agatkia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 I kolejna psia tragedia. Mały, czarny, ok. 5- miesięczny szczeniak. Mix buldożka. Wyrzucony z samochodu. W pożegnalnym kopniaku złamano mu szczęka- ma przekrzywioną mordkę. Właśnie pojechał do weterynarza w Gdyni na badania. Jest młodziutki, na pewno do siebie dojdzie. Zjadł trochę ryżu z kurczakiem... rano bardzo krwawił, cała podłoga we krwi-, aż zrobiło mi sie słabo i musiałam wyjść. Z przejęcia nawet nie sprawdziłam, czy to chłopiec czy dziewczynka... Piesek ma nocleg tylko na kilka dni. Potem schronisko. Potrzebny odpowiedzialny dom, który zobaczy w nim coś więcej niż tylko piękno zewnętrzne. Dom, w którym nie znudzi sie za tydzień czy dwa, który nie odda go, bo przecież wakacje i opieka nad psem nie jest na rękę. . On potrzebuje wspaniałej opieki i odpowiedzialnego domu na całe życie- także w chorobie i na stare lata. WystarcZAJACO JUż WYCIERPIAł. Kontakt do mnie: 511- 096- 432, mail: agatkia@tlen.pl Quote
ewajanka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cudny:loveu: Wyglada trochę jak buldożek. Skąd się biora tacy zwyrodnialcy:angryy: Quote
agatkia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 NIKT DO NAS NIE ZAGLĄDA :placz: DOM POTRZEBNY NA JUŻ!!! Quote
zwierzus Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ale ma uchole :loveu: Cudo. Mogę niestety tylko podnieść... Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 podaj nume tel i e-mail oraz miasto do ogloszen :lol: Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://telezoo.pl/ogloszenia/mlody-buldozek-do-oddania-----wegielek----511--096--432_234.html Quote
aniulka111 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ale fajny ten Batmanek:loveu: Hop do gory Quote
Angie :) Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ups a ja go w ogloszeniu nazwlam Wegielek :oops: Quote
agatkia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Wejherowo, nr tel 511- 096- 432- Agata, wolontariuszka. Dam znać wieczorem jak badania czarnulki. Quote
aniulka111 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Angie :) napisał(a):ups a ja go w ogloszeniu nazwlam Wegielek :oops: :lol: moze i wegielek, bo batmanek to ja tak sobie napisalam Quote
agatkia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Psinka będzie jutro o 10 drutowana. Szczęka jest zgruchotana. Mamy bardzo fajny dom stały, ale niestety dopiero za miesiąc. Jest szansa na tymczas, ale wszystko wyjaśni sie jutro. W razie czego, będę alarmować. Trzymajcie kciuki za pieseczka... nie wyobrażam sobie, jak go to musi boleć :-( Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Slyszalam ze dla psiaka najwiekszym bolem jest operacja na prostate - wiec drutowanie nie jest najgorsze :lol: Quote
Kasia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kciuki zaciskamy i czekamy na wieści! A temu kto mu to zrobił sama z miłą chęcią pogruchotałabym szczękę i nie tylko :angryy: Quote
natalia_aa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ślicznotkę miałam okazję poznać osobiście, cód, miód i orzeszki. Patrycja sama mówiła, że to psie dziecko to oaza spokoju, grzeczniutka, cichutka, a tyle bólu i cierpień zaznała od człowieka. Na DT prawdopodobnie malutka pojedzie do naszej znajomej, tylko, że tam już są 3 psy, także dobrze by było znaleźc coś bardziej zacisznego, by sunia mogła dochodzić do siebie fizycznie i psychicznie. Aczkolwiek nasza koleżanka, do któej sunia ma jechać na DT napewno nie da jej skrzywdzić. Quote
agatkia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 No, to ja przekazuje dobre nowiny. Piesio po operacji, ma się dobrze. No, i juz w nowym domku :))))))))))))))))))) Quote
natalia_aa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 agatkia napisał(a):No, to ja przekazuje dobre nowiny. Piesio po operacji, ma się dobrze. No, i juz w nowym domku :))))))))))))))))))) W nowym stałym domu? U tych ludzi od reklamy czy czegoś tam, co remont mają? Czy w domu tymczasowym u naszej koleżanki? Quote
agatkia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Patrycja mówiła o tych od reklamy :) Quote
Recommended Posts