Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BARDZO PROSZE O TRZYMANIE MOCNO KCIUKÓW. RUDZI SZYKUJE SIĘ CHYBA DOMEK U PEWNEJ CIOCI Z DOGO!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='iwop']BARDZO PROSZE O TRZYMANIE MOCNO KCIUKÓW. RUDZI SZYKUJE SIĘ CHYBA DOMEK U PEWNEJ CIOCI Z DOGO!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:D JUPI :multi: To trzymam mocno :D
Widzisz Iwonko - a tak się martwiłaś...
Rudzinko kochana! Byłoby cudnie!

A co to za tajemnicza ciocia zakochała się w Rudzi?

Posted

Od wczoraj czytam ten wątek i wreszcie udało mi się doczytać do końca ze łzami w oczach, a czasem z uśmiechem na ustach. Rudzia jest prześliczna i nie sądzę, żeby brak łapy miał ją dyskredytować w oczach ewentualnego przyszłego właściciela. Iwop jesteś wspaniałą osobą :loveu: Podziwiam Cię za to, że tyle czasu i serca poświęciłaś tej bidusi. Trzymam kciuki :kciuki: za to, żeby Rudzia szybciutko pojechała do nowego super kochającego domku :)

Posted

[quote name='Lidan'] Iwop jesteś wspaniałą osobą :loveu: Podziwiam Cię za to, że tyle czasu i serca poświęciłaś tej bidusi.

[SIZE="4"]Dla Cioci IWOP :Rose:

Posted

No dobra...:p

Rudzinka jedzie do cicoi FIKS. :loveu::loveu:

Fiks stale wspomagała Rudkę, a teraz zaproponowała jej domek... Jeżeli Rudzia dogada się z foksiem to zamieszka u Fiks na stałe!:lol:

Nie musze pisać jaka jestem wdzięczna i szczęśliwa:loveu:
Wczoraj o mało serce mi nie pękło jak Rudzia patrzyła smutno na mnie zza siatki:shake:

FIKS JESTEŚ ANIOŁEM :)

Posted

SUPER!!!! Fiks :loveu:
Rudzinka :loveu:

Czy Wy też nie możecie wpisywać szybkiej odpowiedzi tylko, żeby cokolwiek napisać musicie robić cytuj?? Coś mi się dogo potentegowało...