Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Och, cieszyc się? Cieszę, cieszę, ale dobry domek, to sprawdzony domek :) Własnie mój schroniskowy ulubieniec poszedł do bezimiennego domku :( Pozostaje tyklo trzymac kciuki za Suzi i nowych właścicieli! :)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']mm2559 dołączam się do pytania?
Cieszę się bardzo, że jesteście tak bardzo zainteresowane losem Suzi. Do dnia dzisiejszego przebywała u Weta w stresujących warunkach bo w miejscu jej przebywania nie znalazło się kilka metrów kwadratowych dla niej. Rozmowa nowego właściciela z osobą zajmującą się adopcjami przyniosła pozytywny skutek. Dziś Suzi poszła do domu jednorodzinnego z ogrodem – niestety nie mogę w tym momencie napisać że jest to dom docelowy i że jest jej tam dobrze. Na kontrolę podopcyjną pojadę w poniedziałek i poinformuję szanowne grono Dogomaniackie o tym czy Suzi ma domek. Pozdro (M) :angryy::Dog_run::Dog_run:

Posted

[quote name='mm2559']Cieszę się bardzo, że jesteście tak bardzo zainteresowane losem Suzi. Do dnia dzisiejszego przebywała u Weta w stresujących warunkach bo w miejscu jej przebywania nie znalazło się kilka metrów kwadratowych dla niej. Rozmowa nowego właściciela z osobą zajmującą się adopcjami przyniosła pozytywny skutek. Dziś Suzi poszła do domu jednorodzinnego z ogrodem – niestety nie mogę w tym momencie napisać że jest to dom docelowy i że jest jej tam dobrze. Na kontrolę podopcyjną pojadę w poniedziałek i poinformuję szanowne grono Dogomaniackie o tym czy Suzi ma domek. Pozdro (M) :angryy::Dog_run::Dog_run:
W porę napisaliście Paulinie co się dzieję z Suzi jakoś dziwnie działa to wasze stowarzyszenie jeżeli wolontariusze nic nie wiedzą o psach którym prowadzą wątki:shake:

Posted

[quote name='DogMaster']W porę napisaliście Paulinie co się dzieję z Suzi jakoś dziwnie działa to wasze stowarzyszenie jeżeli wolontariusze nic nie wiedzą o psach którym prowadzą wątki:shake:

Nie wydaje mi się, aby forum było miejscem do prowadzenia dialogu w tym temacie, jednak boli mnie bardzo jak osoby deklarujące pomoc dla zwierząt (nie dla "Waszego", czy "Naszego" Stowarzyszenia) piszą głupoty.
Jeżeli Dog masz jakieś uwagi co do mojej pomocy Zwierzakom to zadzwoń i mi przekaż, a nie maluj na forum (nr telefonu masz Ty tak jako i Pola – wystarczy dać sygnał - oddzwonię).
Ja nie oceniam twojego postępowania jak i innych, tak samo jak nie oceniam Twoich wcześniejszych deklaracji co do pomocy Zwierzakom i późniejszego zachowania.
Uważam jednak że uwagi „jakoś dziwnie działa to wasze Stowarzyszenie”, czy „Nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą.” są przynajmniej niestosowne.
Nie chcecie pomagać – ok. – ale nie motajcie bo doskonale wiecie że ja nie mam czasu na to aby się bawić w „fochy” i „achy” i zastanawiać się nad tym kto danego dnia z nudów będzie opowiadał brednie.
O adopcji Suzi przekazałem informację około 20, bo wtedy pojechała do nowego domu, nie wydaje mi się żeby informacja do Wszystkich dotarła z wielkim opóźnieniem (21.35) tym bardziej że tak jak pisałem w poprzedniej wypowiedzi nie została jeszcze podjęta ostateczna decyzja czy Suzi zostanie w nowym domu. Będzie to w poniedziałek Napewno
ma w tym domku lepsze warunki niż w lecznicy.(M – żeby nie było wątpliwości kto to pisał)

Posted

A ja jakoże 'pcham się tam gdzie mnie nie chcą'( :diabloti: ) proszę moda o wyczyszczenie 'zbędnych' postów.... i na tym kończę ,bo komentowanie Waszego zachowania jest ponad moje siły ....

Posted

Marlena:) napisał(a):
A ja jakoże 'pcham się tam gdzie mnie nie chcą'( :diabloti: ) proszę moda o wyczyszczenie 'zbędnych' postów.... i na tym kończę ,bo komentowanie Waszego zachowania jest ponad moje siły ....

Dlaczego usuwać?? Moim zdaniem nie są one zbędne bo wyjaśniają całą sytuację/./.

Posted

[quote name='mm2559']Nie wydaje mi się, aby forum było miejscem do prowadzenia dialogu w tym temacie, jednak boli mnie bardzo jak osoby deklarujące pomoc dla zwierząt (nie dla "Waszego", czy "Naszego" Stowarzyszenia) piszą głupoty.
Jeżeli Dog masz jakieś uwagi co do mojej pomocy Zwierzakom to zadzwoń i mi przekaż, a nie maluj na forum (nr telefonu masz Ty tak jako i Pola – wystarczy dać sygnał - oddzwonię).
Ja nie oceniam twojego postępowania jak i innych, tak samo jak nie oceniam Twoich wcześniejszych deklaracji co do pomocy Zwierzakom i późniejszego zachowania.
Uważam jednak że uwagi „jakoś dziwnie działa to wasze Stowarzyszenie”, czy „Nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą.” są przynajmniej niestosowne.
Nie chcecie pomagać – ok. – ale nie motajcie bo doskonale wiecie że ja nie mam czasu na to aby się bawić w „fochy” i „achy” i zastanawiać się nad tym kto danego dnia z nudów będzie opowiadał brednie.
O adopcji Suzi przekazałem informację około 20, bo wtedy pojechała do nowego domu, nie wydaje mi się żeby informacja do Wszystkich dotarła z wielkim opóźnieniem (21.35) tym bardziej że tak jak pisałem w poprzedniej wypowiedzi nie została jeszcze podjęta ostateczna decyzja czy Suzi zostanie w nowym domu. Będzie to w poniedziałek Napewno
ma w tym domku lepsze warunki niż w lecznicy.(M – żeby nie było wątpliwości kto to pisał)
Ja nie zbyt czaje tych wypowiedzi bo piszecie tu jakbym was znał na realu a jakoś nie kojarze was dziwne.Piszecie o jakiś fochach ja nawet nie znam Pauliny bo skąd nie jestem nawet z okolic Tbg jestem z Moraska i dziwi mnie porównanie że nie pomagam wam bo was NIE ZNAM.A ty luizo pierwszy raz wbiłąś na ten wątek by się komuś przypodobać:mad:

Posted

Marlena:) napisał(a):
DogMaster - nie rozpoczynajmy niepotrzebnej kłótni - przecież najważniejsze jest to,że Suzi ma dom;).

Najwyraźniej on tego nie rozumie

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Najwyraźniej on tego nie rozumie

Ty się nie wtrącaj Luizo :mad: A ty Marlenko dobrze mówisz ważne że Suzi ma domek :loveu: A Luiza mi wisi i powiewa niech robi co chce :diabloti:

Posted

epe napisał(a):
MM!
Napisz,czy Suzi zostanie w tym domku? Bo na wszelki wypadek jeszcze ją mam w banerku!;)

Nowy opiekun nie dzwonił, że Suzi pozjadała mu koty... , ale na poadopcyjna pojadę jutro przed południem i postaram się jak najszybciej przekazać informację.

• 2 weeks later...
Posted

epe napisał(a):
Myślę o Suzi! Czy zostaje w tym domku i czy to dobry dla niej dom?

No właśnie dalej nic nie wiadomo o Suzi ?? Ciekawe jak jej tam jest :eviltong:
Podobno miało być napisane na wątku:cool3:

Posted

Sorki, że tak późno - nasza Suzi - a teraz Dorotka mieszka w pieknej okolicy oddalonej od tbg o prawie 40 km. Duża miejscowość ale dookoła lasy i woda... nigdzie nam po drodze nie było na sprawdzenie domku. Ale... w końcu dojechaliśmy i przedstawiamy nowe właścicielki :

Dorotka przy ławeczce

Dorotka podziwia kwiatki

Dorotki młodsza opiekunka

Dorotka pokazuje nam języczek...

Dorotka (Suzi) mieszka z mniejszą koleżanką (maleńkie, kudłate i wredne... chciało nas pozjadać). Razem sie bawią.
Spokojnie moge przekazać informację że Suzi ma wspaniały dom.(M)