Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dalej Bruni

Bibi

i Robin

w miedzyczasie byly dwa mioty C i D :) nie bede wstawiac wszystkich zdjec wiec moze najprosciej bedzie jak dam linki do galerii:

miot C - http://www.gattacaccd1.republika.pl/GALERIA_MIOTC/album/index.html

miot D - http://www.gattacaccd.republika.pl/GALERIA_MIOTD/album/index.html

Teraz szczeniaczki mają prawie 12 miesiecy, wiec już nie są takie "słodkie" :evil_lol:

a że mamy środek zimy, chociaz dzisiaj byla piękna pogoda (bynajmniej u mnie ;) ) to może trochę wspomnień z wakacji...

Posted

i troche sie pochwale, a co!!! :)
w czerwcu 2010 przeciał z USA nagi piesek - Gracieux Actions Speak Louder - teraz już Mł.Ch.Rom i Ch.Pl :) Mieszka u forumowej Miniagi i w domu nazywa sie Sting lub Stino, zalezy czy jest grzeczny hahaha :)
wlasnie Stina i Api był moj miot D!

a oto on we własnej osobie :loveu:

natomiast poczatkiem 2011 roku, z okolic miasta grzechu - Amsterdamu - przyjechał Simon :loveu: - teraz 4 miesieczny :)

i Simon w pigułce:

to narazie tyle, w 10% nadrobiłam zaleglosci :evil_lol:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ale fotki na poprawe humoru :) chcialabym juz miec tak cieplo :)
pozyczcie nam troche tego wlosa na lapki dla Boo :) Bruno :loveu:

mi tez sie milo zrobilo jak sobie popatrzylam na tą piękną pogodę, mlecze, morze.... ahhhhhh jeszcze troche i będzie wiosna :)

łapki mu urosną, spokojnie, macie czas!! zauwazylam ze ten włos to stoi w miejscu do pewnego czasu a pozniej jak zacznie rosnac to bedziesz musiala równac na palcach bo się będzie wywijał do gory hihihi ;)

Posted

miło mi :) jak robilam Marcelowi to jeszcze zwykłym kompaktem, lustrzanką to tak jak wyzej widac, mozna zrobic fajniejsze :evil_lol:

jakos mi tu dziwnie sie pisze hahaha dawno na dogo nie bylam ;)

Posted

e tam, amsterdam to juz nie takie miasto grzechu:P

jejku, jakie ty ładne te foty robisz! ja nadal jak chce pokazac komuś marcela z najlepszej strony, pokazuje foty, ktore ty zrobiłaś:)

Posted

miło mi :) jak robilam Marcelowi to jeszcze zwykłym kompaktem, lustrzanką to tak jak wyzej widac, mozna zrobic fajniejsze :evil_lol:

jakos mi tu dziwnie sie pisze hahaha dawno na dogo nie bylam ;)

nie grzechu? ostatnio dorwałam serial dokumentalny na vod o nocnym zyciu amsterdamu i jestem w ciezkim szoku co tam sie wyprawia... ja to 1/10 tego nie widzialam jak tam bylam hahaha

Posted

ja ostatnio czytalam, ze juz turysci z niektorychi uciech nie beda mogli korzystać. beda tylko dla tubylców:)

no włsnie ja na dogo weszłam, jak szukałam jakiejś bidy po smierci edka i marcela.

Posted

a co do fot, ja mam do tego dwie lewe rece. a jesli chodzi o fotografowanie psów, to nawet dwie lewe rece zrobiłyby lepsze. zawsze albo na zdjeciu uciekajaca dupka, albo kawałek ucha, albo świecace oczy. najlepiej mi wychodza, jak śpią:)

a ta twoja lustrzanka ładne kolory robi.

Posted

maga18 napisał(a):
tez to slyszalam, ale tylko odnosnie marihuany ze ma byc sprzedawana tylko obywatelom Holandii... jednak to sie da łatwo ominąć hahaha

najlepsze sa takie martwe prawa.

Posted

maga18 napisał(a):
łapki mu urosną, spokojnie, macie czas!! zauwazylam ze ten włos to stoi w miejscu do pewnego czasu a pozniej jak zacznie rosnac to bedziesz musiala równac na palcach bo się będzie wywijał do gory hihihi ;)

tez tak mysle ze mu wkoncu urosnie... narazie nie wywija mu sie wszystkie ladnie prosto rosna ;) i lepiej zeby sie nie wywijaly bo mi reka sie trzesie jak go obcinam haha :D

Stino to moj ulubieniec, charakterek ma niesamowity....
a Simon to 'rodzina' Boo ;) tez jest slodki :loveu:

Posted

maga18 napisał(a):
jak zrobi sie cieplej musimy sie umowic na spacerek grzywaczowy we Wrocku :multi:

o! fajnie by było! tym bardziej, ze ty masz ich takie fajne stado:) a frania uwielbia pieski!