Paulina_mickey Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ja też trzymam bardzo mocno kciuki za Suzi:loveu: Quote
Marlena:) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Czekamy na dobre wiadomości :roll:... Domku zauważ Suzi :shake:..... Quote
Paulina_mickey Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ja wiem,że ona znajdzie odpowiedni dom dla siebie. To kochana i na prawdę super suczka i wiem,że jeśli ktoś ją adoptuje uzyska najlepszego psiego przyjaciela jakiego można sobie wymarzyć.... Quote
Kasieńka86 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 No to szukamy, szukamy ... na samą górę;) Quote
Paulina_mickey Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Ja równiez podniosę, niech ktoś ją wypatrzy!:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Zostało mi jeszcze kilka fotek Suzi. Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='Paulina_mickey'] Atu z jakimś amantem jest Suzi :loveu: se chłopa wielkiego znalazła:diabloti: Quote
Marlena:) Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Aukcja Suzi: http://www.allegro.pl/item415849472_suzi_piekny_owczarek_niemiecki_szuka_domu_.html Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Tak to jeden z jej amantów...:shake: Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Tak to jeden z jej amantów...:shake: Ciekaw jestem jakby wyglądały ich młode :diabloti: ten amant podobny jest do ratlerka:eviltong: Quote
ElzaMilicz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ciekaw ??? :crazyeye: Suzi pięknie się uśmiecha... Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 DogMaster napisał(a):Ciekaw jestem jakby wyglądały ich młode :diabloti: ten amant podobny jest do ratlerka:eviltong:Ja bym wolała tego nie widzieć....:shake: Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Ja bym wolała tego nie widzieć....:shake: No ja też bym młodych nie chciał ale jestem tylko ciekawy jakby wyglądał mix Onka i ratlerka :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 DogMaster napisał(a):No ja też bym młodych nie chciał ale jestem tylko ciekawy jakby wyglądał mix Onka i ratlerka :eviltong:To z biologicznego punktu widzenia nie jest za możliwe...:roll: Z resztą Hooop Kochana Suzi :loveu::loveu::loveu: Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Paulina_mickey napisał(a):To z biologicznego punktu widzenia nie jest za możliwe...:roll: Z resztą Hooop Kochana Suzi :loveu::loveu::loveu: Czego nie jest możliwe przecież pies był mały a suka duża gorzej by było gdyby odwrotnie było:shake: Suzi hopamy:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 DogMaster napisał(a):Czego nie jest możliwe przecież pies był mały a suka duża gorzej by było gdyby odwrotnie było:shake: Suzi hopamy:loveu:Nie będę tego tematu ciągnęła, bo to jest całkiem nie związane z szukaniem domu Suzi... Quote
DogMaster Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Nie będę tego tematu ciągnęła, bo to jest całkiem nie związane z szukaniem domu Suzi... Wiem ale byłem po prostu ciekawy i tyle :roll: Quote
Paulina_mickey Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 DogMaster napisał(a):Wiem ale byłem po prostu ciekawy i tyle :roll:Wiem :eviltong: Dzień dobry księżniczko Suzi :loveu: Quote
Recommended Posts