Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia pojechała do domku!

Fiks przyjechała z końca Polski specjalnie po nia...:oops: z całą rodzinka i Fiksem... Rudzia będzie mieć zatem naprawde wspaniały dom! Niestety Fiks nie zosatał przez Rudzie i Łacie dobrze przyjęty, momo, że to słodki chłopiec :oops: Łatka nie pozwoliła mu się ruszyć tylko warczała... Rudka zreszta tez była w tym niezgorsza!

FIKS NAWET NIE WIESZ JAKI PREZENT MI SPRAWIŁAŚ! MIAŁYŚMY Z RUDKĄ SZCZĘŚCIE, ŻE TRAFIŁAŚ NA TEN WĄTEK!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Będzie dobrze :) Psiaki się przyzwyczają, zaprzyjaźnią a potem to już żyć bez siebie nie będą mogły :loveu:
Powodzenia w nowym domku maleńka!
Fiks - czekamy na informacje :) Jesteś kochana :loveu:
Iwop - gdyby nie Ty, to tego wątku nawet by nie było i Fiks nie miałaby szansy znaleźć Rudzinki (Iwusi) :loveu:
CUDOWNE ZAKOŃCZENIE :multi::loveu::multi::loveu:

Posted

Cześć Cioteczki :lol:

Jak malutka będzie miała na imię trwają jeszcze rodzinne dyskusje, więc na razie będę pisała Rudzia :p
Rudzinka jest trochę nieswoja. Cichutka, grzeczniutka tylko powarkuje na Fiksa. Ale już jakby mniej. W nocy spała na swoim nowym posłaniu, a dziś rano wciągnęła jedzonko. No i przyzwyczaja się do nas i do nowego miejsca.

Rudzia teraz wyleguje się na tapczanie

Wczoraj Rudzia na kolankach u cioci iwop

I Łacia cioci iwop :loveu:

Następne foto-relacje wieczorem, bo niedługo jedziemy na małą wycieczkę.

Posted

ale piekne zdiecia w jesiennym plenerze.....

cudownie ze Rudzinka-Alfa w koncu zalazla swoj dom, swoja wspaniala rodzine.....:loveu:
co za szczescie, ze spotkala na swojej trudnej pelnej cierpienia drodze Iwonke i tyle wspanialych osob, ktore jej pomogly....
dla takich chwil chce sie zyc....:multi:

Posted

Pierwszy raz oddając "tymczas" nie płakałam... Ale teraz widząc Alfę na tych zdjęciach z Fiksem, popłakałam się:oops:

Fiks ja nie wiem jak ci dziękowac za to co zrobiłaś dla Rudzi...:oops:

Posted

iwop :calus:

[quote name='Ra_dunia']A jak się psiaki dogadują? Chyba spacerek je zintegrował :cool3:

Na razie jest nieszczególnie, Alfa warczy na Fiksa, a Fks chowa się za tapczan. Na spacerze Alfa chciała się z Fiksem bawić, a on uciekał, bał się jej :lol:

Ratuunkuuu! Ucieeekaaać!