Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agatkia napisał(a):
Pieseczki na górę!!

Dzisiaj w kojcu, koło Margo leżał papieros. Podejrzewam, że popala, gdy nikt nie widzi :evil_lol:

No wiesz niektórzy faceci palą po... to mógł być Rudego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agatkia napisał(a):
Pieseczki na górę!!

Dzisiaj w kojcu, koło Margo leżał papieros. Podejrzewam, że popala, gdy nikt nie widzi :evil_lol:

A ciekawe kto jej papierochy podrzuca ;), bo sama przeciez sobie nie kupi , 18 lat jeszcze nie ma:evil_lol:

Posted

Ja muszę wyczaić, kto te faje kombinuje! :evil_lol: Rudy ma takie maślane oczy, dobrze ściemnia chłopak... no ale kto może być winny jak nie RUDY!!! (nie ma to jak kobieca solidarność). I sprowadza biedną Margo na złą drogę, i się biedna potem dopomina o swoją porcję tytoniu i zniechęca odwiedzających. Bo oni wcale a wcale nie kumają, ze za jednego peta ona by przestała tak ujadać.

Margo i Rudy to najlepsi informatorzy- nie musimy wychodzić z biura- bo duet zawsze nas informuje o tym, że właśnie ktoś przyjechał do schroniska.

Posted

U piesków cisza... na szczęście już mnie to nie martwi!!
MARGO I RUDY MAJĄ DOM!!![SIZE=2]
Do naszego schoniskowego weta zgłosiło się młode małżeństwo z Rumii. Szukali dwóch psów do pilnowania nowo wybudowanego domu. Wet odesłał ją do nas... i tym sposobem nasz duet na zawsze pożegnał się ze schroniskiem :)))))) Super, prawda????:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agatkia']U piesków cisza... na szczęście już mnie to nie martwi!!
MARGO I RUDY MAJĄ DOM!!![SIZE=2]
Do naszego schoniskowego weta zgłosiło się młode małżeństwo z Rumii. Szukali dwóch psów do pilnowania nowo wybudowanego domu. Wet odesłał ją do nas... i tym sposobem nasz duet na zawsze pożegnał się ze schroniskiem :)))))) Super, prawda????:multi::multi::multi::multi::multi:

Boże jak ja się ciesze

Posted

Ja też :) Czuję, że ciekawość zwycięży i przypadkiem będę przejeżdżała w pobliżu rumskiego domku :cool3: Dam znać, jak się zakochani prezentują w nowych okolicznościach przyrody :cool3:

Posted

agatkia napisał(a):
Ja też :) Czuję, że ciekawość zwycięży i przypadkiem będę przejeżdżała w pobliżu rumskiego domku :cool3: Dam znać, jak się zakochani prezentują w nowych okolicznościach przyrody :cool3:

Koniecznie,
a moze jakieś zdjątko się uda?