Viris Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ooo widzę że też łazimy po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kisses Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Witamy się po raz pierwszy :loveu: http://i41.tinypic.com/bjcu8m.jpg Cudo :razz::loveu: Quote
asiol Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ooo widzę że też łazimy po drzewach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - Łazimy, łazimy, ale mamy mało takich fajnych pochyłych, więc nie za często. Witamy się po raz pierwszy :loveu: - Witam, witam :) Mam nadzieję, że pierwszy, ale nie ostatni :) Quote
lirael Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 http://i44.tinypic.com/2hnxfnn.jpg Dyzio marzyciel...:loveu: http://i42.tinypic.com/5dj9ja.jpg Rewelacja! Gratuluję kapitalnego ujęcia. Cała sesja parkowa na medal, a przede wszystkim model na medal!:D Quote
Kisses Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ponownie :razz: A co tu tak cicho się porobiło? :shake: Quote
KarolaBox Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 śliczny Hani ;) jest baaaaardzo fotogeniczny :) Moja tak szybko na dworze lata, że nie ma szans jej uchwycić, jedynie gdy leży lub śpi ;) pozdrawiamy serdecznie Quote
Viris Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No cisza, cisza. Gratulujemy zwycięstwa rasy ;] Quote
asiol Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Dziękujemy bardzo :) A cisza, bo u nas wszystko dobrze i spokojnie. Teraz bulwa śpi po zjedzeniu białego serka, wcześniej byliśmy na spacerku, na polanie. I żałuję, że nie mam aparatu teraz, bo są piękne czerwone maki.... Rano obejrzeliśmy sobie film, chociaż w sumie to ja oglądałam, bo bulwik klasycznie spał i chrapał. Dzisiaj wieczorem mam zakończenie roku i WAKACJE. A jutro jedziemy na chwilkę nad jezioro, odebrać brata więc na pewno skorzystamy i wykąpiemy się troszke. Quote
mgie Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Padłam jak zobaczyłam to zdjęcie....:loveu: Oczarował mnie zupełnie. Siedzę przed monitorem i pokazuje każdemu kto tylko wejdzie do pokoju. Boski dobrze,że Karmel tego nie słyszy:evil_lol: Quote
asiol Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Odpoczynek na działeczce, po wystawie w Gorzowie :) Relaksująca joga Wyciągnięcie kopytek Zabawa w foczkę Ocho- widzę wlednego lobaka! Quote
asiol Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Złapię go! Mniam, mniam! Kulde, wlazł pod fafla. Cham jeden! Mmm, rozpływa się w faflach Kolejny lobak! Quote
asiol Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Wrrr! Bój się lobaku! Pokonałem go mamusiu! Żaden mi już nie podskoczy Czas na obserwację terenu Ale nuda.... zieeew. Quote
Viris Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Uwielbiam fotohistorie :) Lobale stszescie siem! Quote
Viris Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Klara miała którejś jesieni podobną sesję :) Piękne zdjęcia! Quote
asiol Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Ale nas tu dawno nie było, wczorajszy poważny Haniutek Quote
Viris Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 No no Panno C, czemu ja takich ślicznych zdjęć nie widziałam wcześniej :) Piękny Haniutek, pięknyy ;* Quote
asiol Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Haniutek dziękuje i przedstawia swoją facjatę w wersji B&W Quote
Recommended Posts