Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bachar napisał(a):
A ja nic nie zapłaciłam za wjazd/parking :lol: Serio takie ceny były w Poznaniu? :crazyeye:

No ceni się Poznań :evil_lol: co roku ponoć drożej za parking liczą :evil_lol: jeszcze troche i do setki dojdą :diabloti::cool1:

Posted

[quote name='dogomanka_']Justys95 - to mieszcze się jeszcze do grudnia w ulgowym w takim razie.:diabloti:

no więc jak robimy? :razz:A jak się będzie liczyć rocznikowo? :eviltong:

Nie wiem, ale ja Dud powinnam chyba rozpoznać :lol:

PS:Jak coś to ja rude włosy, niska, brzydka, w okularach - zagadywać jak taką spotkacie :eviltong:

Posted

Jadę wolna czyli bez psa; za to z aparatem, gdyby ktoś miał życzenie żeby go obfocić ,to bardzo proszę o wiadomość.Będę wolna +- od godz 11 jak się skończą briardziki.
Bardzo chętnię obfocę dogomaniaczki i dogomaniaków;)

Posted

Diuna B. napisał(a):
To znaczy ,że jesteś chętna na obfocenie?
To poproszę o nr. startowy

37, 38, 39 i 40:cool3: Czyli cale fantastyczne cztery aussikowe sztuki na ringu 24:loveu: Sucz w szczeniakach blue merle, pies w posredniej black tri, sucz w posredniej red tri i sucz w championach black tri.

Posted

Diuna B. napisał(a):
Jadę wolna czyli bez psa; za to z aparatem, gdyby ktoś miał życzenie żeby go obfocić ,to bardzo proszę o wiadomość.Będę wolna +- od godz 11 jak się skończą briardziki.
Bardzo chętnię obfocę dogomaniaczki i dogomaniaków;)

Ponawiam propozycję....

Posted

Elitesse napisał(a):
jak bedziesz wolna to zapraszam na ring 14 - ok 13 mysle ze wejda sznaucery srednie :loveu:

oo to będziemy blisko :lol: ja ring 16 :cool3: z Berią juz gadałam , zapraszam na "kawe" :diabloti:

jak mnie poznać :hmmmm: więc najprościej , szukać różowej klatki transportowej obok będzie metalowa , tam będzie pilnował dobytku mój TZ
pytać o mnie ... :evil_lol: on wskaże drogę , gdzie aktualnie jestem :diabloti: