iwop Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Bazarek dla Rudzi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10847012#post10847012 Prosze o podnoszenie:oops: Quote
iwop Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Dzisiaj u niej nie byłam... Kikut krwawi, ale ona ma dobry humor:oops: Quote
iwop Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 a jak ja klikam to działa...:oops: Quote
wykrywka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 To u mnie coś szwankuje. Zorientowałam się,że inne tez nie działają. Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 to chyba jednak u Ciebie... bo u mnie działa jak najlepiej ;) A na bazarku fajne perfumiki kuszą swym zapachem ;) Quote
agusiazet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Właśnie przelałam dla Rudzi 116 zł:) z bazarku książkowego 30 zł, reszta z bazarku z duperelkami. I trzymam kciuki za Rudzinkę, żeby po drugiej operacji było tylko lepiej!!! Quote
iwop Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 agusiazet tyle pieniędzy!!!!! :loveu: Ja juz sama nie wiem ja Ci dziękować!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 No to mam od WAs 260 zł ! :loveu: DZIĘKUJEMy!:multi: Quote
agusiazet Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 iwop napisał(a):agusiazet tyle pieniędzy!!!!! :loveu: Ja juz sama nie wiem ja Ci dziękować!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Iwop, Ty masz mi dziękować:-o??? To my wszyscy mamy Cię wspierać i dziękować Tobie, Panu Wojtkowi (ten od Rudzi) i Pawłowi za to, co robicie, bo inaczej w Ostrowcu byłaby zupełna klapa. Więc trzymaj się dzielnie dziewczyno i przyjedż kiedyś do Mielca:):):) Quote
Ra_dunia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iwop - to masz jeszcze troszkę ;) bo właśnie puściłam przelew na 50 PLN. Zdrowiej nasza kochana Rudzinko :D zobacz ile ciotek się o Ciebie troszczy ;) Quote
iwop Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 ojej dcioteczki, zawsze znajdowałam dla ostrowieckich piesiów pomoc na dogo, ale nigdy aż tyle! Jestem naprawdę wzruszona, że macie do mnie tyle zaufania! Pieniędzy juz napewno wystarczy, więc bardzo dziękujemy . Jestem pewna, że już wystarczy. Rozliczenie zrobie po operacji. :oops: Quote
Ra_dunia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Iwop - super, że mogę Ci chociaż w ten sposób pomóc :) ale największą robotę odwalasz Ty sama :) Tylko dzięki Tobie usłyszałyśmy o Rudzi i gdyby nie Ty, to pewnie biedulki już by nie było :( Quote
iwop Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Pieniądze od raduni - 50 zł są już na koncie! :loveu: Radunia:loveu: Quote
malagos Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 iwop napisał(a):ojej dcioteczki, zawsze znajdowałam dla ostrowieckich piesiów pomoc na dogo, ale nigdy aż tyle! Jestem naprawdę wzruszona, że macie do mnie tyle zaufania! Pieniędzy juz napewno wystarczy, więc bardzo dziękujemy . Jestem pewna, że już wystarczy. Rozliczenie zrobie po operacji. :oops: Żeby tylko wszystko było dobrze... sunia jest taka kochana :cool1: Quote
iwop Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 malagos, ona rzeczywiście jest kochana... To taki cukiereczek do trzymania na kolankach... Uwielbia drapani po brzuszku i w ogóle jest straszna pieszczocha:p A na trzech łapkach biega jak na wyścigi. W dodatku to, że na dole oprócz trzonowych ma tylko dwa kły (inne jej nie wyrosły, robi z niej strasznie śmiesznego wampirka:evil_lol: Quote
Fiks Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ra_dunia napisał(a):Iwop - super, że mogę Ci chociaż w ten sposób pomóc :) ale największą robotę odwalasz Ty sama :) Tylko dzięki Tobie usłyszałyśmy o Rudzi i gdyby nie Ty, to pewnie biedulki już by nie było :( :fadein::fadein::fadein: Najprawdziwsza prawda :) Quote
wykrywka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Nie będzie dzisiaj żadnych nowych wieści ? :crazyeye: Quote
iwop Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Rudzia to bardzo zazdrosny wampirek:roll: Jak widzi, że głaskam innego piesa to leci i capie go zębiskami...:evil_lol: Dzisiaj mam dzwonic do weta, który ma powiedziec czy się podejmie operacji czy tez mam ją zawieźć do Kielc... Kikutek cały czas krwawi, bo kość przebija skórę:-( Quote
Recommended Posts