Aziza Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mudik napisał(a):Nie można normalnie w html-u tylko znów ten cholerny pdf:diabloti: Możesz mi podać o której zaczynają: aussie, mudi i goldeny? Rozpiski godzinowej nie ma, ale: aussie - wchodzi po mudi (ring 24) mudi wchodzi jako 36 z kolei pies na ringu 24 a przed goldenami jest planowanych 14 psów. Może to coś pomoże. Quote
weszka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Łomatko jaki dziwny mój ring nr 14. A przede mną coś ok. 70 to nie wiem o której się wejdzie... Quote
Elitesse Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ja kombinuje jakby sie do Kielc dostac swoim dzieciom pokibicowac :roll: Quote
Frytela Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kokos sam, chilli ma jedną konkurentke :) Quote
Mudik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Aziza napisał(a):Rozpiski godzinowej nie ma, ale: aussie - wchodzi po mudi (ring 24) mudi wchodzi jako 36 z kolei pies na ringu 24 a przed goldenami jest planowanych 14 psów. Może to coś pomoże. Pewnie,że tak wielkie dzięki! Quote
Bewarka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Frytela napisał(a):Kokos sam, chilli ma jedną konkurentke :) Może w końcu cię poznam ;) W Krk cie chyba widziałam jak składałaś namiot :lol: O ile mnie czołg nie przejedzie to będe, więc raczej tył samochodu będzie cały wolny, toteż z powrotem moge kogoś zabrać... Quote
pierozek_monika Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 chętnie wepchałabym się komuś do samochodu za połowę kosztów podróży, albo może zaprosiła do swojego samochodu kogoś. Jest ktoś chętny z Dąbrowy G., Sosnowca? .... Quote
Angie_ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mógłby ktoś skopiować stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich? Znów mi format pdf nie działa :( Quote
DuDziaczek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Kielce czekają ^^ To co umawiamy sie na koszulki jakies,czapki czy husteczki ? :razz: Quote
Izoldas Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Angie_ napisał(a):Mógłby ktoś skopiować stawkę Białych Owczarków Szwajcarskich? Znów mi format pdf nie działa :( Proszę ;) [FONT=Arial]pies, młodzieży - APOLLO Kosand[/FONT] [FONT=Arial]pies, młodzieży - BAJRAN Domi Pearl[/FONT] [FONT=Arial]pies, młodzieży - CAJUS of Trebones Berger Blanc[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]pies, otwarta - BAAR Biała Pasja[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]suka, młodzieży - ANDZIA Kosand[/FONT] [FONT=Arial]suka, młodzieży - BAISHA Domi Perl[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]suka, otwarta - ALBA LUNA Alpen Aniel[/FONT] [FONT=Arial]suka, otwarta - BIAŁA MYCHA BIAŁA PASJA[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]suka, championów - BELLA ZORA Biała Pasja[/FONT] Quote
polciuaa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 DuDziaczek napisał(a):Kielce czekają ^^ To co umawiamy sie na koszulki jakies,czapki czy husteczki ? :razz: tak tak!:loveu: mi wszystko jedno co,byle byśmy się poznali jakoś.:diabloti: Quote
Mudik Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Może mi ktoś sprawdzić ile jest psów (jak da radę to jakie?) w klasie młodzieży psy goldeny i czy są jakeiś szczeniaki. Quote
Aziza Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mudik napisał(a):Może mi ktoś sprawdzić ile jest psów (jak da radę to jakie?) w klasie młodzieży psy goldeny i czy są jakeiś szczeniaki. Golden Retriever (44) Psy Dogs Klasa szczeniąt 2 Klasa młodzieży 4 Klasa pośrednia 6 Klasa otwarta 5 Klasa użytkowa 2 Suki Klasa szczeniąt 3 Klasa młodzieży 6 Klasa pośrednia 5 Klasa otwarta 9 Klasa użytkowa 2 Za chwilę postaram się odnaleźć te 4 sztuki. [FONT="]Golden Retriever, pies, kl. młodzieży: [/FONT]BRABI Anwies CZEDAR z Zagłębia ENEASZ Królestwo Olimpu NORMAN Adekatos Quote
Aziza Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie ma za co - cieszę się, że mogłam pomóc. Quote
bachar Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 pierozek_monika napisał(a):chętnie wepchałabym się komuś do samochodu za połowę kosztów podróży, albo może zaprosiła do swojego samochodu kogoś. Jest ktoś chętny z Dąbrowy G., Sosnowca? .... Ja jadę.... Quote
Shetanka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 agnethka napisał(a):JUŻ JEST :cool3: * spis wystawców * plan sędziowania Znowu PDF? :roll: Pisze coś może o Młodym Prezenterze? Albo o staffikach :eviltong: Quote
Aziza Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Shetanka napisał(a):Znowu PDF? :roll: Pisze coś może o Młodym Prezenterze? Albo o staffikach :eviltong: Ring 16 - Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) , 88 psów, Ostatnia rasa - Staffordshire Bull Terrier (23) Psy 3 młodzieży 2 pośrednia 2 otwarta 1 championów Suki 3 szczeniąt 4 młodzieży 4 pośrednia 3 otwarta 1 championów O Młodym Prezenterze nic nie znalazłam. Quote
Wafelek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Mudik']To się zgłosiliśma :-)[/quote] oooo, fajnie - to się spotkamy :-) Quote
zakla Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A oziki jednak dalo na koniec:loveu: Wiec spokojnie sama pokaze swoje dziecko:multi: Quote
pierozek_monika Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='bachar']Ja jadę....[/quote] To jak? jedziemy razem? :cool3: Quote
Shetanka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Aziza']Ring 16 - Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) , 88 psów, Ostatnia rasa - Staffordshire Bull Terrier (23) Psy 3 młodzieży 2 pośrednia 2 otwarta 1 championów Suki 3 szczeniąt 4 młodzieży 4 pośrednia 3 otwarta 1 championów [/quote] Dzięki... Kurcze nie wiem czy mój staffik nie będzie na ringu jak będzie MP :placz: Quote
Viris Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No dobra. Jak ktoś chce zdjęcie to proszę mi podać rasę, numer startowy, ring i mniej więcej określić godzinę. Postaram się zrobić zdjęcia wszystkim rasom co oczywiście raczej jest awykonalne. Jeśli dana rasa będzie wystawiana w czasie oceny BF są niewielkie szanse bym pojawiła się przy ringu, ponieważ chciałabym zrobić całą fotorelację 60 sztuk buldożka. Jakby ktoś chciał się spotkać to oczywiście dawać znać, mogę podać numer. Gębę widać w avatarze - groźna raczej nie jestem :evil_lol: Planuję zostać na finały ale jak zwykle zadecydują akumulatory w aparacie. Jadę samochodem z Ostrowca Świętokrzyskiego. Jakby ktoś po drodze był do zabrania to też się zgłaszać. Quote
Frytela Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Viris']No dobra. Jak ktoś chce zdjęcie to proszę mi podać rasę, numer startowy, ring i mniej więcej określić godzinę. Postaram się zrobić zdjęcia wszystkim rasom co oczywiście raczej jest awykonalne. Jeśli dana rasa będzie wystawiana w czasie oceny BF są niewielkie szanse bym pojawiła się przy ringu, ponieważ chciałabym zrobić całą fotorelację 60 sztuk buldożka. Jakby ktoś chciał się spotkać to oczywiście dawać znać, mogę podać numer. Gębę widać w avatarze - groźna raczej nie jestem :evil_lol: Planuję zostać na finały ale jak zwykle zadecydują akumulatory w aparacie. Jadę samochodem z Ostrowca Świętokrzyskiego. Jakby ktoś po drodze był do zabrania to też się zgłaszać.[/quote] nie jestem w stanie zbytnio okreslic godziny, zapisz sobie nas, a pozniej jak przyjde na kompa to wszystko napisze ok? ;) Quote
Viris Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Oki. [SIZE=1][COLOR=White] 10 znaków.[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts