panienkabubu Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ja proszę o stawkę Bernardynów ( bERNÁTHEGYI HOSSZÚSZŐRŰ ) - co to za klasa? Nyilt Quote
M&S Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a ja o stawkę szpiców wilczych się uśmiecham bardzo szeroko :D (wolfspitz, keeshond) Quote
Agappe Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 bardzo proszę o stawkę AKIT + sędziego Quote
simbik Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 olapsiara napisał(a):Simbik, DZIĘKI, a możesz mi jeszcze napisać właścicielką których psów jest:Mászáros Attila? Jej psiaki to: CYBERDACH EL DIABLO DIAMEX MANUELA JAM DIVA NOIRE Quote
simbik Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja proszę o stawkę Bernardynów ( bERNÁTHEGYI HOSSZÚSZŐRŰ ) - co to za klasa? Nyilt Nyilt - to klasa otwarta BERNÁTHEGYI HOSSZÚSZŐRŰ PSY Kl.szczeniąt ST-PIERRE ORLANDO Kl.otwarta ALPINE DIAMOND DARK Kl.championów HEEZEDOORN'S LAST STARFIGHTER SUKI Kl.otwarta BERNEGARDEN'S NOTORIUS Quote
simbik Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Maks i Spark napisał(a):a ja o stawkę szpiców wilczych się uśmiecham bardzo szeroko :D (wolfspitz, keeshond) Nie było. Były tylko po jednej sztuce: kisspitz, torpespitz. Quote
simbik Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Agappe napisał(a):bardzo proszę o stawkę AKIT + sędziego sędzia: Csépai István (H) AKITA PSY Kl.pośrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA HABANO SUKI Kl.pośrednia E'NEKINEKO HALNE WZGÓRZA Kl.otwarta PUSZTADOMBI-SURKA BERTA Quote
panienkabubu Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 simbik napisał(a):Nyilt - to klasa otwarta BERNÁTHEGYI HOSSZÚSZŐRŰ PSY Kl.szczeniąt ST-PIERRE ORLANDO Kl.otwarta ALPINE DIAMOND DARK Kl.championów HEEZEDOORN'S LAST STARFIGHTER SUKI Kl.otwarta BERNEGARDEN'S NOTORIUS dziękuję :loveu: Quote
Agappe Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 simbik napisał(a):sędzia: Csépai István (H) AKITA PSY Kl.pośrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA HABANO SUKI Kl.pośrednia E'NEKINEKO HALNE WZGÓRZA Kl.otwarta PUSZTADOMBI-SURKA BERTA dziękuję ślicznie Quote
M&S Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 simbik napisał(a):Nie było. Były tylko po jednej sztuce: kisspitz, torpespitz. oż...to rzecywiście jakoś ubogo tam mają...:eviltong: Quote
olapsiara Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 simbik napisał(a):Jej psiaki to: CYBERDACH EL DIABLO DIAMEX MANUELA JAM DIVA NOIRE DZIĘKI :) Quote
Dzidtka_Gl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Gratulacje dla wygranych bardzo proszę o stawke lhasa apso na pewno nie było dużo Quote
simbik Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):Gratulacje dla wygranych bardzo proszę o stawke lhasa apso na pewno nie było dużo PSY Kl.młodzieży SAYONARA ORIENT OHH'LA'LA Kl.championów BASTERBERRI BILNTX SUKI Kl.młodzieży SAYONARA LITTLE OX-EYE Quote
Dzidtka_Gl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bardzo dziekuję, piesek z młodziezy po moim DJu :) a mogłabyś mi jeszcze napisać rodziców suki z młodzieży ? Quote
simbik Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dzidtka_Gl napisał(a):bardzo dziekuję, piesek z młodziezy po moim DJu :) a mogłabyś mi jeszcze napisać rodziców suki z młodzieży ? ORLANE'S AMERICAN MADE - BASTERBERRI YRIAN To rodzeństwo, urodzone 05.11.2007. Quote
Dzidtka_Gl Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ooo to tez córeczka mojego DJa :) czy może na finałach BIS Junior był lhasaczek, ktoś coś wie ? dziękuję Quote
bety Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Czy mogę prosić o stawkę Akit Amerykańskich. Z góry dziękuję Pzdr Quote
simbik Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 bety napisał(a):Czy mogę prosić o stawkę Akit Amerykańskich. Z góry dziękuję Pzdr Cała jedna sztuka :lol: SUKA Kl.młodzieży WOORLOCK SLEEPING BEAUTY Quote
bety Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 simbik napisał(a):Cała jedna sztuka :lol: SUKA Kl.młodzieży WOORLOCK SLEEPING BEAUTY Ooooooooooooooooo rany ale tłum :crazyeye: DZIĘKUJĘ ŚLICZNIE Pzdr Quote
Dzidtka_Gl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 tu fotki z finałów tej wystawy > http://www.kennelclub.hu/dogshow/2008/ozd/index.html BEST IN SHOW dla lhasa apso z Węgierskiej hodowli, w rękach hodowczyni :loveu: SAYONARA ORIENT OHH'LA'LA :loveu: [SIZE=5]SYNKA MOJEGO DJa [SIZE=5]( Orlane`s American Made ) Quote
Recommended Posts