Ra_dunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Rudzinko biedactwo, tyle jeszcze nieprzyjemności Ciebie czeka :( Quote
iwop Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Zastanawiamy się czy nie zawieźć Rudzi do kliniki do Lublina... Dzisiaj Jola ma rozmawiac z "naszym" wetem... Quote
Masza4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Iwop, tylko nie zostawiajcie jej w pewnej lecznicy, bo tam mają wirus! Szczegóły-pw Quote
iwop Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Nie jest najlepiej:placz: Kośc wyszła i rana znów krwawi. Jutro jedziemy na zastrzyki (antybiotyki osłonowe) a w przyszłym tygodniu operacja... Quote
agusiazet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dziewczynki, trzymamy za was kciuki i mam 30 złotych za książki od Argat:) Bądźcie dzielne, bo nic innego Wam nie możemy poradzić!!! Quote
Masza4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Iwop, prześli mi proszę jeszcze raz swój numer konta. Pewna pani, która uczestniczyła kiedyś w leczeniu i adopcji jamnisi wystawiła na bazarku perfumy i poszły za 50 zł :) P. Agnieszka chciałaby pomóc jakiejś biedzie, dlatego pomyślałam o Rudzi... Quote
iwop Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dziękujemy bardzo! :loveu:Przesyłam numer konta na priv Jak wróce dzisiaj od weta z Rudzią to zdam relację. :oops: Quote
grzenka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Fiks napisał(a):Trzymamy kciuki! Trzymamy mocno! Quote
iwop Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 operacja będzie najprawdopodobniej w przyszły piątek albo sobotę... Uff... jestem zmęczona jak diabli:oops: Quote
agusiazet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 I ile ona kosztuje i co da Rudzi? Iwop, odwalasz kawał dobrej roboty, więc odpocznij sobie, choć troszkę!!! Quote
iwop Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Nie wiem jeszcze jaki jest koszt, bo to bedzie od razu sterylka. Rudzia będzie miała szliwowana ta kośc z kikutka, odseparowywaną skóre i wytwarzaną kieszonke, ktora zakryje ranę :oops: Quote
Masza4 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A sterylka 'przy okazji' to bezpieczne? Nie wiem ile może potrwać zabieg na łapce, bo sterylka to też dobra godzina. Quote
iwop Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Masza będzie ja operowało dwóch weterynarzy - ten którego poznałaś i jego kolega ze Starachowic (zawsze tak robia jak jest coś poważniejszego). Jeżeli ten ze Starachowic nie będzie mógł przyjechac to zawozimy Rudzię albo do Lublina, albo do Kielc Quote
Masza4 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Aha, to dobrze, że będzie dwóch wetów. Rudzina silna jest, poradzi sobie! Quote
wykrywka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Kochana,biedna Rudzinka.Tyle cierpienia jeszcze przed nią. Kochana i jeszcze bardziej biedna,zmęczona iwop.Koniecznie odpocznij trochę,bo chyba jeszcze długo nie będziesz miała nikogo do pomocy przy Rudzi :angryy: :placz: Quote
iwop Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 eee... juz bez przesady, że jestem taka zmęczona:roll: Miałam ciężki dziń i tyle... Quote
agusiazet Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Żeby choć tym razem wszystko było ok!!! Quote
iwop Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Na konto wpłynęło 50 zł od Agnieszki z Lublina! DZIĘKUJEMY!:loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Biedna Rudzinka :( Iwop - prześlij mi numer konta - coś tam dla małej przeleję ;) Quote
iwop Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Radunia dziekujemy:loveu::loveu: Oczywiście na wątku przedstawię rozliczenia. Aktualnie posiadam od Was 150 zł Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zmieniają cusik w systemie bankowym i przelew mi nie idzie... wrrrr.... jutro spróbuję znowu ;) Rudzinko - a Ty wędruj na pierwszą wypatrywać domku... Quote
iwop Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Rudzia znalazła sobie niezłą zabawę - biegnie za mna i szczypie mnie tymi wampirzymi ząbkami w łydki:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Znaczy się pies pasterski z niej jest :) i Ciebie pasie ;) Quote
agusiazet Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ona zagania Iwonę do swojego stada, pewnie chce, żeby została!!! Quote
Recommended Posts