Rossa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Margolka i Rudasek nadal szukają domku :roll: Quote
Isadora7 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 danka1234 napisał(a):W górę,pokazujemy się od rana. i jeszcze, jeszcze raz Quote
agatkia Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Wspaniały duecik na pierwszą!! Komu przypilnować firmy, posesji?? Komu, komu?? :oops: Quote
Rossa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Dwa cudowne psiaczki razem szukają domku:roll: Quote
agatkia Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Pieseczki na górę!! Dzisiaj w kojcu, koło Margo leżał papieros. Podejrzewam, że popala, gdy nikt nie widzi :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 agatkia napisał(a):Pieseczki na górę!! Dzisiaj w kojcu, koło Margo leżał papieros. Podejrzewam, że popala, gdy nikt nie widzi :evil_lol: No wiesz niektórzy faceci palą po... to mógł być Rudego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rossa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 agatkia napisał(a):Pieseczki na górę!! Dzisiaj w kojcu, koło Margo leżał papieros. Podejrzewam, że popala, gdy nikt nie widzi :evil_lol: A ciekawe kto jej papierochy podrzuca ;), bo sama przeciez sobie nie kupi , 18 lat jeszcze nie ma:evil_lol: Quote
danka1234 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 No zakochana parko,do góry,pokazywać sie. Quote
agatkia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Ja muszę wyczaić, kto te faje kombinuje! :evil_lol: Rudy ma takie maślane oczy, dobrze ściemnia chłopak... no ale kto może być winny jak nie RUDY!!! (nie ma to jak kobieca solidarność). I sprowadza biedną Margo na złą drogę, i się biedna potem dopomina o swoją porcję tytoniu i zniechęca odwiedzających. Bo oni wcale a wcale nie kumają, ze za jednego peta ona by przestała tak ujadać. Margo i Rudy to najlepsi informatorzy- nie musimy wychodzić z biura- bo duet zawsze nas informuje o tym, że właśnie ktoś przyjechał do schroniska. Quote
agatkia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Zakochani są wśród nas!!!! pokazują sie na pierwszej stronie:roll: Quote
Isadora7 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Rossa napisał(a):Za nisko spadlismy , hop na górę I jeszcze raz, i jeszcze raz Quote
agatkia Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Super para na górę!!! Po domeczek!!! :placz: Quote
danka1234 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Isadora7 napisał(a):No kochankowie do domu marsz:loveu: Migusiem ;) Quote
agatkia Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Do domu, psiaczki!! Ileż można zajmować fajny kojec w schronisku!! :cool3: Quote
agatkia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 U piesków cisza... na szczęście już mnie to nie martwi!! MARGO I RUDY MAJĄ DOM!!![SIZE=2] Do naszego schoniskowego weta zgłosiło się młode małżeństwo z Rumii. Szukali dwóch psów do pilnowania nowo wybudowanego domu. Wet odesłał ją do nas... i tym sposobem nasz duet na zawsze pożegnał się ze schroniskiem :)))))) Super, prawda????:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='agatkia']U piesków cisza... na szczęście już mnie to nie martwi!! MARGO I RUDY MAJĄ DOM!!![SIZE=2] Do naszego schoniskowego weta zgłosiło się młode małżeństwo z Rumii. Szukali dwóch psów do pilnowania nowo wybudowanego domu. Wet odesłał ją do nas... i tym sposobem nasz duet na zawsze pożegnał się ze schroniskiem :)))))) Super, prawda????:multi::multi::multi::multi::multi: Boże jak ja się ciesze Quote
agatkia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Ja też :) Czuję, że ciekawość zwycięży i przypadkiem będę przejeżdżała w pobliżu rumskiego domku :cool3: Dam znać, jak się zakochani prezentują w nowych okolicznościach przyrody :cool3: Quote
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 agatkia napisał(a):Ja też :) Czuję, że ciekawość zwycięży i przypadkiem będę przejeżdżała w pobliżu rumskiego domku :cool3: Dam znać, jak się zakochani prezentują w nowych okolicznościach przyrody :cool3: Koniecznie, a moze jakieś zdjątko się uda? Quote
Recommended Posts