maga18 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 buzi buzi :buzi: aaaaaaa babka mnie dusi w nooogi :evil_lol: buzi ale tym razem z języczkiem :loveu: sioooo to moja babcia prawie jak w "King size" :łoś: - Bacardi zdobywa wyzyny :lol: ok, ale teraz bez duszenia?! Quote
maga18 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 aaa masz, to za tamto :evil_lol: hihihi ledwo przyjechala, a juz wlazlem jej na glowę piąąąąteczka :) atak, czyli podszczypywanie znienacka Quote
maga18 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 no to baj baj babci porywałem trochę włosów, teraz pora na mame i iglaka :łoś: i troche innych - pozowanych najdluzsza szyja V RP :loveu: Quote
maga18 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 that`s all :diabloti: mam nadzieje, ze was nie zanudziłam, ale juz nadrobiłam zaległości ;) :lol: Quote
panienkabubu Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Jakież one są rozkoszne :loveu::loveu::loveu: A ten mały rudy łobuziak to po prostu rewelacja :loveu: http://lh5.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/Sd-phU28fLI/AAAAAAAAKe0/CfhY8AxXmxY/s640/448.jpg Madziu zdradź sekret jak z takich dużych cycuszków zrobić nagle wielki brak cycuszków :evil_lol: Moja Halszka mimo, że karmiła krótko i mimo, że jednego szczeniaka, po trzech miesiącach ma taką listwę mleczną ze skóry, że wstyd mi z nią wychodzić w ogóle :placz: Wygląda jakby karmiła 20 szczeniąt przez pół roku non stop :evil_lol: Quote
maga18 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Rudy jest the best :evil_lol::loveu: Poprzednio Milka miala 5 malców i karmiła je do 8-10 tygodnia życia. Urodziła 28 stycznia, a w kwietniu na klubie w Opolu już była wystawiana i wyglądała jakby nie nigdy nie karmiła! Jak to możliwe? :) Po wykarmieniu malców miała zapewnione dużooooo ruchu + kremy ujędrniające na dojki ;) Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Maga, cudne, cudne, cudne :loveu::loveu::loveu: http://lh6.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/SdYjV1qEUII/AAAAAAAAJWU/l6hrzODYUzo/s640/343.jpg to zdjęcie prześwietne :evil_lol: Zdjęcia Agi z maluchami śliczne :loveu: A maluszki jakie całuśne :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 jakie duze i ruchliwe szczeniorki, cudne:loveu: i jakie pociechy:loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Madziu już pisałam nie raz malce super i super rosną aż miło na nie popatrzeć :crazyeye: a zdjęcia rewelacja, :loveu: ja sie uczę ale mam nadzieję, że niedługo też będę cykać takie piękne fotki. :cool2: Quote
am-elle Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 o matko ja nie mogę ....:loveu: http://lh4.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/Sd-pUjSOm_I/AAAAAAAAKdM/d6K7Um1LVHY/s640/435.jpg szok :lol: Magda twoje fotki ogląda się jak reportaż.... ja to z wypiekami na twarzy czekam następnych fotek ;) podpisy baaaardzo trafne :evil_lol: super Quote
Izuuus Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witamy się ;) Jakie tu są piękne grzywki :loveu: Będziemy zaglądać :cool3: Quote
maga18 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 standardowo nadrabiamy zaległości :eviltong: w sobotę tj. 25 kwietnia 2009 - Bibi poszła do nowych właściceli :bigcry: i kilka ostatnich fotek całej czwórki: twierdza zdobyta Quote
maga18 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 w niedziele, tj 26.04.2009 do nowych domków poszła Ruda i Bacardi (w domku Robin) :loveu: maluszki miały nawet swój debiut na ringu :lol: para hodowlana :loveu: Quote
maga18 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 będą z nas gwiazdy :loveu: Robin żebrak :diabloti: tak więc był to dla nas bardzo ciężki weekend... wystawa + oddawanie szczeniaczków - nieobyło się bez łez :placz:, ale mamy nadzieje, że nasze dzieci będą sprawiały radość swoim nowym właścicielom, spełnią ich oczekiwania i będa najlepszymi przyjaciółmi :loveu: w domku mamy jeszcze Bruncia, który czuje się bardzo samotnie bez rodzeństwa :-( dobrze że jest wujcio Toffcio :grins: Quote
maga18 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 apropo wystawy - nasza Aprilia Pearl Gattaca ukończyła Ch.Pl!!! :angel: w piątek na krajowej wystawie IX gr otrzymała dosk I/4, CWC i została NDSwR :multi: w niedziele nas troszke mniej doceniła pani sędzina :lol: - Apinka doskonała III/7 a dzis odreagowywaliśmy :eviltong: Toffi Milka - super mother :evil_lol: no i Api jak zwykle niewyżyta Quote
maga18 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 dachowanie zaliczone :lol: kurcze zyje... dobić trzeba :diabloti: tu wyrwiemy i tam wyrwiemy i od razu bedzie piękniejsza :cool3: Quote
maga18 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 mamusia i córusia rodzinka w komplecie Quote
Dada Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ale boskie zdjęcia, szok!!!!!!!!!!!!!!! Magda, gratuluję ukończenia championatu!! :multi::multi::multi::multi: I superowych maluchów, Bacardi po prostu powalił mnie temperamentem! Rudą mam blisko, blisko, więc często będę widywać, też jestem zakochana, są cudowne oba! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
miniaga Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Madzia cudowne zdjęcia . Gratulacje dla Api za ukonczenie championatu. Przepiękna dziewczyna! Para hodowlana super!!!!!!! Quote
Recommended Posts