Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eeee....tam...dziewczyny..to przecież nic wielkiego :oops:

Trzymajcie kciuki, żaby psiaki się dogadały :kciuki:

Całą "robotę" odwaliła iwop :loveu:, gdyby nie ona pewnie Rudzi by już nie było.

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiks to wspaniałe co robisz.

A psy się dogadają wcześniej czy później.
Większego samoluba i egocentryka jak mój Kuba trudno znaleźć, ale gdy przyprowadziłam Sonię wylęknioną i zziębniętą to po trzech godzinach już jakoś się z tym pogodził. Obrażony był tylko na mnie.
Teraz za Sonię oddał by swoją głowę. Broni jej jak lew :lol:

Posted

Ogromnie się cieszę, że jednak sunieczka znalazła nowy domek :Cool!: i nową pańcię :bigcool:

[quote name='Ra_dunia']
Czy Wy też nie możecie wpisywać szybkiej odpowiedzi tylko, żeby cokolwiek napisać musicie robić cytuj?? Coś mi się dogo potentegowało...
[SIZE="1"]Potwierdzam, mam to samo od ...chyba od wczoraj :niewiem: Nic Ci sie nie potentegowało :hmmmm:

Posted

Byłam dzisiaj z Rudzią na spacerku w lesie... Gdybyście widziały jej pyszczek za siatka jak zostawiałam ją u p.Wieśka :placz: Ja chyba sie nie nadaje do tego wszystkiego...:shake:

Posted

iwop napisał(a):
Byłam dzisiaj z Rudzią na spacerku w lesie... Gdybyście widziały jej pyszczek za siatka jak zostawiałam ją u p.Wieśka :placz: Ja chyba sie nie nadaje do tego wszystkiego...:shake:

Jak człowiek ma miękkie serce, to ma twardą d***ę.
Niestety-czlowiek się przyzwyczaja do zwierza a jak to potem oddać? Do tej pory ma sentyment do Łaciatej...
A ja wczoraj znalazłam kolejnego kota pod blokiem :-(

Posted

iwop napisał(a):
Oj wiem... I cały czas nie mogę uwierzyć...:oops: Cały czas się boję, żeby Fiks nie zrezygnowała...:shake:

Nie....Fiks nie zrezygnuje :eviltong:
O adopcji czy choćby DT myślałam juź od miesiąca. Analizowałam za i przeciw :lol: Moja decyzja przemyślana i ostateczna :p
Oczywiście za zgodą reszty rodziny. Tylko jeszcze Fiks musi pokochać Rudzię a Rudzia nas :loveu:

Posted

Przed Twoim przyjazdem znów zabiore Rudzię do siebie i ją wykąpię...:oops:
Ze względu na rane kąpać jej nie wolno było, a lepiej żeby w nowym domku sie nie stresowała...Bardzo kocham ta "moja "Rudzinke...

Imię tez mozna jej zmienic, bo nie jest chyba specjalnie przywiązana do tego :oops: A prawde mówiąc to "rudzia" nie specjalnie mi się podoba...:shake: Było nadane na szybko i bez zastanowienia, ot tak aby mopzna jakoś na nia wołać...

Posted

Szczerze, to mi się imię Rudzia też nie za bardzo podoba :roll:
Ale nie mam pomysłu jak ją nazwać.
A może pomożecie w wyborze imienia dla Rudzi :mdrmed:

Posted

Fiks napisał(a):
Prowadzi Iwa :ylsuper:

Mojemu synowi podoba się to imię :p

Iwa, Iwka, Iwunia... ileż możliwości :D
Mała, nawet się nie spodziewa jakie zmiany ją czekają ;) nowy dom, nowe imię, nowe LEPSZE CUDOWNE życie :loveu:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Fiks - chcesz ją odstąpić :cool3:
Wiedziałam, że o małą się jeszcze będą domki biły:lol:

Niech tylko iwop spróbuje oddać Rudzię komuś innemu :mad:

Chciałam już usunąć wszystkie ogłoszenia, ale lepiej nie zapeszać ;)

Posted

Fiks zadzwonię do ciebie jutro bo dzisiaj jestem taka padnięta, że ledwo zyję... A jeszcze w dodatku mam gości i zepsuł mi się odkurzacz:angryy:

Rudzia na dzisiejszym spacerku usiłowała złapac wiewiórke i była wrecz zaszokowana, że wiewiórka uciekła na drzewo...:evil_lol: Rudka to napewno nie jest pies dla starszej pańci bo biega jakby miała pięc nóg i energii w niej za dwa psy... Nie to co moje staruszki:p