Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Założyłam Rudce znów kołnierz bo rana się paskudzi :-( Rudzia ciągle sobie ją liże...

Przed chwila zamowiłam GRANUFLEX EXTRA THIN OPATRUNEK HYDROKOLOIDALNY (3 sztuki) . Wydałam więć 44,28 groszy z otrzymanych pieniędzy . Dziekuję!:loveu:

Posted

Rudzinka ma się bardzo dobrze! Została równiez zaszczepiona na wszystko:p Mój zaufany weterynarz ocenił ją na nie więcej niz rok!

Okazuje się, że te plastry nie będą Rudzi potrzebne bo rana się goi w koću świetnie a jakby przykleic ten plaster a Rudka by go zerwała to mogłoby znowu powstac jakiś uraz...Przepraszam, że wydałam niepotrzebnie rudzine pieniądze, ale chciałam dobrze... Plastry sie nie zmarnują - zaraz napisze na watku trzechnózek - może ktos potrzebuje...?:oops:

Posted

Dzisiaj wydałam u weterynarza 40 zł na szczepienia + frontline 27 na pchły i kleszcze (została jeszcze dawka na później). Reszte pieniędzy jeżelipozwolicie, to zachowam na wszelki wypadek:oops: Tfu, oby go nie było. bo wyglada na to że Rudzia szczenna nie jest.:p

W sobotę porobie jej ładniejsze zdjęcia, może na łączce...

Rudzia jest naprawde idealnym, słodkim piekiem:oops:

DZIEKUJĘ WSZYSTKIM POMAGAJĄCYM ZA POMOC FINANSOWĄ I MORALNĄ!

Posted

Agusiazet dziękuję za bazarek :loveu:, ale nam pieniądze juz nie są potrzebne:oops: przynajmniej na razie

Wydaje mi sie, że lepiej jak Rudzinka zostanie tu gdzie jest - ja dałam p. Wieśkowi pare złoty wiecej i Rudzia śpi w domu... Jestem u niej dwa razy dziennie (jak zacznie sie praca to bede raz dziennie, zawsze ja wygłaskami itp. Więc nie chciałabym, zeby w boksie w hoteliku siedziała...:shake:

Posted

Ok, Iwona, ok, jesteś na miejscu i wiesz lepiej, bo widzisz wszystko naocznie. Ale pieniążki nawet na sterylkę małej się przydadzą, albo na podkupywanie pijaczka. A Ty, jak znam życie, znajdziesz kolejną bidę, której trzeba pomóc, więc kasa zawsze się przyda.:) niech czeka na swoje przeznaczenie ta kasa u Ciebie!!!

Posted

Prosze nie piszmy więcej o p. Wieśku pijaczek...:oops: Fakt, jest nim, wygląda strasznie, ale naprawde kocha zwierzeta i bez niego to az boję się pomysleć co by było.. W Ostrowcu NIKT NIE POMAGA - co najwyżej podeklaruje sie z pomoca i na tym koniec, a do niego moge zaprtowadzić każdą bide i nie odmówi...:-(