Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajcie się Dziewczyny! Dla rudzi to ogromne cierpienie, ale dla Ciebie iwop też-wyobrażam sobie. Bądź dzielna dla Rudzi-gdy będziesz ją wspierać, ona będzie to czuła.

Posted

Do czasu zdjęcia szwów musi byc u mnie bo tam jest za dużo psów... a ona jest bardzo obolała.

Strasznie szczeka na moje koty, które teraz boją się wejśc do pokoju....:oops:

Posted

Chyba lepiej, a apetyt ma taki żeby słonia zjadła!:p Zrobiła wszystkie potrzeby na dworku i obszczekała bokserkę :evil_lol: A co niech wie, ze Rudzia to odwazny pies!

Ja jestem nieco wściekła. Dzisiaj na parkingu ktos wgniótł mi porzadnie samochód (drzwi) i uciekł. Policjant powiedział że bedzię z parę tysięcy to kosztować (na szczeście mam ubezpieczenie). Dupek jakiś.:roll:

Rudka niestety bardzo straszy mi koty...:oops:

Posted

Uff...dobrze, że Biedulka ma się lepiej.

Niestety często się zdarza na parkingu, że jakaś "czereśnia" zarysuje cudzy samochód i zwiewa :angryy: Ja już mam tak załatwione dwa boki na zderzaku :shake:

Posted

Mówię jej, że dam jej w doopkę :cool3: , ale jak już przesadza to daję jej prztyczka w klosik i o dziwo funkcjonuje:p

Cioteczki, pomóżcie w szukaniu Rudzi domku.... To cudowny, słodki piesek. naprawdę:oops:

Posted

juz z tej bezsilnosci opisalam dzisiaj historie Rudzi.....do niemieckiej telewizji Vox....tam powstal taki nowy program gdzie szukaja domow dla wyjatkowych psich biedaczkow...

pewnie zignoruja list z polski...no ale... im wiecej osob o Niej wie tym wieksze szanse na dom...