Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam śmiesznego maila na wczorajsze ogłoszenia :lol::lol::lol:

Szanowni Panstwo,

Do serwisu www.ogloszeniadrobne.warszawa.pl dodali Panstwo ogloszenie o psie, ktoremu wlascicielka poderznela
gardlo.

Nie podoba mi sie, ze w tytule ogloszenia jest podkreslone CO temu psu
zostalo zrobione. Jest to niesmaczne i nieistotne. Nastepnie dolaczaja Panstwo zdjecie psa z poderznietym
gardlem, co juz jest totalna przesada i kompletnym brakiem wyobrazi. Czy dodajac to ogloszenie zastanowili sie Panstwo chociaz przez chwile
jak sie moze poczuc osoba wrazliwa/dziecko po ogladnieciu takiego zdjecia? Jestem pewny, ze nie.

Nie zycze sobie, dodawania serwisu ogloszen ze szczegolowym opisem/zdjeciami cierpien jakie przeszedl zwierzak. Uwazam, ze wystarczy napisac, ze pies byl skrzywdzony przez poprzednich
wlascicieli i szuka nowych. Tytuly w stylu: "wykastrowany szczesliwy Kajtek" rowniez mi sie nie podobaja. Jest sprawa dyskusyjna czy wykastrowany zwierzak moze byc szczesliwy.

Ogloszenie z "Piękna pręgowana amstaffka szuka super domu"
http://www.ogloszeniadrobne.warszawa.pl/index.php?nr=9070
jest ok.

To pierwsze ogl. zostalo usuniete.

PS. Terapia szokowa wiecej chetnych do adopcji nie znajdziecie.

--
Marcin Kowalik,
Administrator serwisu
www.ogloszeniadrobne.warszawa.pl

Posted

No nie wierzę,cenzura w Internecie:diabloti: Pan ma chyba jakieś kompleksy skoro razi go kastrowanie psów:evil_lol: Ogłaszam Teslę już długo, zawsze z tym samym tytułem i pierwszy raz spotkałam się z taką reakcją.:-o Pan jest chyba trochę nie na czasie, może nie ma dzieci i nie zdaje sobie sprawy,że obecne dzieciaki nie wiele może zszokować,wystarczy zobaczyć jakie filmy oglądają czy w jakie gry grają...także ta troska chyba trochę na wyrost:roll:

Posted

Przeczytałam to co ten pan napisał i prawie się popłakałam ze śmiechu.Pomijając sprawę Tesli najbardziej podobał mi sie tekst żę on poddaje pod wątpliwość że wykastrowany pies może być szczęsliwy, co od razu świadczy o tym ze pan nie umie czytac ze zrozumieniem, bo ja mam poprostu wrazenie że czytając to podaje się dwie informacje że pies szczęśliwy i że jest wykastrowany

Posted

Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką

27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii.
Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii.

• 3 weeks later...
Posted

doddy napisał(a):
Dziś jest dzień dobrych wieści i wspaniałych domków.

TESLA MA SWÓJ WŁASNY DOM!!!!

Zostaje na stałe w domu tymczasowym. :sweetCyb:

:mdleje:

Nie wierzę.... Naprawdę... ????

:bigcool: Z radości chyba wpadnę w alkoholizm :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Dziś jest dzień dobrych wieści i wspaniałych domków.

TESLA MA SWÓJ WŁASNY DOM!!!!

Zostaje na stałe w domu tymczasowym. :sweetCyb:

o kurcze jakie wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
po prostu nie wierze!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:
Tesla badz szcesliwa w swoim domku!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: