Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogomanka_']
Justys95 - i tak Cie pewnie nie poznam.:evil_lol:

zróbmy coś dzięki czemu się rozpoznamy,noo! :diabloti:
Idę na całość :cool3: Macie tu zdjęcie najnowsze, jak ktoś niedowidzi to powtarzam: ruda, niska, w okularach, najprawdopodobniej włosy w kucyk, jeans-y i pomarańczowe buty. I broń Boże fioletowe rękawiczki! - jeśli już bede miała to czarno-białe :eviltong: Obok może łazić ze mną osoba w wieku 21 [ale wyglądająca na troche więcej :diabloti:] lat.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
A to nie dobrze, bo ja lekko chora jestem.

Ja jestem totalnie chora i ledwie zyje, ale jechac trzeba:evil_lol: A w przyszlym tygodniu jeszcze kurs na prawko zaczac, piekne treningi w eds i po cztery sprawdziany w tygodniu:evil_lol:

Posted

zakla napisał(a):
Ja jestem totalnie chora i ledwie zyje, ale jechac trzeba:evil_lol: A w przyszlym tygodniu jeszcze kurs na prawko zaczac, piekne treningi w eds i po cztery sprawdziany w tygodniu:evil_lol:

Zakla, nie dobijaj mnie :mad: też jestem totalnie chora, na najbliższe dwa tygodnie mam zapowiedziane 6 sprawdzianów i mimo mojego stanu muszę być na chodzie bo w innym razie będę mieć tyle zaległości że za cholerę tego nie nadrobie :evil_lol:
Czyli czas na wystawę=czas ukradziony

Posted

[quote name='weszka']Diuna B. mam nadzieję że i moja sucz się załapie na fotkę :razz: Bo jak nie to cię w samochodzie zje :diabloti:
Spokojna głowa ,załapie się ,załapie,nie będę ryzykować pożarcia przez sznaucerową:evil_lol:

Posted

Pilnie poszukuję transportu : WARSZAWA - KIELCE- Warszawa dla mojej córki i średniej wielkości suczki - oczywiście dorzucam się do paliwa.
kontakt do Oli : 607 338 704

Posted

Jogurt napisał(a):
Zakla, nie dobijaj mnie :mad: też jestem totalnie chora, na najbliższe dwa tygodnie mam zapowiedziane 6 sprawdzianów i mimo mojego stanu muszę być na chodzie bo w innym razie będę mieć tyle zaległości że za cholerę tego nie nadrobie :evil_lol:
Czyli czas na wystawę=czas ukradziony

Ja nie liczyłam sprawdzianów z całego tygodnia, ale w poniedziałek mam 2 albo 3 także chyba na wystawie będę z książkami biegać:evil_lol:

Posted

Czas na męską decyzje :)
Znakiem rozpoznawczym dla dogomaniaków w Kielcach jest

KWIATEK lub WSTAZECZKA

przypięte do górnej części garderoby.

Zawsze można podejść i powiedzieć "O jaki ładny kwiatuszek...,kokardka..."
Fotografom też będzie łatwiej wyłowić forumowiczów, zobaczyny kto bedzie miał najładniejszego kwiatuszka.

Do zobaczenia w Kielcach :crazyeye:

Posted

Na terenie Targów od piątku są targi KIELCE FASHION - MODNY ŚLUB, a w niedzielę przewidzieli od 9.00 dzień otwarty dla publiczności więc chyba należy spodziewać się tłumów.
Targi mody są w obiekcie A-B, wystawa psów w drugim - dobrze że chociaż parking duży...

Posted

Jogurt napisał(a):
Frytela, zatluke cię :mad::lol: odpisalabys na pw/ maila :cool3:

dopiero co wlazlam na kompa :lol::lol: wczesniej w szkole bylam ale tylko na gg.
PW nic nie mam na maila wlasnie opdisuje :PPP

a ja zapraszam do focenia CORGÓW xD

Posted

Cavisia napisał(a):
To w której hali wystawa? Od wjazdu patrząc, w tej na lewo, czy prawo?
Oby tylko tłoku nie było, bo tam krajówki były w obu halach, a teraz w jednej.

Z lewej - tam gdzie zawsze bisy były ;)

Posted

[quote name='Aziza']Na terenie Targów od piątku są targi KIELCE FASHION - MODNY ŚLUB, a w niedzielę przewidzieli od 9.00 dzień otwarty dla publiczności więc chyba należy spodziewać się tłumów.
Targi mody są w obiekcie A-B, wystawa psów w drugim - dobrze że chociaż parking duży...

To w której hali wystawa? Od wjazdu patrząc, w tej na lewo, czy prawo?
Oby tylko tłoku nie było, bo tam krajówki były w obu halach, a teraz w jednej.