Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesli nie zaobserwujesz: alergii, zbyt duzych kupek i innych dolegliwosci, to mysle, ze powinno byc OK. Znam kilku hodowcow, w tym bulli, ktorzy tym karmia.

Witam serdecznie - a skad bullek? Zdjecia prosimy i dluzszy opis sliczniutkiej nowej swinki na forum :D

Posted

:D wysle wysle soon fotki.Wlasnie chce kupic od razu 15 kg i zastanawiam sie tez nad ACANA :wink: Teraz karmie go gowniana Purina junior:/ Musze koniecznie zmienic karme i to szybko.

Posted

Hmm - acana ostatnio bardzo staniala, a wedlug mnie to tez dobra karma.

Ja wlasnie sie waham miedzy acana a bento kronen a ew. bewi dogiem z owca....

Posted

No wlasnie ja jestem swiezy w tych tematach dlatego Was prosze o pomoc..wiec ktora polecasz.... :wink: Tylko mam nadzieje ze nie bedzie mial zadnego uczulenia na ktoras z nich...

Posted

najbardziej? Purine pro plan z łososiem :) I w sumie nie wiem, czy bede nadal kombinowac, czy po prostu nie wroce do tej karmy lub wyprobuje z jagniecina.

Posted

:D jakbym mial tyle sianka to luzzz ale niestety kupilem klatke teraz i nie bardzo mam na pro plan:/ Masz moze gadu gadu moj nr2471862 jakby co, bo przez te postu sie do jutra nie dogadamy chyba a chce szybko cos zamowic i kupic :D

Posted

Spróbuj może z Nutrą Nuggets dla szczeniaków.

Moja pitka ją jadła praktycznie od początku (wcześniej troszkę była na purinie) i nie miała żadnych problemów. Teraz też je Nutrę, tyle że dla piesków dorosłych.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

ale wiesz co Ozzi(moj bull) za 1.5 tyg bedzie mial 3 m-ce i musze sie juz rozgladac za karma z poziomu junior :wink: Wiec do rzeczy poradzcie mi karme ze sredniej polki-nie stac mnie na pro plan czy royal :cry:

Posted

Jeżeli zmieniasz karmę, to najpierw może kup ze 2kg, a nie od razu 15. Trudno wyczuć, która karma jest dobra- jedne psy się uczulają na jedną, inne na drugą.

Nigdy tak naprawdę nie wiadomo i trzeba sprawdzić metodą prób i błędów.

Jak kupisz 15kg, a bullek źle zareaguje, to masz przechlapane i pozostaje Ci tylko 13kg zjeść samemu :wink: