Masza4 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dobranoc Rudziu! Śnij o swoim domku! Quote
wykrywka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Rudzinko tak mi przykro ,że nie mogę ci pomóc tak jak bym chciała. Quote
iwop Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Gdzie tu szukac Rudzince domu? Ona jest taki cukiereczek...:oops: Musi siedziec na kolankach i byc przytulana... Jak mi przykro, że nie mam więcej miejsca :( W życiu bym jej nie oddała. To taki nakaolankowy piesek:-( Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nakolankowa cudowna cukierkowa Rudzia szuka domu! Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Słodka Rudzia wypatruje kochającego domu... Quote
iwop Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Ona jest taka kochana...:placz:Taka grzeczna, w domu tez nie brudzi:shake: Quote
Viris Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Iwop jak uważasz czy ona by się nadawała może dla jakiejś starszej pani? Może by gdzieś przy kościele powiesić jednak ogłoszenie Rudzinkowe? Może jakaś dobra dusza się zlituje. Quote
iwop Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Viris ty mi nie mów o kościołach:angryy: Tydzień temu zabrałam 2 miesięczną suczkę z kojca przy parafii na Ogrodach - siedziała głodna i umarznięta w kojcu obok kancelarii bo ksiądz o niej zapomniał... Zadna parafianka się nie ulitowała... Tylko Wiesiek pijaczek :oops: Rudzia nadaję się do każdego, ale ona ma dopiero rok, więc lepiej do kogos młodszego - nie chciałabym aby jakaś staruszka zmarła albo zachorowała i pies na śmietnik...:oops: Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Iwop ma rację, Rudzia jest jeszcze młoda i szkoda by było, żeby musiała za parę lat znowu szukać domu tym razem z powodu śmierci właściciela... Ale z drugiej strony, przecież nie tylko staruszki chodzą do kościoła ;) Sądzę, że Rudzię powinno się ogłaszać gdzie tylko można. Co do stosunku do zwierząt - to kwestia sumienia każdego księdza. Są i tacy co kochają zwierzęta ;) mam taką przynajmniej nadzieję... Quote
iwop Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Rudzia to nie chodzi o księdza... Ten szczeniak wiele dni podobno siedział w kojcu na tym zimnie i nikt się z wiernych nie zajął... Dzieci jej rzucały ciasteczka... Dopiero moja mama mi powiedziała (ja nie chodze do kościoła) i poszłam ją zabrać... Ostrowiec to ostrowiec:angryy: Quote
Masza4 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Myślę iwop, że to nie tylko w Ostrowcu takie rzeczy się dzieją. Ludzie nie mają na ogół szacunku do zwierząt a tym bardziej potrzeby żeby im pomagać. Quote
Viris Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Podniosę Rudzinkę, chociaż tyle mogę. Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Rudzinka kochana czeka na gotowe ją przyjąć kolana ;) Quote
iwop Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Dzisiaj wpłyneły p[ieniądze od Fiks za bazarek :) Dzisiaj "odstawiam" swoją Mele do mamy, jutro do siostry Łacię i zabieram Rudzię do domu (bo przed operacją trzeba ją przegłodzić. Przynajmniej przez weekend Rudzia bedzie u mnie a potem wróci do p. więśka... a mnie serce pęknie, bo bardzo ja pokochałam:placz: Quote
iwop Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Przed chwilą zobaczyłam ten materiał i zrobiła mi się słabo... http://www.onet.tv/28962,4451,1,3983461,1,1,0,0,wideo.html Zyć mi się odechciewa... :-( Quote
Masza4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jak można się dowiedziec gdzie ten sku*wiel mieszka????? Czy ktos się tym zajmuje obecnie? Quote
iwop Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Nie wiem Masza, ja naprawdę źle się poczułam i nie jestem w stanie tego obejrzeć do końca... W sobotę wstawie specjalnie dla ciebie filmik z Łaciatą :) Quote
Masza4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Super, czekam. Pzesłałam materiał do ARKI. Zastanawiam się też czy nie wrzucić na oddzielny wątek na dogo. Może zrobiłby się szum wokół tego i pies zostałby odebrany. Quote
iwop Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Arka już wie i usiłuje ustalic co z psem...:-( Quote
iwop Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Zrobiłam wątek, ale nikt tam nie zagląda: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121259 Quote
Recommended Posts