Ra_dunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 iwop napisał(a):ostatnio mam trudne dni, dzieki tobie Fiks, życie jest piekniejsze....:iloveyou: :loveu:Oj tak - popieram Iwop. Patrząc na Alfę i Fiksa nie można się nie uśmiechnąć :) Quote
wykrywka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Fiks']Pierwsze wspólne zabawy Alfy i Fiksa :lol: YouTube - Alfa i Fiks Mnie te zabawy wyglądają na zaloty.Nie da się ukryć,że Alfa podoba się Fiksowi. :oops: Quote
Fiks Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 wykrywka napisał(a):Mnie te zabawy wyglądają na zaloty.Nie da się ukryć,że Alfa podoba się Fiksowi. :oops: Coś w tym jest, bo Alfa to kochana dziewczynka :loveu: A Fiks uwielbia towarzystwo i psie i człowieka, od dzieci zaczynając a kończąc na menelach :lol: Quote
Fiks Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Alfa bała się wchodzić na balkon. A dziś.....:multi: Quote
Fiks Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dla Cioci iwop, żeby się nie martwiła :loveu: Jutro idę z Alfą do weta, żeby zobaczył jej bliznę. Quote
iwop Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Piekne zdjęcia:loveu: Martwię sie o ta bliznę....:shake: Quote
Ra_dunia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 iwop napisał(a):Piekne zdjęcia:loveu: Martwię sie o ta bliznę....:shake: Iwop, ja Cię proszę, Ty już się nie martw. Będzie dobrze. Fiks - zazdroszczę terenów spacerowych... jak ja kocham morze... Quote
Fiks Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ra_dunia napisał(a):... jak ja kocham morze... A ja lubię koziołki :lol: Quote
Fiks Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 iwop napisał(a):Ucałuj Alfę ode mnie...:oops: Już ją wycałowałam :loveu: U weta bardzo się bała, cała się trzęsła. A na co dzień "łobuzuje". Szczeka na balkonie i goni sarny w lesie :razz: Quote
wykrywka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wspaniale czyta się takie wieści i ogląda szczęśliwa Alfę! :lol: Quote
Fiks Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wycieczka po dzikiej plaży Małe ADHD :-D Quote
Fiks Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Trochę wiało... Fiks strachajło koniec..... Quote
iwop Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 ojej... Alfunia wcale wody się nie boi :crazyeye: Quote
Fiks Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='iwop']Ciekawe jak tam Alfa...:oops: Alfa łobuzuje na całego :lol: (żartuję ;)) Choć na dworzu strraaasznie hałasuje :roll: nikomu nie przepuści. Jestem cały czas zabiegana (jeszcze mieszkamy w starym mieszkaniu) i trochę pieski zaniedbuję, ale powoli uczymy się metodą nagródek. I już dziś na parkingu zamiast obszczekać pana stojącego obok, ładnie na komendę usiadła i "olała" pana. Byliśmy na pierwszym zastrzyku antykoncepcyjnym (w grudniu drugi), a szwy już ładnie zagojone. Andrzej wyjechał, więc Alfa chodzi teraz na 5 metrowej ups tzn. już 4 metrowej (zdążyła smarkula przegryść linkę), bo boję się ją puszczać luzem. Quote
iwop Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Fiks trzymam kciuki za przeprtowadzkę:loveu: Dziekuje za zdjęcia łobuzicy trzynóżki:p Quote
wykrywka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Fiks']Alfa łobuzuje na całego :lol: (żartuję ;)) Choć na dworzu strraaasznie hałasuje :roll: nikomu nie przepuści. Jestem cały czas zabiegana (jeszcze mieszkamy w starym mieszkaniu) i trochę pieski zaniedbuję, ale powoli uczymy się metodą nagródek. I już dziś na parkingu zamiast obszczekać pana stojącego obok, ładnie na komendę usiadła i "olała" pana. Byliśmy na pierwszym zastrzyku antykoncepcyjnym (w grudniu drugi), a szwy już ładnie zagojone. Andrzej wyjechał, więc Alfa chodzi teraz na 5 metrowej ups tzn. już 4 metrowej (zdążyła smarkula przegryść linkę), bo boję się ją puszczać luzem. Bardzo dobre wiadomości . Takich nigdy za wiele. Uściski dla łobuzicy Alfy ! Quote
iwop Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Ciekawe co u Was słychać...?:cool3: Quote
Fiks Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Witajcie Kochani :multi: Juz prawie jestesmy na nowym. Biedne psiurki beda musialy przyzwyczajac sie do nowego miejsca. Bylam z Alfa na drugim zastrzyku. A nastepny na przelomie maja i czerwca. Nowe zdjecia Alfusi wkleje w swieta (mam nadzieje :cool3:) Pozdrawiam Quote
Fiks Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Alfa dzis u babci, czyli drugi dzien swiat u mojej mamy POZDRAWIAMY :loveu: Quote
Recommended Posts