Erazm Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mini i Maxi mają domki [SIZE=6]Została Midi Quote
Erazm Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :Rose::Rose::Rose::Rose: Siemionka zmieniaj temat - sunie są w domkach! Quote
siemionka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 No i niestety Mini wrocila w niedziele z adopcji.... Szukamy domku ponownie, w tej chwili ma troche wiecej niz 4 miesiace, jest mala, beda fotki Quote
Erazm Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wróciła, nie była najlepiej traktowana, przez pierwsze dni wychodziła z wycofania. Nie wspomnę, że oddano ją jak stała bez posłanka, bez smyczy, z czyms okropnym co tylko przypominało obrożę Na szczęście znalazł się domek, gdzie mała już się zadomawia. Spróbuję zaprosic nową pańcię na wątek Quote
Isadora7 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='pola i greta']Dam sie zaprosic i jak dowiem się zaraz jak wkleić zdjęcia to je dodam... Witam wszystkich.;) Tutaj masz instrukcje: http://www.dogomania.pl/forum/f36/instrukcja-edycji-podpisu-dla-laikow-poczatkujacych-111821/ Jeżeli jednak masz problem to zanim poznasz bardziej możesz podesłac mi na maila: patyk@cad.pl i wstawię. Quote
pola i greta Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 http://http://www.dogomania.pl/forum/profile.php?do=editprofilepic Quote
pola i greta Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 chyba coś nie wyszło. tymczasem dodam zdjęcia do profilu tak będzie najszybciej..i ide spać bo dziewczyny daja w kość..:diabloti: Quote
Erazm Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Hihihi witamy nasze panny i ich super właścicieli:multi::multi::multi: Prosimy o wpisy i foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
siemionka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Witam! Super foteczki, strasznie sie ciesze ze Mala vel Pola jest w nowym super domku =] Ponownie zmieniam temat i mam nadzieje ze tym razem ostatni :razz: Quote
Erazm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Siemionka:mad: nawet tak nie mów:cool3::evil_lol: Quote
pola i greta Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Na pewno Polcia będzie miała dobrze chociaż już siwieje ostatnio tak szleją...ciągle jeszcze ustalaja miejsce w stadzie ale raczej Pola dominuje.:diabloti: Greta jak już ma dosyc to chowa się pod biurkiem.:shake: Quote
Erazm Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 No, wiesz co Gretuś, Ty bigiel z dziada pradziada dajesz się jakiejś topielicy:crazyeye: Greta nie daj się:cool3::cool3::cool3: Quote
Erazm Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pora na foty, choć dziś smutna noc( Dymek Mru odszedł za TM:-() Quote
pola i greta Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 super zdjęcia...jestem pełna podziwu. naprawdę pod wrażeniem. :crazyeye: W weekend będę miała trochę czasu to wstawię cos nowego.. teraz mam przedswiąteczny kocioł. Pola była juz dwa razy u weta. Jest zaszczepiona, zaczipowana i odrobaczona. :razz: Greta z Polą juz się dogaduja jakoś...nawet śpią blisko siebie ..razem żebrają przy stole :lol: hi hi hi Quote
Erazm Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jakie modelki takie fotki:evil_lol:. Czekamy na Wasze fotki z niecierpliwością:crazyeye: Quote
pola i greta Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :angryy:JESTEM ZŁA ..!! FOTEK NIE BĘDZIE. ZROBIŁAM ICH SPORO WSZYSTKIE PIEKNIE ZMNIEJSZYŁAM W PHOTOSHOPIE I TYLE...BO DALEJ JUZ NIC MI SIĘ NIE UDAŁO ZROBIĆ. NIC NIE CHCE SCIĄGAC NA TEN PORTAL. ANI RAZEM ANI POJEDYŃCZO ANI NA STARY ALBUM ANI NA NOWY NIE WIEM O CO CHODZI. WYSKAKUJE BŁĄD STRONY ALBO BŁĄD W WYSYŁANIU A TEN POST PISZE JUŻ DRUGI RAZ BO POPRZEDNI MI SIE SKASOWAŁ? WYŚLĘ ZDJĘCIA NA MAIL BO STRACIŁAM JUZ GODZINĘ I NIE UDAŁO SIĘ.:mad: Quote
Erazm Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wkleję fotki poświętach, dla ciekawskich dziewczyny sobie świetnie radzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a na razie Quote
Recommended Posts