kikajerry Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 "czlowiek to brzmi dumnie" ha ha ha najglupsze powiedzenie jakie slyszalam!!!!! czlowiek to najgorsza bestia jaka istnieje......... prosty dowod ta biedna sunieczka!!!!!!!! przebrnelam tylko przez pierwsza strone, bo nie moge dalej! MASAKRA, rana jest tak wielka ze po prostu cud ze ona zyje!!!!!! czy za ta babe sie ktos wzial????!!!!! jakas sprawa w sadzie czy nasz kraj dalej ma w dupie masakrowane zwierzeta i pani dostabie naganne i zrobi za rok to znowu innemu zwiwrzeciu???!!!! ja mysle ze lepiej mi nie mowcie gdzie ona mieszka bo moglabym jej wlasnorecznie krzywde zrobic!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: trzymaj sie suniu!!!! macie ja dalej w hoteliku????? Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kikajerry napisał(a): macie ja dalej w hoteliku????? Sunia jest pod opieką fundacji AST...jest w tej chwili pod Warszawą w kojcu fundacyjnym...a domku brak:-( Quote
Kamila_s Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a czy ktos z was andzia ma szanse na zrobienie jakis nowyc zdjec Tesli?? Quote
doddy Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nowe zdjęcia są zamieszczone na poprzedniej stronie. Quote
Kamila_s Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ;)ok..dzieki..zdjecia sa na 43:eviltong:;) mam kilka pieskow na ogloszeniach..dodam tez Tesle;) Quote
doddy Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Zmień sobie w ustawieniach na więcej postów na stronie. Przy ustawieniach po 50 postów masz 12 stron. Quote
an1a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hopanie nic nie pomoże, trzeba jej robić ogłoszenia. Quote
doddy Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Tesli a także innych psiaków z fundacji. Obecnie mamy do pilnego ratunku 2 psy w tragicznym stanie. Ponieważ adopcje stoją nie mamy na kolejne bidy miejsc. Ważne by choć psy gotowe do adopcji znalazły nowe domy. Bardzo prosimy, nie hopajcie. Pomóżcie konkretnie - robiąc ogłoszenia. Będziemy Wam bardzo wdzięczni za taką pomoc. To dla nas ogromne odciążenie. Quote
madcat1981 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Spróbuję w weekend, może się psince uda:kiss_2: Quote
madcat1981 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 :oops::oops::oops: nie zdążyłam w weekend :oops::oops::oops: Ale już zasiadam... :oops::oops::oops: W górę, Tesla! :calus: Quote
madcat1981 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 doddy napisał(a):Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Tesli a także innych psiaków z fundacji. Wiem, że marna to pociecha, ale Tesla została przez kogoś (kilku ktosiów?) bardzo dobrze "rozreklamowana":roll: na różnych serwisach. :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::bigok: To musi przynieść w końcu efekt, musi.:angryy: Założyłam jej jeszcze profil na cafeanimal.pl ... Choć najchętniej zobaczyłabym ją w telewizji w godzinach największej oglądalności...:cool3: Dobrej nocy, psineczko. Wszystko się w końcu ułoży. Quote
doddy Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Trzeba psy ogłaszać ciągle na nowo, bo ogłoszenia się przesuwają na kolejne strony w serwisach i ludzie już do nich nie docierają. Dlatego prosimy cały czas o ogłaszanie. Quote
Tengusia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 a ja dzisiaj bylam po pracy na zakupach (poszlam sobie po browarka a co :evil_lol: ) i widzialam w gazetce psiejskiej kacik milosnikow bullowatych :-o naprawde swietny pomysl, dwa juz wiedzialam ze maja domki :loveu: ale naprawde fajna rzecz moze dzieki temu cos ruszy :thumbs: i Tesla tez tam byla :p Quote
madcat1981 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Tesla...:-( Chciałabym by jej się poszczęściło tak jak pitbullce Pixie (o ile można mówić o szczęściu w takich sytuacjach:roll:). Telewizja, kochające opiekunki, ogólna mobilizacja serc... A o Tesli jakoś tak cichutko, aż przykro - choć tyle osób się stara i tak dużo o niej pisze:-( Teslo, dziewczynko, jeszcze ci załatwimy domek, zobaczysz... Quote
andzia69 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 "Mój Pies" wydanie październikowe - była Tesla, Gustaw i Leila - Leila ma dom, Gustaw i Tesla czekają...:-( Quote
magda222 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Uśmiechnie się do suni szczęście :loveu: Zobaczycie :loveu: Czasem tak jest,że długo,długo nic a później nagle znajduje się super domek. Quote
Kamila_s Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 wiem,ze Tesla ma juz jedno allegro,ale zrobilam jej rowniez na swoim koncie drugie....im wiecej tym lepiej;) Quote
madcat1981 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jest po prostu zbyt piękna by nie znaleźć domu, prawda? Quote
Kamila_s Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 piekna jest to fakt..zeby ten domek sie tylko znalazl...:cool3: Quote
andzia69 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ania_s napisał(a):Co u Tesli słychać? nikt nie dzwoni, nikt nie pyta, nikt jej nie chce:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts