agusiazet Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Masza, choć sama taka młoda, chyba matkuje Rudzi:) Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cudne zdjęcie... bardzo wzruszające... Szukamy domku dla Rudzi!!! Quote
KrystynaS Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Wspaniałe zdjęcie !!!!! Wzruszające !!!!!! Quote
Masza4 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Myślałam, że Rudzia jest większa...A to maleństwo takie. Super fotka! Quote
iwop Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Rudzia jest wielkości i wagi kota:oops: I w ogóle jest cudowna!!!!ardzo cierpie, że nie ma u mnie dla niej miejsca :-( Quote
iwop Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Mini filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=BwdgYKz-3KM Wkrótce zrobie lepszy :oops: bo ten jest z aparatu, a nie z kamery Quote
iwop Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Założyłam Rudce znów kołnierz bo rana się paskudzi :-( Rudzia ciągle sobie ją liże... Przed chwila zamowiłam GRANUFLEX EXTRA THIN OPATRUNEK HYDROKOLOIDALNY (3 sztuki) . Wydałam więć 44,28 groszy z otrzymanych pieniędzy . Dziekuję!:loveu: Quote
agusiazet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Rudzi radzi sobie świetnie, ale faktycznie ranka strasznie ją interesuje:) Quote
iwop Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Kołnierz niestety nie pomaga bo rudzia wkłada kikutek do srodka i wylizuje...:shake: Quote
Masza4 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 A jakby spróbować uszyć takie majtasy jak cieczkowe, ale z zakrytym kikutkiem, a psioszka, żeby na wierzchu była. Może nie rozpracowałaby tego?... Quote
iwop Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Masza, pewnie na kikutku dziurę by wygryzła...:oops: Kochana, słodka Rudzia: Quote
iwop Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Otrzymałam dzisiaj 33 zł na konto, dla Rudzi od agusizet! Dziekuję z całego serca!:loveu: Pijaczek ma dwa swoje psy. Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Pieniążki dla Rudzi z książkowego bazarku przelałam:) Quote
iwop Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 agusiazet dziekuję!:loveu: Dzisiaj przyszły te plastry i idziemy do weta...:oops: Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Może teraz będzie już dobrze z Rudzią, trzymam kciuki!:) Quote
iwop Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Rudzinka ma się bardzo dobrze! Została równiez zaszczepiona na wszystko:p Mój zaufany weterynarz ocenił ją na nie więcej niz rok! Okazuje się, że te plastry nie będą Rudzi potrzebne bo rana się goi w koću świetnie a jakby przykleic ten plaster a Rudka by go zerwała to mogłoby znowu powstac jakiś uraz...Przepraszam, że wydałam niepotrzebnie rudzine pieniądze, ale chciałam dobrze... Plastry sie nie zmarnują - zaraz napisze na watku trzechnózek - może ktos potrzebuje...?:oops: Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No i wreszcie dobre wieści o zdrowiu Rudzi. Żeby tylko znalazł się kochający domek!!! Quote
iwop Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dzisiaj wydałam u weterynarza 40 zł na szczepienia + frontline 27 na pchły i kleszcze (została jeszcze dawka na później). Reszte pieniędzy jeżelipozwolicie, to zachowam na wszelki wypadek:oops: Tfu, oby go nie było. bo wyglada na to że Rudzia szczenna nie jest.:p W sobotę porobie jej ładniejsze zdjęcia, może na łączce... Rudzia jest naprawde idealnym, słodkim piekiem:oops: DZIEKUJĘ WSZYSTKIM POMAGAJĄCYM ZA POMOC FINANSOWĄ I MORALNĄ! Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Iwop, Ty się nie martw, bo jeszcze będą na Rudzię pieniądze z drugiego bazarku! A jakby poszła do hoteliku to koszty są spore! Quote
iwop Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Agusiazet dziękuję za bazarek :loveu:, ale nam pieniądze juz nie są potrzebne:oops: przynajmniej na razie Wydaje mi sie, że lepiej jak Rudzinka zostanie tu gdzie jest - ja dałam p. Wieśkowi pare złoty wiecej i Rudzia śpi w domu... Jestem u niej dwa razy dziennie (jak zacznie sie praca to bede raz dziennie, zawsze ja wygłaskami itp. Więc nie chciałabym, zeby w boksie w hoteliku siedziała...:shake: Quote
agusiazet Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ok, Iwona, ok, jesteś na miejscu i wiesz lepiej, bo widzisz wszystko naocznie. Ale pieniążki nawet na sterylkę małej się przydadzą, albo na podkupywanie pijaczka. A Ty, jak znam życie, znajdziesz kolejną bidę, której trzeba pomóc, więc kasa zawsze się przyda.:) niech czeka na swoje przeznaczenie ta kasa u Ciebie!!! Quote
iwop Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Prosze nie piszmy więcej o p. Wieśku pijaczek...:oops: Fakt, jest nim, wygląda strasznie, ale naprawde kocha zwierzeta i bez niego to az boję się pomysleć co by było.. W Ostrowcu NIKT NIE POMAGA - co najwyżej podeklaruje sie z pomoca i na tym koniec, a do niego moge zaprtowadzić każdą bide i nie odmówi...:-( Quote
Recommended Posts