KrystynaS Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witaj Rudziu!!! :lol: Witaj iwop!!!! :lol: Quote
KrystynaS Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dlaczego nikt tu nie zagląda??? Rudziu ja na moment do ciebie :lol: Quote
agusiazet Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Żeby tylko już teraz wszystko było dobrze, bo Rudzinka na to zasługuje. I Iwop też! czy finanse Rudzi są wystarczające? Quote
Selenga Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 KrystynaS napisał(a):Dlaczego nikt tu nie zagląda??? Rudziu ja na moment do ciebie :lol: Ja zaglądam. Kilka razy dziennie. Ale niestety nic pomóc nie mogę :( Quote
Masza4 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Właśnie iwop, jak stoisz z finansami? Quote
Viris Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 I ja zaglądam korzystając z chwili przerwy gdy wgrywają się zdjęcia Lizy. Rudzinka do góry! Quote
KrystynaS Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Rudziu na dobranoc wędruj do góry ........ Quote
iwop Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Rudzi teraz mozna pomóc tylko znajdując jej stały domek...:oops: Quote
Viris Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 iwop a czy chcesz ją ogłaszać? Czy po operacji? Jak to widzisz? Można by było powiesić plakaciki w sklepach zoo, w Ostrowcu raczej nie ma sensu ogłaszać gdzie indziej.. Quote
iwop Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ogłaszac ja będe dopiero po operacji... Wim, że w Ostrowcu to nie ma specjalnie sensu:shake: Quote
KrystynaS Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Czemu nie ma sensu ogłaszać w Ostrowcu???? Nigdy nie wiadomo gdzie jest ta "druga połówka jabłka". Czasem dom znajduje się tam gdzie nawet nie przyszło by nam do głowy. Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Chyba trzeba będzie wystartować z ogłoszeniami... nim się domek znajdzie, sprawdzi, zorganizuje transport - to trochę czasu minie i mam nadzieję, że w tym czasie Rudzinka już będzie gotowa do zamieszkania w swoim domeczku :D Quote
Viris Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 KrystynaS napisał(a):Czemu nie ma sensu ogłaszać w Ostrowcu???? Nigdy nie wiadomo gdzie jest ta "druga połówka jabłka". Czasem dom znajduje się tam gdzie nawet nie przyszło by nam do głowy.Ja nie napisałam że nie ma sensu ogłaszać w Ostrowcu, tylko że poza sklepami zoologicznymi nie ma miejsc w których można trafić na ludzi "z sercem". A Rudzia musi trafić do ludzi z ogromnym serduchem. Jak rozwieszałam w Ostrowcu informacje o schronisku w Mielcu to tylko w sklepach zoo znikały "zrywki" z numerem konta itp. Nawet w lecznicach ciężko z tym było. A z takiej "tablicy ogłoszeniowej" przy poczcie - bałabym się że Rudzia może źle trafić. Quote
iwop Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Wczoraj nie byłam u Rudzinki...:oops: Łazienke mi zalało i musiałam czekac na hydraulików. Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Rudzinko dzielna psinko :) dzień dobry :) Quote
iwop Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ale mam dzień :( Mój osobisty kot ma zapalenie uszu i wydrapał sobie ranę do krwi... Co drugi dzień zastrzyki...Moje bidne słoneczko :placz: Rudka ma się całkiem dobrze, chyba nie przeczuwa, że jeszcze cierpienie ją czeka.... Quote
Viris Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Łączę się w bólu z Twoim kotem. Co prawda nie mam zapalenia uszu, ale za to mam rozszarpane usta i dziurę na wylot pod nosem. Wczoraj wyglądałam jakbym dostała "po ryju", a dzisiaj gdy przyszła opuchlizna mam usta jak Angelina Jolie. Tylko nie pytajcie co się stało bo mi się wyć chce. Quote
KrystynaS Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Viris a co się stało???? Wybacz, że pytam. Quote
KrystynaS Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Rudziu witaj malutka. Przypomnij się, że jesteś i czekasz Quote
grzenka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Rudziu, Rudziu pokazuj się wszystkim! Quote
Recommended Posts