vols Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Witam wszystkich! Mam pytanie czy BEWI DOG JUNIOR bedzie odpowiednia karma dla 3 m-cznego Bullterierka??? Pozdro dla wszystkich Quote
tufi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Jesli nie zaobserwujesz: alergii, zbyt duzych kupek i innych dolegliwosci, to mysle, ze powinno byc OK. Znam kilku hodowcow, w tym bulli, ktorzy tym karmia. Witam serdecznie - a skad bullek? Zdjecia prosimy i dluzszy opis sliczniutkiej nowej swinki na forum :D Quote
vols Posted July 22, 2004 Author Posted July 22, 2004 :D wysle wysle soon fotki.Wlasnie chce kupic od razu 15 kg i zastanawiam sie tez nad ACANA :wink: Teraz karmie go gowniana Purina junior:/ Musze koniecznie zmienic karme i to szybko. Quote
tufi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Hmm - acana ostatnio bardzo staniala, a wedlug mnie to tez dobra karma. Ja wlasnie sie waham miedzy acana a bento kronen a ew. bewi dogiem z owca.... Quote
vols Posted July 22, 2004 Author Posted July 22, 2004 No wlasnie ja jestem swiezy w tych tematach dlatego Was prosze o pomoc..wiec ktora polecasz.... :wink: Tylko mam nadzieje ze nie bedzie mial zadnego uczulenia na ktoras z nich... Quote
tufi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 najbardziej? Purine pro plan z łososiem :) I w sumie nie wiem, czy bede nadal kombinowac, czy po prostu nie wroce do tej karmy lub wyprobuje z jagniecina. Quote
vols Posted July 22, 2004 Author Posted July 22, 2004 :D jakbym mial tyle sianka to luzzz ale niestety kupilem klatke teraz i nie bardzo mam na pro plan:/ Masz moze gadu gadu moj nr2471862 jakby co, bo przez te postu sie do jutra nie dogadamy chyba a chce szybko cos zamowic i kupic :D Quote
Bonnie Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Spróbuj może z Nutrą Nuggets dla szczeniaków. Moja pitka ją jadła praktycznie od początku (wcześniej troszkę była na purinie) i nie miała żadnych problemów. Teraz też je Nutrę, tyle że dla piesków dorosłych. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
vols Posted July 22, 2004 Author Posted July 22, 2004 ale wiesz co Ozzi(moj bull) za 1.5 tyg bedzie mial 3 m-ce i musze sie juz rozgladac za karma z poziomu junior :wink: Wiec do rzeczy poradzcie mi karme ze sredniej polki-nie stac mnie na pro plan czy royal :cry: Quote
vols Posted July 22, 2004 Author Posted July 22, 2004 Tufii....jestes z Poznania???Posiadasz bulla??? Quote
tufi Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Tak - Poznań, bull: sztuk 1 + jeden "sie stwarza", mixik - sztuk 1 :D Quote
Dag Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Jeżeli zmieniasz karmę, to najpierw może kup ze 2kg, a nie od razu 15. Trudno wyczuć, która karma jest dobra- jedne psy się uczulają na jedną, inne na drugą. Nigdy tak naprawdę nie wiadomo i trzeba sprawdzić metodą prób i błędów. Jak kupisz 15kg, a bullek źle zareaguje, to masz przechlapane i pozostaje Ci tylko 13kg zjeść samemu :wink: Quote
Recommended Posts