Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

samoglow napisał(a):
Zglosiliscie to dyrekcji albo kuratorium? Przeciez nauczyciel taki to zwyrodnialec :angryy:

Zgłosiliśmy dyrektorowi - przeprosił . I na tym koniec . Życzyliśmy nauczycielowi , żeby jego dziecko nie spotkało na swej drodze tych chłopaków za kilka lat . ..... Nie zrozumiał :angryy:

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota w-l napisał(a):
Zgłosiliśmy dyrektorowi - przeprosił . I na tym koniec . Życzyliśmy nauczycielowi , żeby jego dziecko nie spotkało na swej drodze tych chłopaków za kilka lat . ..... Nie zrozumiał :angryy:

czyli nauczyciel uczy dalej.......strach pomyslec, ze ma dzieci....

Posted

Wiele lat temu, gdy mój młodszy syn był w szkole podstawowej, ksiądz na religi powiedział, że zwierzęta nie mają duszy. Syn wstał i zapytał klasy: kto uważa, że zwierzęta mają duszę? Wszystkie ręce były w górze. Ksiądz wezwał moją mamę do siebie ze skrgą na buntowanie klasy, mnie jakoś nie chciał. Mówiłam do niego "pan" a nie "prosze księdza".
I tak to się zaczęło, uczenie od podstaw że ludzie są lepsi, że nie można godzić w ich godność, którą utracili na własne życzenie już dawno o ile ją w ogóle posiadali.

Posted

Niewiele mogę napisać bo jakbym zaczęła to nadawałoby się tylko do cenzury- same su:2gunfire:, hu:snipersm:, ku:chainsaw:, wpie, zap i tak aż do końca. Dla takich ludzi kara według "oko za oko":zly7:

Posted

Dam sunię na krakowskie zwierzaki tylko bardzo proszę o podanie na pierwszą stronę jakiegoś telefonu kontaktowego. Nie mogę komentować bo brak mi już słów i łez :angryy::angryy::angryy:

Posted

Kamila_s napisał(a):
nie mozna zbrac tej babie tego drugiego pieska??????przciez psychopatka zrobi to samo!!!!!!!

tylko gdzie?:shake:

nie moge wiecej szczegółow napisac. sprawa jest nadal w toku.

Posted

[quote name='peate']to ani policja, ani TOZ nie zabrali jej jeszcze wszystkiego co żywe? :crazyeye::angryy:
Mam pytanie: czy ludzie z TOZu, którzy interweniowali to kretyni???!!! pozostawić tam żywego psa?????
Trzeba byc pozbawionym jakichkolwiek uczuć i odmóżdżonym, żeby interweniując i widząc , co się stało nie zabrać tego pozostałego przy życiu !!I dlaczego TOZ nie wystapił jako oskarżyciel posiłkowy? można by wtedy złożyć odwołanie od tego cholernego umorzenia!!
Kolejny dowód na to, że jak TOZ się za coś weźmie, to albo spieprzy, albo nie doprowadzi do końca!
SKANDAL i jeszcze raz SKANDAL !!!
EMIR

Posted

Emir czy da sie cos jeszcze wtej sprawie zrobic aby te cholerna kur...ukarac .....bo ja jak poatrze na te fotki to mnie wyrywa z butów ....z nerwów ...jak to mowi moj syn ....babe :mad::mad::mad: