Ra_dunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No maleńka - już jutro czeka Cię wielki dzień! :multi: Quote
iwop Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 przepraszam, że nic nie piszę, ale mam straszną angine i fatalnie się czuje...:shake: Quote
Ra_dunia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 iwop napisał(a):przepraszam, że nic nie piszę, ale mam straszną angine i fatalnie się czuje...:shake: ojoj... to nie fajne... dużo zdrówka Iwonko :) Quote
Fiks Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kuruj się Iwonka, kuruj. Też jestem przeziębiona i zaczynam tracić głos :lol: To do jutra :p Quote
agusiazet Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Pewnie obie będziecie zmuszone porozumiewać się na migi, ale wierzę, że się dogadacie! Serdecznie życzę zdrowia i powodzenia dla Rudzi!!!:) Quote
iwop Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Rudzia pojechała do domku! Fiks przyjechała z końca Polski specjalnie po nia...:oops: z całą rodzinka i Fiksem... Rudzia będzie mieć zatem naprawde wspaniały dom! Niestety Fiks nie zosatał przez Rudzie i Łacie dobrze przyjęty, momo, że to słodki chłopiec :oops: Łatka nie pozwoliła mu się ruszyć tylko warczała... Rudka zreszta tez była w tym niezgorsza! FIKS NAWET NIE WIESZ JAKI PREZENT MI SPRAWIŁAŚ! MIAŁYŚMY Z RUDKĄ SZCZĘŚCIE, ŻE TRAFIŁAŚ NA TEN WĄTEK!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Będzie dobrze :) Psiaki się przyzwyczają, zaprzyjaźnią a potem to już żyć bez siebie nie będą mogły :loveu: Powodzenia w nowym domku maleńka! Fiks - czekamy na informacje :) Jesteś kochana :loveu: Iwop - gdyby nie Ty, to tego wątku nawet by nie było i Fiks nie miałaby szansy znaleźć Rudzinki (Iwusi) :loveu: CUDOWNE ZAKOŃCZENIE :multi::loveu::multi::loveu: Quote
agusiazet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Właśnie, właśnie, popieram przedmówczynie! Teraz to tylko pozostaje nam czekać na dobre wieści z nowego domu Iwci!!! POWODZENIA KOCHANI:) Quote
KrystynaS Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Powodzenia Rudziu :loveu: Fiks :Rose: I szczęśliwej podrózy jeśli jeszcze jesteście w drodze. Rudzia ma domek :multi: :multi: Nareszcie :multi: :multi: Quote
iwop Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Dojechali po północy... Ciekawe jak Rudzia spędziła noc w nowym domu...:oops: Quote
Fiks Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Cześć Cioteczki :lol: Jak malutka będzie miała na imię trwają jeszcze rodzinne dyskusje, więc na razie będę pisała Rudzia :p Rudzinka jest trochę nieswoja. Cichutka, grzeczniutka tylko powarkuje na Fiksa. Ale już jakby mniej. W nocy spała na swoim nowym posłaniu, a dziś rano wciągnęła jedzonko. No i przyzwyczaja się do nas i do nowego miejsca. Rudzia teraz wyleguje się na tapczanie Wczoraj Rudzia na kolankach u cioci iwop I Łacia cioci iwop :loveu: Następne foto-relacje wieczorem, bo niedługo jedziemy na małą wycieczkę. Quote
iwop Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Fiks :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Masza4 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 i Łacia zębiszcza pokazuje :evil_lol: ale kino! Quote
Ra_dunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Super :) Czekam na dalszą fotorelację :D Quote
Fiks Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Chyba Rudzia będzie się nazywała Alfa ;) Chcieliśmy jechać nad morze ale jest okropny wiatr, więc dziś leśna wycieczka :p Quote
kikou Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale piekne zdiecia w jesiennym plenerze..... cudownie ze Rudzinka-Alfa w koncu zalazla swoj dom, swoja wspaniala rodzine.....:loveu: co za szczescie, ze spotkala na swojej trudnej pelnej cierpienia drodze Iwonke i tyle wspanialych osob, ktore jej pomogly.... dla takich chwil chce sie zyc....:multi: Quote
iwop Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Pierwszy raz oddając "tymczas" nie płakałam... Ale teraz widząc Alfę na tych zdjęciach z Fiksem, popłakałam się:oops: Fiks ja nie wiem jak ci dziękowac za to co zrobiłaś dla Rudzi...:oops: Quote
malagos Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Bardzo, bardzo sie cieszę!! :multi: :multi: Iwop, Fks, kocham Was ogromnie! Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 JUPI!!!! SUPER!!! CUDNIE!!! WSPANIALE!!! A jak się psiaki dogadują? Chyba spacerek je zintegrował :cool3: Quote
Fiks Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 iwop :calus: [quote name='Ra_dunia']A jak się psiaki dogadują? Chyba spacerek je zintegrował :cool3: Na razie jest nieszczególnie, Alfa warczy na Fiksa, a Fks chowa się za tapczan. Na spacerze Alfa chciała się z Fiksem bawić, a on uciekał, bał się jej :lol: Ratuunkuuu! Ucieeekaaać! Quote
Recommended Posts