iwop Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Napewno sie dogadają! Fiks jest taki słodki!:loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Na pewno można liczyć choćby na "szorstką przyjaźń" oraz w miarę pokojową kohabitację. Tak jest u nas - bez miłości, ale krew się nie leje :evil_lol: Quote
iwop Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ciekawe jak sprawuje sie "mój" wapirek...:oops: Quote
Fiks Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dla nas Alfusia jest przesłodka :loveu: Ciągle domaga się pieszczot. Jak przestaję ją głaskać to łapką prosi o więcej. Kiedyś musiała nosić szelki, bo jak je zobaczyła to od razu wiedziała, że idzie na spacer. Musieliśmy kupić Alfie szelki bo z obroży trzy razy łepek wysunęła :oops: Na dworzu jak ją wołam to nie reaguje, albo z duużym opóznieniem, a Andrzej raz zawoła i już biegnie do niego. Może kiedyś za właściciela miała mężczyznę? Jeszcze trochę jest nieufna. Do kuchni nie wchodzi i na balkon też nie. Jak się przed nią wymachuje rękami to się kuli, może była bita? Jest bardzo spokojna i grzeczna. Dziś pierwszy raz Alfa i Fiks zostali sami i żadnych ran po bitwie nie stwierdziłam :lol: Później wkleję zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Quote
iwop Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Fiks:loveu: U mnie tez na balkon bała sie wchodzic, ale do kuchni nie... Quote
Fiks Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Dzisiejszy spacerek Fiks w Matrixie :lol: Do weta z Alfą pójdziemy pewnie dopiero w środę, bo jutro znów zaliczamy banki. Iwonka po wizycie u weta zadzwonię i opowiem Ci co mówił o Alfie. Quote
iwop Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Dziekuje za piękne zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Kochana jesteś! Quote
Masza4 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ależ śliczna ta Alfa-Rudzia! Miodzio po prostu!!! :loveu: Fiks :Rose: Iwop :Rose: Quote
Ra_dunia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Fiks w matriksie hahahaha, dobre :D A Alfunia - śliczna :) Quote
KrystynaS Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Rudzia=Alfa ślicznie wygląda. :lol: Wprawdzie widziałam ją ale tylko na rękach u Iwonki i w dodatku otuloną kocykiem. Chyba bardzo dobrze sobie radzi na trzech łapkach. Quote
Sabina02 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Alfa wyglada na szczesliwa!!! Cudna sunieczka! :loveu: Fiks w Matrixie - super psiak i Boskie zdjecie!!!! :loveu: Quote
Fiks Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 KrystynaS napisał(a):...Chyba bardzo dobrze sobie radzi na trzech łapkach. Świetnie radzi sobie na tych trzech łapkach. Biega, lata, fruwa :evil_lol: i robi się coraz śmielsza. Dziś w czasie jazdy samochodem "darła koparę". A taka cichutka była jak ją brałam :cool3: Quote
iwop Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 mam nadzieje, że Alfa nie bedzie wam sprawiała dużego kłopotu...:oops: Ja na dogo z doskoku bo coś kiepsko sie czuje... Quote
Fiks Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='iwop']mam nadzieje, że Alfa nie bedzie wam sprawiała dużego kłopotu...:oops: Nieeee, Alfa to cukiereczek :loveu: Dziś zdjęcia z Rzucewa, z nad wielkiej wody :p Mały Wampirek :diabloti: Jak się uda to wstawię filmiki :lol: Quote
Viris Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witam Alfo, cieszę się że wszystko się udało :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Boże jakie cudne zdjęcia!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Śliczne zdjęcia pięknych piesków :loveu: Quote
Fiks Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Alfa biegająca po schodach :p YouTube - Alfa YouTube - Alfa1 YouTube - Alfa Quote
iwop Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Fiks jakie cudne filmiki!:loveu: Od razu mam super humor na cały dzień! Alfa tak zasuwa po schodach a w bloku u mnie to nie chciała...:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Hihihihi, Alfunia jaka mała wariatka :loveu: wszystko musi sprawdzić, wszędzie zajrzeć :evil_lol: a Fiks przy niej to taka oaza spokoju :cool3: Quote
Poker Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 niesamowita ta Alfa,aż mnie się kufa śmieje na jej widok :evil_lol: iwop zrobiłaś dobrą robotę :loveu: Quote
Lidan Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ona ma więcej siły i energi niż psy ze wszystkimi łapkami :Dog_run: Dobrze, że ma gdzie tą energię zużyć. Na kamiennych przeszkodach też nieźle sobie radzi, jak widać :loveu:Tylko jedno mnie zastanawia... Proszę nie odbierać tego jako czepianie się :oops: Zawsze uczula się nowych właścicieli dopiero co adoptowanego psiaka, że nie wolno go spuszczać ze smyczy, a Alfa lata jak perszing luzem chyba od samego początku. Nie ma obawy, że gdzieś pryśnie? A przy okazji zdjęć nad wodą nasunęło mi się pytanie: czy wiadomo jak takie trójłapki radzą sobie z pływaniem? Quote
Fiks Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Lidan napisał(a):.. Proszę nie odbierać tego jako czepianie się :oops: Zawsze uczula się nowych właścicieli dopiero co adoptowanego psiaka, że nie wolno go spuszczać ze smyczy, a Alfa lata jak perszing luzem chyba od samego początku. Nie ma obawy, że gdzieś pryśnie? A przy okazji zdjęć nad wodą nasunęło mi się pytanie: czy wiadomo jak takie trójłapki radzą sobie z pływaniem? Odpowiadam ;) Jeśli jestem sama z psami na spacerze to Alfy nie spuszczam ze smyczy (nie słucha się mnie, nie reaguje na swoje nowe imię). Jeśli na spacerze z Alfą jest TZ to on ją spuszcza, bo się go słucha, wystarczy że ją zawoła jest już przy nim. Widzieliście filmik ze schodami: gwizdałam i nic, a Andrzej raz zawołał i już mały pershing zbiegał w dól. TZ bardzo się pilnuje :loveu: A jeśli chodzi o umiejętności pływackie Alfy to sprawdzimy to latem :lol: Quote
iwop Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 ojej, dopiero teraz zauważyłam nowy avtarek!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts