Fiks Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Alfie ciężko zrobić dobre zdjęcia na spacerze. Czesanko YouTube - 20090604010 Zrobiłam dziś jeszcze zdjęcia w domu. Zaraz wrzucę. Quote
Fiks Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 YouTube - 20090604012 Dziękujemy za życzenia :loveu: Na wakacje wyjeżdżamy pod koniec czerwca, bez psiaków. Alfa i Fiks zostają u babci :p Quote
wykrywka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Kochana Fiks nie wiem jak Ci dziękować! Zdjęcia i filmiki cudowne bo pokazują szczęśliwą i radosną Alfę. Ona nawet leżąc uśmiecha się do wszystkich. Wyobrażam sobie jak przyjemnie będzie iwop to zobaczyć. Quote
iwop Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Fiks, są dwa tymczasy za którymi wiecznie tęsknię - Figa i Alfa.:oops: Tak myslę, że Alfa miała wyjątkowe szczęście, że potrącił ja samochód... Pewnie błąkałaby sie dalej bezdomna... Teraz wampirek ma dom jak z bajki! Jej, Fiks.... nawet nie marzyłam o takim domku dla niej...:oops: Nawet nie wiesz jaka jestem ci wdzięczna!:loveu::loveu::loveu: Twoje piesy są takie cudne!:loveu: Quote
Fiks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Lidan'] A przy okazji zdjęć nad wodą nasunęło mi się pytanie: czy wiadomo jak takie trójłapki radzą sobie z pływaniem? Przetestowane i sprawdzone :-D Trójłapki pływają świetnie! Niestety nie udało mi się zrobić filmu. Alfa pływa znakomicie, lepiej od Fiksa. Także ogłaszam wszem i wobec, że: trójłapek jest tak samo sprawny i fizycznie i psychicznie jak czterołapy pies. Quote
iwop Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Fiks, Rudzia to niezwykły pies i w dodatku trafiła do niezwykłego domu!:loveu: Jak patrzę na zdjęcia od ciebie to zawsze się wzruszam... i mimo, że paskudnie się czuję to nabieram chęci do życia! DZIĘKUJĘ, TYM RAZEM ZA SIEBIE, A NIE ZA RUDZIĘ!:oops: Quote
Fiks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 iwop napisał(a):Fiks, Rudzia to niezwykły pies ....... Tia...to pyskacz nad pyszkacze :mad: Leży sobie królewna na balkonie i czeka tylko kogo lub co by tu obszczekać. Awanturnica jedna :loveu: Dziś na łące rwała sie do ON-ka, całe szczęście, że mam ją na 7metrowej smyczy. Facet od owczarka, tylko się uśmiechnął. Nie widać jej wśród trawy a słychać na caaaaałej łące. Pozdrówka Iwop, trzymaj się Kochana. I dla cioci Wykrywki również :iloveyou: Jedynych dziewczynek, które odwiedzają wątek Łobuzicy. Quote
iwop Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Fiks, Rudzia była ledwo po operacji z wystającą kośćią i rzucała się do osiedlowego boksera! :-o To dziewczynka z charakterem!!! Dzieki Tobie teraz jest jeszcze bardziej zarozumiała!:evil_lol: Quote
Fiks Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='iwop']Fiks, Rudzia była ledwo po operacji z wystającą kośćią i rzucała się do osiedlowego boksera! :-o To dziewczynka z charakterem!!! Dzieki Tobie teraz jest jeszcze bardziej zarozumiała!:evil_lol: TZ nazwał Alfę: Kurzy Orzeł :lol::diabloti: i wszysko jasne. Quote
wykrywka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Fiks napisał(a):Pozdrówka Iwop, trzymaj się Kochana. I dla cioci Wykrywki również :iloveyou: Jedynych dziewczynek, które odwiedzają wątek Łobuzicy. Podziwiam i szanuję iwop .Ale żeby jej praca nie poszła na marne niezbędni są tacy ludzie ja Ty Fiks,którzy przygarną uratowane przez iwop "bidy" i stworzą im prawdziwy Dom. Śledzę chyba wszystkie wątki iwop ale ten jest ulubiny. Pozdrawiam Was obie i wszystkie wasze zwierzaczki. Całusy dla rozbrykanej Alfy. Quote
iwop Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Kurzy orzeł????:evil_lol: Alfa to pyskacz jakich mało! Ja zastanawiam się jak ją "braciszek" toleruje...:roll: Quote
Fiks Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 iwop napisał(a): Ja zastanawiam się jak ją "braciszek" toleruje...:roll: Żyją w zgodzie ;) Choć Alfa próbuje zdominować Fiksa. Czasami razem się bawią i jest okej. Byłam z Alfą na szczepieniach, wścieklizna plus wirusówki. Ale nie pytałam o sterylkę :oops: Trochę boję się o Alfę, niech się jeszcze wzmocni. Na antykoncepcję idę w grudniu. Pozdrówka Quote
iwop Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 jeju Fiks! :loveu: Tak chciałabym kiedys ja pogłaskać! Miałam dziś straszny dzień... A na dogomanii dwie niespodzianki - strutka suczka z Pabianic ma dom i "mój" najukochańszy tymczas - Alfa w domu jak z bajki...Ech... Chyba sie popłaczę... Poważnie. Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 iwop napisał(a):....... Tak chciałabym kiedys ja pogłaskać! ....... Oj Ciotka, ja bym nie ryzykowała :diabloti::cool3: Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 iwop napisał(a):Taki diabeł z wampirka? :crazyeye: Żartowałam :eviltong: Obcym nie da się dotknąć, ale Ty Ciotka przeca nieobca :p Quote
Fiks Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 iwop napisał(a):jeju Fiks! :loveu: Tak chciałabym kiedys ja pogłaskać! To trza jakąś kontrolę poadopcyjną zrobić i odwiedzić Wampa :lol: Quote
feliksik Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Witam na wątku, wasz pupil ma już domek, dlatego chciałam poprosić o pomoc gdzie się da i zaprosić na bazarek dla potrzebującej suni GABI - jej wątek w banerku w moim podpisie a bazarek tutaj Ubranka dla chłopca 80-104, na pomoc 3 psiakom do 5.09 Quote
iwop Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 fiks na ja nie byłabym taka pewna czy wampirzyca mnie pozna:evil_lol: Raczej wątpie, ale i tak zawsze będę ją kochać :) Quote
iwop Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Fiks, naprawdę mam bardzo trudne dni. Nie chcę byc patetyczna, ale dzięki tobie i tym zdjęciom: Wiem, że warto żyć. Dziekuję.:oops: Quote
wykrywka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A mnie urzekło to zdjęcie - szczęśliwa rozbrykana Alfa. (iwop bardzo mi przykro) Quote
iwop Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 A ja teraz pochwalę się nową tapetą na kompie: Prawda, że cudna?:calus: Quote
Fiks Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 wykrywka napisał(a): A mnie urzekło to zdjęcie - szczęśliwa rozbrykana Alfa. Oj rozbrykana :mad:;) iwop napisał(a): Prawda, że cudna?:calus: Prawda, mi też się podoba. :lol: I jeszcze jedno zdjęcie z tej serii... Quote
Recommended Posts