Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tam jest tak
dwoje dzieci, 6 i 8 lat- nie podjedziesz autem bo na bank masz powybijane szyby i swiatła, kompletna patologia,
babka- włascicielka inwentarza, wygląda na psychiczna
jakis "pan"/prawdopodobnie syn baby, cały w tatuazach, pokazuje sie w domu okazjonalnie, miedzy odsiadkami, chla na umór, jak jest trzezwy nie dojdziesz do porozumienia
cięzko....

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matkooooooooooo:placz:
ja sie dokladam do hoteliku dla tego drugiego pieska....
i juz sie martwie o nowe pieski,ktore ta gnida wezmie...nasze prawo jest po prostu masakryczne....

Posted

Pokazałam memu tz najnowsze fotki suńki.Nie dowierza,że to ten sam pies...:crazyeye: Zresztą,wcale mu się nie dziwię...:loveu:
Kurcze,tej ***** powinno się zabronić posiadania zwierząt...:angryy:

Posted

Ja pierdzielę..:-(
Jak okrutnym może być "człowiek", żeby dopuścić się czegoś takiego..Normalnie szok..
Głeboko wierzę, że los się kiedyś odpłaci tej p#####**#*# "właścicielce":angryy:

Posted

Ja już nie mogę :placz: ciągle czytam o nowych psach które potrzebują pomocy :-( pomagam ile mogę ale to nic w porównaniu z potrzebującymi. Dlaczego Bóg pozwala na cierpienie niewinnych zwierząt? Nie da się czegoś zrobić żeby to babsko nie dostało już żadnego zwierzęcia?:mad: Zabiłabym ją i po kłopocie! :angryy:

Posted

Podniose Tesle...

Ona wyrwala sie z tamtad i bedize wdzieczna Wam za to przez reszte zycia...

Kochane a mozecie mi powiedziec cos mniej wiecej na temat tych opatrunkow? Jaka ich cena, czy sa ogolnie dostepne i na jakiej zasadzie dziala,no i przy jakich ranach sie nadaja...
Bardzoproszenawet napw albo na watku (czytam na bierzaco;))
W razie jakis watpliwosci po co zadajetakie glupie pyt. :cool1: Wyjasnie na pw...

Posted

Monica_20 napisał(a):
Ja już nie mogę :placz: ciągle czytam o nowych psach które potrzebują pomocy :-( pomagam ile mogę ale to nic w porównaniu z potrzebującymi.

Cioteczko,dopiero zaczynasz swoją przygodę z Dogomanią...Wierz mi,niejedno jeszcze zobaczysz...Przeczytasz...Ten ogrom psiego(i nie tylko) nieszczęścia przeraża...Nieraz człowiek zadaje sobie pytanie:ile jeszcze?Nieraz mówi:mam dość...Ale dogomania wciąga jak magnes,a kazde uratowane psie/kocie życie nadaje sens naszej pracy,temu "klik,klik"...Zajrzyj do działu"Już w nowym domu"...Ja zawsze tam zaglądam w chwilach zwątpienia...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Cioteczko,dopiero zaczynasz swoją przygodę z Dogomanią...Wierz mi,niejedno jeszcze zobaczysz...Przeczytasz...Ten ogrom psiego(i nie tylko) nieszczęścia przeraża...Nieraz człowiek zadaje sobie pytanie:ile jeszcze?Nieraz mówi:mam dość...Ale dogomania wciąga jak magnes,a kazde uratowane psie/kocie życie nadaje sens naszej pracy,temu "klik,klik"...Zajrzyj do działu"Już w nowym domu"...Ja zawsze tam zaglądam w chwilach zwątpienia...

Dokładnie... Mądre słowa...

Posted

Tesla ślicznotko do góry , ale ja się ciesze że pokazałyście zdjęcia szyjki Tesli , nadal nie mogę uwierzyć że to możliwe :)

Jeśli mogę dołączam się do prośby DuDziaczka o info o tych plastrach , czy stosuje się je u ludzi ( np. cukrzyków ? )

Posted

Monica_20 napisał(a):
Ja już nie mogę :placz: ciągle czytam o nowych psach które potrzebują pomocy :-( pomagam ile mogę ale to nic w porównaniu z potrzebującymi. Dlaczego Bóg pozwala na cierpienie niewinnych zwierząt? Nie da się czegoś zrobić żeby to babsko nie dostało już żadnego zwierzęcia?:mad: Zabiłabym ją i po kłopocie! :angryy:

Zabijesz gówno a za człowieka cię osądzą . Jeżeli jest na takie postępowanie przyzwolenie innych ludzi , sądów a świadomość naszego społeczeństwa jest średniowieczna to takie zachowania będą się nasilać. Kary kary kary konsekwentne i dotkliwe i zawsze pokrycie kosztów leczenia zwierzęcia , praca na rzecz schronisk , a szczególnie na rzecz chorych i poszkodowanych . Swoją drogą myślisz , że Bogu łatwo jest patrzeć na to co robią ludzie , bo to ludzie są zwyrodnialcami :angryy: