Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KrystynaS napisał(a):
Dlaczego nikt tu nie zagląda??? Rudziu ja na moment do ciebie :lol:

Ja zaglądam. Kilka razy dziennie. Ale niestety nic pomóc nie mogę :(

Posted

iwop a czy chcesz ją ogłaszać? Czy po operacji? Jak to widzisz? Można by było powiesić plakaciki w sklepach zoo, w Ostrowcu raczej nie ma sensu ogłaszać gdzie indziej..

Posted

Chyba trzeba będzie wystartować z ogłoszeniami... nim się domek znajdzie, sprawdzi, zorganizuje transport - to trochę czasu minie i mam nadzieję, że w tym czasie Rudzinka już będzie gotowa do zamieszkania w swoim domeczku :D

Posted

KrystynaS napisał(a):
Czemu nie ma sensu ogłaszać w Ostrowcu???? Nigdy nie wiadomo gdzie jest ta "druga połówka jabłka". Czasem dom znajduje się tam gdzie nawet nie przyszło by nam do głowy.
Ja nie napisałam że nie ma sensu ogłaszać w Ostrowcu, tylko że poza sklepami zoologicznymi nie ma miejsc w których można trafić na ludzi "z sercem". A Rudzia musi trafić do ludzi z ogromnym serduchem.

Jak rozwieszałam w Ostrowcu informacje o schronisku w Mielcu to tylko w sklepach zoo znikały "zrywki" z numerem konta itp. Nawet w lecznicach ciężko z tym było.

A z takiej "tablicy ogłoszeniowej" przy poczcie - bałabym się że Rudzia może źle trafić.

Posted

Ale mam dzień :( Mój osobisty kot ma zapalenie uszu i wydrapał sobie ranę do krwi... Co drugi dzień zastrzyki...Moje bidne słoneczko :placz:

Rudka ma się całkiem dobrze, chyba nie przeczuwa, że jeszcze cierpienie ją czeka....

Posted

Łączę się w bólu z Twoim kotem. Co prawda nie mam zapalenia uszu, ale za to mam rozszarpane usta i dziurę na wylot pod nosem. Wczoraj wyglądałam jakbym dostała "po ryju", a dzisiaj gdy przyszła opuchlizna mam usta jak Angelina Jolie. Tylko nie pytajcie co się stało bo mi się wyć chce.