Jump to content
Dogomania

Zmasakrowany szczeniak- wyrzucony z samochodu... TROJMIASTO I OKOLICE:( ma dom

Recommended Posts

Posted

I kolejna psia tragedia. Mały, czarny, ok. 5- miesięczny szczeniak. Mix buldożka. Wyrzucony z samochodu. W pożegnalnym kopniaku złamano mu szczęka- ma przekrzywioną mordkę. Właśnie pojechał do weterynarza w Gdyni na badania. Jest młodziutki, na pewno do siebie dojdzie. Zjadł trochę ryżu z kurczakiem... rano bardzo krwawił, cała podłoga we krwi-, aż zrobiło mi sie słabo i musiałam wyjść. Z przejęcia nawet nie sprawdziłam, czy to chłopiec czy dziewczynka...
Piesek ma nocleg tylko na kilka dni. Potem schronisko. Potrzebny odpowiedzialny dom, który zobaczy w nim coś więcej niż tylko piękno zewnętrzne. Dom, w którym nie znudzi sie za tydzień czy dwa, który nie odda go, bo przecież wakacje i opieka nad psem nie jest na rękę. . On potrzebuje wspaniałej opieki i odpowiedzialnego domu na całe życie- także w chorobie i na stare lata. WystarcZAJACO JUż WYCIERPIAł.

Kontakt do mnie: 511- 096- 432, mail: agatkia@tlen.pl

Posted

Psinka będzie jutro o 10 drutowana. Szczęka jest zgruchotana. Mamy bardzo fajny dom stały, ale niestety dopiero za miesiąc. Jest szansa na tymczas, ale wszystko wyjaśni sie jutro. W razie czego, będę alarmować. Trzymajcie kciuki za pieseczka... nie wyobrażam sobie, jak go to musi boleć :-(

Posted

Ślicznotkę miałam okazję poznać osobiście, cód, miód i orzeszki.
Patrycja sama mówiła, że to psie dziecko to oaza spokoju, grzeczniutka, cichutka, a tyle bólu i cierpień zaznała od człowieka.
Na DT prawdopodobnie malutka pojedzie do naszej znajomej, tylko, że tam już są 3 psy, także dobrze by było znaleźc coś bardziej zacisznego, by sunia mogła dochodzić do siebie fizycznie i psychicznie.
Aczkolwiek nasza koleżanka, do któej sunia ma jechać na DT napewno nie da jej skrzywdzić.

Posted

agatkia napisał(a):
No, to ja przekazuje dobre nowiny. Piesio po operacji, ma się dobrze. No, i juz w nowym domku :)))))))))))))))))))

W nowym stałym domu? U tych ludzi od reklamy czy czegoś tam, co remont mają?
Czy w domu tymczasowym u naszej koleżanki?