Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże jaka bidula. Widać, że jeszcze nie wie do końca że nie ma jednej łapki, bedzie musiała się przyzwyczaić. A jakieś USG, RTG miała robione? U was chyba ciężko z tym, tak?

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o rany kolejne psie nieszczęście:-(...ivop jak to sie dzieje, że na Twojej drodze ciągle psie tragedie...proszę o nr.konta..niestety tylko tak mogę pomóc. biedna sunia:-(

Posted

Idę zobaczyć jak minęła noc... zaniose jej rosól z kurczaka i porobię zdjęcia...
jeżeli ktos chce pomóc w leczeniu Rudzi to podaje numer konta:oops:

Iwona Piotrowska
PKO BP
36 1020 26740000 2202 0012 6730

Posted

W ostrowcu nie ma takiej możliwości. Musiałam ją zabrać natychmiast po amputacji. Co do ewentualnej ciązy to i tak na razie nic nie można zrobić, bo suczka nie przżyłaby kolejnej operacji. I tak nie wiadomo co będzie, bo na razie jest w szoku więc nie wiadomo jak orgaznizm zniesie ten szok...:placz:

Czy mogę komuś wysłać film, żeby go wstawił? Mój komputer coś nawala i nie chce się w żaden sposób załaować na You toube ani na wrzucie...:oops:

Posted

poprosze o numer konta na PW i pls o wpisanie w tytlue ze to jest osoba ktora zbiera na konto - mam juz tyle podanych kont ze sie gubie ile dla kogo :oops:

ile potrzeba na rudzie tak plus minus?

Posted

wpłacę dziś 20 zł dla Rudzi, niewiele ale zawsze...iwop, jak zaczną napływać wpłaty to daj znać co jakiś czas ile jest i ile jeszcze by się przydało, tak orientacyjnie. trzymam kciuki!

Posted

Dobrze Iwop,że to właśnie Ciebie sunia mogła spotkać na swojej drodze.Ty nie dasz jej zginąć.Mam nadzieję,że szybko do siebie dojdzie.Przelałam pare złotych na twoje konto.