w Rzeszowie nawet ringi ogrodzone były krzesełkami, a nie np taśmami.

W Kielcach na wystawię będę pierwszy raz, sporo mam rzeczy i nie wiem czy warto brać taki bagaż, jak się okaże na miejscu - że można śmiało skorzystać tamtejszych dobrodziejstw do siedzenia.

hihi, choć coś czuję, że za dużo wymagam :evil_lol:

Posted

Sensuel napisał(a):
Witam Wszystkich dogomaniaków :)
Mam nie typowe pytanie, czy orientuje się ktoś z Was
czy wokół ringów będą krzesełka - w Poznaniu tak było, w Rzeszowie nawet ringi ogrodzone były krzesełkami, a nie np taśmami.

W Kielcach na wystawię będę pierwszy raz, sporo mam rzeczy i nie wiem czy warto brać taki bagaż, jak się okaże na miejscu - że można śmiało skorzystać tamtejszych dobrodziejstw do siedzenia.

hihi, choć coś czuję, że za dużo wymagam :evil_lol:

W Kielcach krzesełek nie ma. Zdarzają się pojedyńcze dłuższe ławki, ale to jedna - dwie na ring. Raczek coś do siedzenia trzeba zabrać ze sobą.

Posted

Frytela napisał(a):
ja ani czapki ani takowej koszulki nie mam. A jakie kwiatki? xD

kwaitki jakiekolwiek.xD przypiete do bluzy np.:razz::razz::razz:
my z dudziaczkiem chybabędziemy mieć wstążkiniebieskie lu jakieś inne.;p przewiązane na nadgarstku.;P

Posted

Ogłoszenie na prosbę wolantariuszek z TOZu z Kielc:
Jesli macie jakies niepotrzebne psie i kocie rzeczy np. obroże, smycze, koce, zabawki itp., którymi chcecie się podzielić z potrzebujacymi psami i kotami z Kielc;) zabierzcie je na wystawe.
Na wystawie dziewczyny z plakietkami TOZu beda zbierać dary dla psów i kotów!
Za wszystko dziekujemy!

Nasze watki
KOTY
http://www.dogomania.pl/forum/f486/koty-z-kielc-uwieziona-w-dziurze-od-8-dni-wolala-o-pomoc-str-119-a-96381/
PSY
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielc*****-w-wielkiej-potrzebie-do-adopcji-pomozcie-aktualizacja-str-1-a-112282/

Posted

dogomanka_ napisał(a):
kwaitki jakiekolwiek.xD przypiete do bluzy np.:razz::razz::razz:
my z dudziaczkiem chybabędziemy mieć wstążkiniebieskie lu jakieś inne.;p przewiązane na nadgarstku.;P

to sobie zrobie niebieskiego kwiatka ze wstazek xD :lol::lol::lol:do tego tasiemka z napisem "FRYTELA" xD xD

AHA i focić corgasy, suczka welsh corgi pembroke, 199 kl. szczeniąt, rudo-biała z ogonem xD
pies welsh corgi cardigan, 196, kl. pośrednia, trikolor pregowany, chudy (niejadek głupi) z blizną na nosie....

Posted

[quote name='dogomanka_']no to jak się umawiamy? wstążki,kwiatki,koszulki,czapki?:razz:
Gdzie ja w nocy to znajdę? :lol:
[quote name='kika22']Ogłoszenie na prosbę wolantariuszek z TOZu z Kielc:
Jesli macie jakies niepotrzebne psie i kocie rzeczy np. obroże, smycze, koce, zabawki itp., którymi chcecie się podzielić z potrzebujacymi psami i kotami z Kielc;) zabierzcie je na wystawe.
Na wystawie dziewczyny z plakietkami TOZu beda zbierać dary dla psów i kotów!
Za wszystko dziekujemy!

Nasze watki
KOTY
http://www.dogomania.pl/forum/f486/koty-z-kielc-uwieziona-w-dziurze-od-8-dni-wolala-o-pomoc-str-119-a-96381/
PSY
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielc*****-w-wielkiej-potrzebie-do-adopcji-pomozcie-aktualizacja-str-1-a-112282/A mogą być używane? :oops: Bo mam stary kaganiec, obrożę i smycz...

Posted

Sekundę temu wróciłam...ale nie byłam do końca :cool3: Zaraz zacznę powoli selekcjonować i zmniejszać foty, jak tylko je przeniose ;) Aparat mi się psuje :mad:

Posted

Mamy drugie cwc:loveu:
Bardzo fajne warunki w Kielcach, super! Chociaz te cane corso, ktore sie ciagle tlukly pod ringiem, to jakas pomylka... Moja suka pierwszy raz byla tak zestresowana na ringu:shake: