iwop Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 jej... Alfa naprawde los na loterii wygrała :oops: jak w bajce... Quote
iwop Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 ojej... Fiks ! Dziekuję...miałam okropny dzień a tu od ciebie takie zdjęcia! Wzruszyłam się....:oops: naprawdę Quote
Fiks Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Mialam je wrzucic juz z tydzien temu, ale ciagle nie ma czasu, no i moj "ekspresowy" internet :shake: Z 1,5h siedzialam, zeby "ukazaly sie" te dwa posty ze zdjeciami :lol: Jak byl duzy mroz to Alfa w czasie spaceru strajkowala, siadala, lapka do gory i koniec. Trza bylo na rekach nosic zmazlucha :evil_lol: Quote
iwop Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Ale Alfunia ma śmieszne te ząbki! Jak wampirek :evil_lol: Quote
Fiks Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Alfa na poczatku troche broila: kabel od komputera, Piotrka zeszyt od angielskiego, skarpetki....:evil_lol: A teraz jak ma kosteczki, zabawki to problem zniknal. W domu jak sami z Fiksiem zostaja to sa grzeczni. Zreszta jak lobuzowala to tylko wtedy gdy bylismy w domu :lol: Quote
wykrywka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Na wszystkich zdjęciach-cudowny,szczęśliwy pies. Oj miała Alfa farta ! Quote
Fiks Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Dziekuje dziewczyny za mile slowa :oops: Mam nadzieje ze Alfa jest u mnie szczesliwa :oops: Quote
Fiks Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Od paru dni mieszkamy już w nowym domku :) Alfa szybko zaaklimatyzowała się w nowym miejscu (gorzej z Fiksiem :shake:) A kuku Quote
Fiks Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Doszło nam nowe miejsce na spacery. Super duża łąka :loveu: Zdjęcia z dzisiejszego spaceru: Quote
iwop Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Fiks:loveu: Alfa jakoś większa mi sie wydaje...:oops: Ucałuj kochanego wampirka... Cudne jest to zdjęcie... Wzruszyłam się:oops: Quote
Fiks Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='iwop'] Alfa jakoś większa mi sie wydaje...:oops: nom.....trochę przytyła :oops: Jeszcze jedno zdjęcia Wampa :diabloti: Quote
iwop Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 jej... Fiks! To jest chyba najlepsze!:loveu: Widać w pełni jej uzębienie!:p Quote
wykrywka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A mnie najbardziej podoba się to zdjęcie :lol: (coś w tym stylu: ...a my Amerykanie mamy swoje zwyczaje ....) Quote
iwop Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 Pozdrawiam cała psią rodzinkę :) I nie tylko psią:loveu: Quote
Fiks Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dziękujemy :p Postaram się w weekend zrobić jakieś zdjęcia, bo chyba własnie mija pół roku jak Alfucha Klucha mieszka z nami :evil_lol: Quote
Fiks Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Alo, alo o to my.....yyyyy to znaczy Alfa na popołudniowym spacerze :p A u Alfy wszystko po staremu, czyli w domu grzeczniutka, a na dworze dzicz i wrzask :evil_lol: A jak chce zwrócić na siebie uwagę to trąca mnie łapą albo powarkuje :diabloti: POZDRAWIAMY Quote
iwop Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Głupio pisać, ale Alfa to mój ukochany tymczas! :placz: Quote
Fiks Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 iwop napisał(a):jakaś duża się zrobiła :cool3: ...... Lekko przy kości? :roll: Quote
iwop Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 jakaś duża się zrobiła :cool3: Ona od poczatku była bardzo pewna siebie :evil_lol: Quote
Fiks Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 U Alfy wszystko po staremu ;) Wczoraj byliśmy u weta. Alfa dostała zastrzyk antykoncepcyjny. W sierpniu szczepienia i wtedy wet zadecyduje czy już można przeprowadzić sterylkę. Mam zdjęcia i film z dzisiejszego spacerku. Postaram się do jutra wrzucić na forum. Ciał Cioteczki :loveu: Quote
wykrywka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Fiks napisał(a):Mam zdjęcia i film z dzisiejszego spacerku. Postaram się do jutra wrzucić na forum. Ciał Cioteczki :loveu: Trzymam za słowo i czekam na zdjęcia :crazyeye: Bardzo miło czyta się takie dobre wieści.Zyczę Alfie i jej rodzinie ciepłych i wspaniałych wakacji ! Quote
Recommended Posts