mosii Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 tam jest tak dwoje dzieci, 6 i 8 lat- nie podjedziesz autem bo na bank masz powybijane szyby i swiatła, kompletna patologia, babka- włascicielka inwentarza, wygląda na psychiczna jakis "pan"/prawdopodobnie syn baby, cały w tatuazach, pokazuje sie w domu okazjonalnie, miedzy odsiadkami, chla na umór, jak jest trzezwy nie dojdziesz do porozumienia cięzko.... Quote
Kamila_s Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 o matkooooooooooo:placz: ja sie dokladam do hoteliku dla tego drugiego pieska.... i juz sie martwie o nowe pieski,ktore ta gnida wezmie...nasze prawo jest po prostu masakryczne.... Quote
Wet-siostra Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pokazałam memu tz najnowsze fotki suńki.Nie dowierza,że to ten sam pies...:crazyeye: Zresztą,wcale mu się nie dziwię...:loveu: Kurcze,tej ***** powinno się zabronić posiadania zwierząt...:angryy: Quote
mysza 1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 W razie czego mogę dołożyć się do hotelu, nie znamy jeszcze kosztów ale mogę płacic co miesiąc. Super, że Tesla czuje się lepiej:loveu: Quote
Olena84 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kamila a dasz rade coś uzbierac na tym swoim profilu na n-k? Quote
Kamila_s Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Olena84 napisał(a):Kamila a dasz rade coś uzbierac na tym swoim profilu na n-k? dam rade:diabloti: Quote
Ana_Zbyska Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja pierdzielę..:-( Jak okrutnym może być "człowiek", żeby dopuścić się czegoś takiego..Normalnie szok.. Głeboko wierzę, że los się kiedyś odpłaci tej p#####**#*# "właścicielce":angryy: Quote
Moniek193 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ehhh:-(.... człowiek myśli że jest panem świata i ze mu wszytsko wolno:angryy: Nawet odbierac czyjes zycie:placz: Quote
Monica_20 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja już nie mogę :placz: ciągle czytam o nowych psach które potrzebują pomocy :-( pomagam ile mogę ale to nic w porównaniu z potrzebującymi. Dlaczego Bóg pozwala na cierpienie niewinnych zwierząt? Nie da się czegoś zrobić żeby to babsko nie dostało już żadnego zwierzęcia?:mad: Zabiłabym ją i po kłopocie! :angryy: Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Podniose Tesle... Ona wyrwala sie z tamtad i bedize wdzieczna Wam za to przez reszte zycia... Kochane a mozecie mi powiedziec cos mniej wiecej na temat tych opatrunkow? Jaka ich cena, czy sa ogolnie dostepne i na jakiej zasadzie dziala,no i przy jakich ranach sie nadaja... Bardzoproszenawet napw albo na watku (czytam na bierzaco;)) W razie jakis watpliwosci po co zadajetakie glupie pyt. :cool1: Wyjasnie na pw... Quote
Wet-siostra Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Monica_20 napisał(a):Ja już nie mogę :placz: ciągle czytam o nowych psach które potrzebują pomocy :-( pomagam ile mogę ale to nic w porównaniu z potrzebującymi. Cioteczko,dopiero zaczynasz swoją przygodę z Dogomanią...Wierz mi,niejedno jeszcze zobaczysz...Przeczytasz...Ten ogrom psiego(i nie tylko) nieszczęścia przeraża...Nieraz człowiek zadaje sobie pytanie:ile jeszcze?Nieraz mówi:mam dość...Ale dogomania wciąga jak magnes,a kazde uratowane psie/kocie życie nadaje sens naszej pracy,temu "klik,klik"...Zajrzyj do działu"Już w nowym domu"...Ja zawsze tam zaglądam w chwilach zwątpienia... Quote
Sabina02 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Wet-siostra napisał(a):Cioteczko,dopiero zaczynasz swoją przygodę z Dogomanią...Wierz mi,niejedno jeszcze zobaczysz...Przeczytasz...Ten ogrom psiego(i nie tylko) nieszczęścia przeraża...Nieraz człowiek zadaje sobie pytanie:ile jeszcze?Nieraz mówi:mam dość...Ale dogomania wciąga jak magnes,a kazde uratowane psie/kocie życie nadaje sens naszej pracy,temu "klik,klik"...Zajrzyj do działu"Już w nowym domu"...Ja zawsze tam zaglądam w chwilach zwątpienia... Dokładnie... Mądre słowa... Quote
Rudzia-Bianca Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Tesla ślicznotko do góry , ale ja się ciesze że pokazałyście zdjęcia szyjki Tesli , nadal nie mogę uwierzyć że to możliwe :) Jeśli mogę dołączam się do prośby DuDziaczka o info o tych plastrach , czy stosuje się je u ludzi ( np. cukrzyków ? ) Quote
Paulina_mickey Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Podniosę, tylko tyle mogę...:-( P.S. Zrobiłam jej banerek, jak się komuś spodoba to proszę ;) Quote
DogMaster Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ja też podniosę Tesle :loveu: mam pytanie czego ta baba poderżneła jej gardło?? Jakie miała powody??:-( Quote
shirrrapeira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To tylko człowiek może zrobić taką rzecz... Quote
agata51 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Jeszcze uwierzysz w człowieka, suniu i nie zawiedziesz się. Quote
Martusia1992 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 dzień dobry z rana ślicznotko :razz: cały czas trzymamy kciuki :loveu: Quote
dorota w-l Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Monica_20 napisał(a):Ja już nie mogę :placz: ciągle czytam o nowych psach które potrzebują pomocy :-( pomagam ile mogę ale to nic w porównaniu z potrzebującymi. Dlaczego Bóg pozwala na cierpienie niewinnych zwierząt? Nie da się czegoś zrobić żeby to babsko nie dostało już żadnego zwierzęcia?:mad: Zabiłabym ją i po kłopocie! :angryy: Zabijesz gówno a za człowieka cię osądzą . Jeżeli jest na takie postępowanie przyzwolenie innych ludzi , sądów a świadomość naszego społeczeństwa jest średniowieczna to takie zachowania będą się nasilać. Kary kary kary konsekwentne i dotkliwe i zawsze pokrycie kosztów leczenia zwierzęcia , praca na rzecz schronisk , a szczególnie na rzecz chorych i poszkodowanych . Swoją drogą myślisz , że Bogu łatwo jest patrzeć na to co robią ludzie , bo to ludzie są zwyrodnialcami :angryy: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 w górę Tesla , w górę niech cię wszyscy zobaczą Quote
Recommended Posts