Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
agusiazet tyle pieniędzy!!!!! :loveu: Ja juz sama nie wiem ja Ci dziękować!!!!

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Iwop, Ty masz mi dziękować:-o??? To my wszyscy mamy Cię wspierać i dziękować Tobie, Panu Wojtkowi (ten od Rudzi) i Pawłowi za to, co robicie, bo inaczej w Ostrowcu byłaby zupełna klapa. Więc trzymaj się dzielnie dziewczyno i przyjedż kiedyś do Mielca:):):)

Posted

ojej dcioteczki, zawsze znajdowałam dla ostrowieckich piesiów pomoc na dogo, ale nigdy aż tyle! Jestem naprawdę wzruszona, że macie do mnie tyle zaufania!
Pieniędzy juz napewno wystarczy, więc bardzo dziękujemy . Jestem pewna, że już wystarczy. Rozliczenie zrobie po operacji. :oops:

Posted

Iwop - super, że mogę Ci chociaż w ten sposób pomóc :) ale największą robotę odwalasz Ty sama :) Tylko dzięki Tobie usłyszałyśmy o Rudzi i gdyby nie Ty, to pewnie biedulki już by nie było :(

Posted

iwop napisał(a):
ojej dcioteczki, zawsze znajdowałam dla ostrowieckich piesiów pomoc na dogo, ale nigdy aż tyle! Jestem naprawdę wzruszona, że macie do mnie tyle zaufania!
Pieniędzy juz napewno wystarczy, więc bardzo dziękujemy . Jestem pewna, że już wystarczy. Rozliczenie zrobie po operacji. :oops:

Żeby tylko wszystko było dobrze... sunia jest taka kochana :cool1:

Posted

malagos, ona rzeczywiście jest kochana... To taki cukiereczek do trzymania na kolankach... Uwielbia drapani po brzuszku i w ogóle jest straszna pieszczocha:p A na trzech łapkach biega jak na wyścigi. W dodatku to, że na dole oprócz trzonowych ma tylko dwa kły (inne jej nie wyrosły, robi z niej strasznie śmiesznego wampirka:evil_lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Iwop - super, że mogę Ci chociaż w ten sposób pomóc :) ale największą robotę odwalasz Ty sama :) Tylko dzięki Tobie usłyszałyśmy o Rudzi i gdyby nie Ty, to pewnie biedulki już by nie było :(

:fadein::fadein::fadein: Najprawdziwsza prawda :)

Posted

Rudzia to bardzo zazdrosny wampirek:roll: Jak widzi, że głaskam innego piesa to leci i capie go zębiskami...:evil_lol:

Dzisiaj mam dzwonic do weta, który ma powiedziec czy się podejmie operacji czy tez mam ją zawieźć do Kielc... Kikutek cały czas krwawi, bo kość przebija skórę:-(