Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

buzi buzi :buzi:

aaaaaaa babka mnie dusi

w nooogi :evil_lol:

buzi ale tym razem z języczkiem :loveu:

sioooo to moja babcia

prawie jak w "King size" :łoś: - Bacardi zdobywa wyzyny :lol:

ok, ale teraz bez duszenia?!

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakież one są rozkoszne :loveu::loveu::loveu: A ten mały rudy łobuziak to po prostu rewelacja :loveu:
http://lh5.ggpht.com/_M5ZIfS61qCw/Sd-phU28fLI/AAAAAAAAKe0/CfhY8AxXmxY/s640/448.jpg

Madziu zdradź sekret jak z takich dużych cycuszków zrobić nagle wielki brak cycuszków :evil_lol: Moja Halszka mimo, że karmiła krótko i mimo, że jednego szczeniaka, po trzech miesiącach ma taką listwę mleczną ze skóry, że wstyd mi z nią wychodzić w ogóle :placz: Wygląda jakby karmiła 20 szczeniąt przez pół roku non stop :evil_lol:

Posted

Rudy jest the best :evil_lol::loveu:

Poprzednio Milka miala 5 malców i karmiła je do 8-10 tygodnia życia. Urodziła 28 stycznia, a w kwietniu na klubie w Opolu już była wystawiana i wyglądała jakby nie nigdy nie karmiła! Jak to możliwe? :) Po wykarmieniu malców miała zapewnione dużooooo ruchu + kremy ujędrniające na dojki ;)

• 2 weeks later...
Posted

standardowo nadrabiamy zaległości :eviltong:

w sobotę tj. 25 kwietnia 2009 - Bibi poszła do nowych właściceli :bigcry:

i kilka ostatnich fotek całej czwórki:

twierdza zdobyta

Posted

w niedziele, tj 26.04.2009 do nowych domków poszła Ruda i Bacardi (w domku Robin) :loveu:
maluszki miały nawet swój debiut na ringu :lol:

para hodowlana :loveu:

Posted

będą z nas gwiazdy :loveu:

Robin żebrak :diabloti:

tak więc był to dla nas bardzo ciężki weekend... wystawa + oddawanie szczeniaczków - nieobyło się bez łez :placz:, ale mamy nadzieje, że nasze dzieci będą sprawiały radość swoim nowym właścicielom, spełnią ich oczekiwania i będa najlepszymi przyjaciółmi :loveu:
w domku mamy jeszcze Bruncia, który czuje się bardzo samotnie bez rodzeństwa :-( dobrze że jest wujcio Toffcio :grins:

Posted

apropo wystawy - nasza Aprilia Pearl Gattaca ukończyła Ch.Pl!!! :angel:
w piątek na krajowej wystawie IX gr otrzymała dosk I/4, CWC i została NDSwR :multi:
w niedziele nas troszke mniej doceniła pani sędzina :lol: - Apinka doskonała III/7

a dzis odreagowywaliśmy :eviltong:
Toffi

Milka - super mother :evil_lol:

no i Api jak zwykle niewyżyta

Posted

ale boskie zdjęcia, szok!!!!!!!!!!!!!!!
Magda, gratuluję ukończenia championatu!! :multi::multi::multi::multi:
I superowych maluchów, Bacardi po prostu powalił mnie temperamentem! Rudą mam blisko, blisko, więc często będę widywać, też jestem zakochana, są cudowne oba! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: