Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie tu szukac Rudzince domu? Ona jest taki cukiereczek...:oops: Musi siedziec na kolankach i byc przytulana... Jak mi przykro, że nie mam więcej miejsca :( W życiu bym jej nie oddała. To taki nakaolankowy piesek:-(

Posted

Iwop jak uważasz czy ona by się nadawała może dla jakiejś starszej pani?
Może by gdzieś przy kościele powiesić jednak ogłoszenie Rudzinkowe? Może jakaś dobra dusza się zlituje.

Posted

Viris ty mi nie mów o kościołach:angryy: Tydzień temu zabrałam 2 miesięczną suczkę z kojca przy parafii na Ogrodach - siedziała głodna i umarznięta w kojcu obok kancelarii bo ksiądz o niej zapomniał... Zadna parafianka się nie ulitowała... Tylko Wiesiek pijaczek :oops:

Rudzia nadaję się do każdego, ale ona ma dopiero rok, więc lepiej do kogos młodszego - nie chciałabym aby jakaś staruszka zmarła albo zachorowała i pies na śmietnik...:oops:

Posted

Iwop ma rację, Rudzia jest jeszcze młoda i szkoda by było, żeby musiała za parę lat znowu szukać domu tym razem z powodu śmierci właściciela...
Ale z drugiej strony, przecież nie tylko staruszki chodzą do kościoła ;)
Sądzę, że Rudzię powinno się ogłaszać gdzie tylko można.
Co do stosunku do zwierząt - to kwestia sumienia każdego księdza. Są i tacy co kochają zwierzęta ;) mam taką przynajmniej nadzieję...

Posted

Rudzia to nie chodzi o księdza... Ten szczeniak wiele dni podobno siedział w kojcu na tym zimnie i nikt się z wiernych nie zajął... Dzieci jej rzucały ciasteczka... Dopiero moja mama mi powiedziała (ja nie chodze do kościoła) i poszłam ją zabrać...

Ostrowiec to ostrowiec:angryy:

Posted

Dzisiaj wpłyneły p[ieniądze od Fiks za bazarek :)

Dzisiaj "odstawiam" swoją Mele do mamy, jutro do siostry Łacię i zabieram Rudzię do domu (bo przed operacją trzeba ją przegłodzić. Przynajmniej przez weekend Rudzia bedzie u mnie a potem wróci do p. więśka... a mnie serce pęknie, bo bardzo ja pokochałam:placz:

Posted

Nie wiem Masza, ja naprawdę źle się poczułam i nie jestem w stanie tego obejrzeć do końca... W sobotę wstawie specjalnie dla ciebie filmik z Łaciatą :)

Posted

Super, czekam.

Pzesłałam materiał do ARKI. Zastanawiam się też czy nie wrzucić na oddzielny wątek na dogo. Może zrobiłby się szum wokół tego i pies zostałby odebrany.