Masza4 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Iwona trzymam kciuki !!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Ra_dunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kciuki trzymane :thumbs: Dobrze, że masz pomoc i super, że Rudzinka lepiej się czuje :) Quote
Ra_dunia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Myślimy, myślimy i kciuki trzymamy dzielnie ;) Ale o Rudzi też oczywiście pamiętamy :D i dlatego w górę ją hopamy :D Quote
iwop Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Idę niedługo do Rudzi. Ponieważ noce nie są zbyt ciepłe to wstawimy jej do letniej kuchni budke i tam sobie będzie siedziała w ciepełku. Dzisiaj porobie jej zdjęcia.:oops: Quote
iwop Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Radunia dziękuje za pamięć!:loveu: Czuje się nieźle tylko ręka mnie troche boli bo dwa razy żyła mi pekła przy zakładaniu werflonu. Da się wytrzymać.;) Quote
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Auć... Musisz być zdrowa, żeby zająć się tymi wszystkimi biedakami. Rudzinka prosi wszystkich o pomoc. Quote
iwop Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 mam dzisiaj dosyć wszystkiego:angryy: Mój kot zaczął siusiać krwią i jade zaraz do weterynarza.... Tak bardzo się o niego boję...:shake: Quote
iwop Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Musze z nim jeździc na zastrzyki i spróbowac złapac mocz do analizy co wcale nie jest łatwe:roll: DOSTAŁAM 100 ZŁ DLA rUDZI OD FIKS. FIKS DZIEKUJEMY BARDZO!!!!!:loveu: dzieki tobie mamy na szczepienia, odrobaczanie i odzywki.:loveu::loveu::loveu: Quote
iwop Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Agusiazet - poniewaz te pieniądze które dostała od Fiks wystarcza na konieczne szczepienia itd, to może pieniądze z bazarku przekazac na leczenie Blacky Blue?:oops: Bo my z Rudzia na razie pieniędzy nie potrzebujemy... Quote
Masza4 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak nie urok to s****ka ! :angryy: Jedno powoli zdrowieje, drugie zaczyna chorować. Iwop złapanie moczu od kota jest dość kłopotliwe, to fakt. Spróbuj np. wysypać całkiem żwirek z kuwety, a położyć odrobinę papieru toaletowego. Wcześniej odkaź wrzątkiem kuwetę. Siuśki można wtedy zlać do pojemnika. Tylko czy szanowny kot będzie chciał sikać na papier? :roll: Quote
iwop Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Wet powiedział, że mam złapać w czysta kuwetę.... Bedę próbowac aż do skutku! Quote
iwop Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Dzisiaj Rudzia dostanie na robale a jutro odpchlanie :p Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cześć kochana Rudzinko :) Iwop - czyli z finansami suni jak na razie ok? Jakby co - to pisz ;) po pierwszym mogę pomóc. Quote
iwop Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Ra dunia z finansami Ok, a nawet mozna odłożyc na wszelki wypadek... Oby wszelkich wypadków nie było:oops: Quote
agusiazet Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dla Rudzi przelałam 33 zł z bazarku książkowego. Iwop, na pewno się przydadzą, nawet na hotelik u Murki:) Quote
iwop Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 agusiazet dizękujemy!:loveu: Oto Rudzia: http://iwop.wrzuta.pl/obraz/jFORPJJuvU/rudzia_i_masza Rudzia zaprzyjaźniła się z Maszą, która miała wątek na dogo. Filmiku nie udało mi się na razie wkleić. Jutro zrobie więcej zdjęć, bo Rudka tak się kręciła, że nie mogłam nic pstryknąć... Quote
Selenga Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 to zdjęcie na prawdę rozwala :) Czy Rudzia szuka już domu stałego? Ma jakieś ogłoszenia? Quote
iwop Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Tak Rudzia szuka domu stałego, ale nie ma jeszcze ogłoszeń...:shake: Quote
Recommended Posts