agusiazet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iwop, pozbądź się z tego powodu wyrzutów, natychmiast!!! Quote
Ra_dunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Super, że rana ładnie się goi :) Rudzi u Pana Wieśka krzywda się nie stanie. Nie martw się tak Iwonko. Quote
iwop Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 BARDZO PROSZE O TRZYMANIE MOCNO KCIUKÓW. RUDZI SZYKUJE SIĘ CHYBA DOMEK U PEWNEJ CIOCI Z DOGO!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fiks Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A to trzmamy mocno kciuki! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Ra_dunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='iwop']BARDZO PROSZE O TRZYMANIE MOCNO KCIUKÓW. RUDZI SZYKUJE SIĘ CHYBA DOMEK U PEWNEJ CIOCI Z DOGO!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :D JUPI :multi: To trzymam mocno :D Widzisz Iwonko - a tak się martwiłaś... Rudzinko kochana! Byłoby cudnie! A co to za tajemnicza ciocia zakochała się w Rudzi? Quote
iwop Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 A może ciocia sama się przyzna...? Bo planuje osobiście po Rudzinkę przyjechać...:p Quote
Fiks Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 iwop napisał(a):A może ciocia sama się przyzna...? Bo planuje osobiście po Rudzinkę przyjechać...:p Czekamy...:mad:....która to...:lol: Quote
iwop Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 oj, powiem jak juz wszystko będzie ustalone!:p bo jeszcze się ciocia rozmysłi...:oops: Quote
Poker Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ra_dunia napisał(a): J A co to za tajemnicza ciocia zakochała się w Rudzi? a może wujek?? Trzymam kciuki za małą. Quote
Masza4 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ale wieści! CUDOWNIE!!!!! :multi: Kciukasy zaciśnięte!!! Quote
Ra_dunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Poker napisał(a):a może wujek?? Trzymam kciuki za małą. Iwop coś tam pisała o cioci... Quote
Zofia.Sasza Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Trzymam kciuki, a psiska&kocisko wiążą supełki na ogonach! Quote
KrystynaS Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Och Rudziu!!!! Och iwop!!!!! Żeby tylko wszystko dobrze wyszło Quote
Lidan Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Od wczoraj czytam ten wątek i wreszcie udało mi się doczytać do końca ze łzami w oczach, a czasem z uśmiechem na ustach. Rudzia jest prześliczna i nie sądzę, żeby brak łapy miał ją dyskredytować w oczach ewentualnego przyszłego właściciela. Iwop jesteś wspaniałą osobą :loveu: Podziwiam Cię za to, że tyle czasu i serca poświęciłaś tej bidusi. Trzymam kciuki :kciuki: za to, żeby Rudzia szybciutko pojechała do nowego super kochającego domku :) Quote
Fiks Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Lidan'] Iwop jesteś wspaniałą osobą :loveu: Podziwiam Cię za to, że tyle czasu i serca poświęciłaś tej bidusi. [SIZE="4"]Dla Cioci IWOP :Rose: Quote
wykrywka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Warto było po wyjątkowo ciężkim dniu wejść choć na chwilę na dogo! Taka optymistyczna wiadomość.Mocno zaciskam kciuki i .... czekam na potwierdzenie . Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No i co? No i co? (niecierpliwie przebieram nogami) Quote
iwop Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 No dobra...:p Rudzinka jedzie do cicoi FIKS. :loveu::loveu: Fiks stale wspomagała Rudkę, a teraz zaproponowała jej domek... Jeżeli Rudzia dogada się z foksiem to zamieszka u Fiks na stałe!:lol: Nie musze pisać jaka jestem wdzięczna i szczęśliwa:loveu: Wczoraj o mało serce mi nie pękło jak Rudzia patrzyła smutno na mnie zza siatki:shake: FIKS JESTEŚ ANIOŁEM :) Quote
Masza4 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Fiks-jesteś wielka! :loveu: I Ty iwop też-za zaangażowanie w ratowaniu małej! :loveu: Quote
Zofia.Sasza Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :laola: Gratulacje dla Rudzi i jej nowej Pani. Quote
iwop Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Potwierdzam - FIKS JEST WIELKA. Przyjedzie z drugiego końca Polski specjalnie po Rudzię wampirkę:p Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 SUPER!!!! Fiks :loveu: Rudzinka :loveu: Czy Wy też nie możecie wpisywać szybkiej odpowiedzi tylko, żeby cokolwiek napisać musicie robić cytuj?? Coś mi się dogo potentegowało... Quote
agusiazet Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 FIKS - dziękujemy, że jesteś i, że możesz pomóc Rudzi:):):) Quote
Recommended Posts