Fiks Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Eeee....tam...dziewczyny..to przecież nic wielkiego :oops: Trzymajcie kciuki, żaby psiaki się dogadały :kciuki: Całą "robotę" odwaliła iwop :loveu:, gdyby nie ona pewnie Rudzi by już nie było. Quote
grzenka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :thumbs::happy1::thumbs: Trzymamy kciukasy za dogadanie;) psiaków! Quote
KrystynaS Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Fiks to wspaniałe co robisz. A psy się dogadają wcześniej czy później. Większego samoluba i egocentryka jak mój Kuba trudno znaleźć, ale gdy przyprowadziłam Sonię wylęknioną i zziębniętą to po trzech godzinach już jakoś się z tym pogodził. Obrażony był tylko na mnie. Teraz za Sonię oddał by swoją głowę. Broni jej jak lew :lol: Quote
Zofia.Sasza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No właśnie - skoro mój mizantrop Sasza koegzystuje (choć bez entuzjazmu) z piekielną Neneczką, to i Wam się uda. Na pewno. Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Panna z kawalerem zawsze sobie jakoś poradzi ;) Quote
Lidan Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ogromnie się cieszę, że jednak sunieczka znalazła nowy domek :Cool!: i nową pańcię :bigcool: [quote name='Ra_dunia'] Czy Wy też nie możecie wpisywać szybkiej odpowiedzi tylko, żeby cokolwiek napisać musicie robić cytuj?? Coś mi się dogo potentegowało... [SIZE="1"]Potwierdzam, mam to samo od ...chyba od wczoraj :niewiem: Nic Ci sie nie potentegowało :hmmmm: Quote
iwop Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Byłam dzisiaj z Rudzią na spacerku w lesie... Gdybyście widziały jej pyszczek za siatka jak zostawiałam ją u p.Wieśka :placz: Ja chyba sie nie nadaje do tego wszystkiego...:shake: Quote
Fiks Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Już za 9 dni :sweetCyb: zobaczę Rudzinkę :iloveyou: iwop :calus: Quote
Masza4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 iwop napisał(a):Byłam dzisiaj z Rudzią na spacerku w lesie... Gdybyście widziały jej pyszczek za siatka jak zostawiałam ją u p.Wieśka :placz: Ja chyba sie nie nadaje do tego wszystkiego...:shake: Jak człowiek ma miękkie serce, to ma twardą d***ę. Niestety-czlowiek się przyzwyczaja do zwierza a jak to potem oddać? Do tej pory ma sentyment do Łaciatej... A ja wczoraj znalazłam kolejnego kota pod blokiem :-( Quote
wykrywka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ten świat nie jest jeszcze taki najgorszy,dopóki na nim są takie istoty jak iwop czy Fiks :klacz: Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Iwonko - ale to tylko jeszcze parę dni a potem mała już będzie w nowym domku :) Quote
iwop Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Oj wiem... I cały czas nie mogę uwierzyć...:oops: Cały czas się boję, żeby Fiks nie zrezygnowała...:shake: Quote
Fiks Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 iwop napisał(a):Oj wiem... I cały czas nie mogę uwierzyć...:oops: Cały czas się boję, żeby Fiks nie zrezygnowała...:shake: Nie....Fiks nie zrezygnuje :eviltong: O adopcji czy choćby DT myślałam juź od miesiąca. Analizowałam za i przeciw :lol: Moja decyzja przemyślana i ostateczna :p Oczywiście za zgodą reszty rodziny. Tylko jeszcze Fiks musi pokochać Rudzię a Rudzia nas :loveu: Quote
iwop Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Przed Twoim przyjazdem znów zabiore Rudzię do siebie i ją wykąpię...:oops: Ze względu na rane kąpać jej nie wolno było, a lepiej żeby w nowym domku sie nie stresowała...Bardzo kocham ta "moja "Rudzinke... Imię tez mozna jej zmienic, bo nie jest chyba specjalnie przywiązana do tego :oops: A prawde mówiąc to "rudzia" nie specjalnie mi się podoba...:shake: Było nadane na szybko i bez zastanowienia, ot tak aby mopzna jakoś na nia wołać... Quote
Fiks Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Szczerze, to mi się imię Rudzia też nie za bardzo podoba :roll: Ale nie mam pomysłu jak ją nazwać. A może pomożecie w wyborze imienia dla Rudzi :mdrmed: Quote
iwop Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Nic mi do głowy nie przychodzi...:oops: Zresztą najlepiej jak juz bedzie w domku... może domownicy cos wymyślą...:lol: Quote
Fiks Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 iwop jak będziesz z małą na spacerze to porobisz jej zdjęcia? :oops: Quote
iwop Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 eee tam... Niech imie wyjdzie "w praniu" jak Rudzia będzie w domku :p Quote
Fiks Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 agusiazet napisał(a):Może Isia, Iwa na cześć Iwop? Prowadzi Iwa :ylsuper: Mojemu synowi podoba się to imię :p Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Fiks napisał(a):Prowadzi Iwa :ylsuper: Mojemu synowi podoba się to imię :p Iwa, Iwka, Iwunia... ileż możliwości :D Mała, nawet się nie spodziewa jakie zmiany ją czekają ;) nowy dom, nowe imię, nowe LEPSZE CUDOWNE życie :loveu: Quote
Fiks Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Rudzia (Iwusia) ma obserwatora na allegro :grin: Quote
Ra_dunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Fiks napisał(a):Rudzia (Iwusia) ma obserwatora na allegro :grin: Fiks - chcesz ją odstąpić :cool3: Wiedziałam, że o małą się jeszcze będą domki biły:lol: Quote
Fiks Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ra_dunia napisał(a):Fiks - chcesz ją odstąpić :cool3: Wiedziałam, że o małą się jeszcze będą domki biły:lol: Niech tylko iwop spróbuje oddać Rudzię komuś innemu :mad: Chciałam już usunąć wszystkie ogłoszenia, ale lepiej nie zapeszać ;) Quote
iwop Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Fiks zadzwonię do ciebie jutro bo dzisiaj jestem taka padnięta, że ledwo zyję... A jeszcze w dodatku mam gości i zepsuł mi się odkurzacz:angryy: Rudzia na dzisiejszym spacerku usiłowała złapac wiewiórke i była wrecz zaszokowana, że wiewiórka uciekła na drzewo...:evil_lol: Rudka to napewno nie jest pies dla starszej pańci bo biega jakby miała pięc nóg i energii w niej za dwa psy... Nie to co moje staruszki:p Quote
Recommended Posts