Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idę niedługo do Rudzi. Ponieważ noce nie są zbyt ciepłe to wstawimy jej do letniej kuchni budke i tam sobie będzie siedziała w ciepełku. Dzisiaj porobie jej zdjęcia.:oops:

Posted

Radunia dziękuje za pamięć!:loveu: Czuje się nieźle tylko ręka mnie troche boli bo dwa razy żyła mi pekła przy zakładaniu werflonu. Da się wytrzymać.;)

Posted

mam dzisiaj dosyć wszystkiego:angryy: Mój kot zaczął siusiać krwią i jade zaraz do weterynarza.... Tak bardzo się o niego boję...:shake:

Posted

Musze z nim jeździc na zastrzyki i spróbowac złapac mocz do analizy co wcale nie jest łatwe:roll:

DOSTAŁAM 100 ZŁ DLA rUDZI OD FIKS. FIKS DZIEKUJEMY BARDZO!!!!!:loveu: dzieki tobie mamy na szczepienia, odrobaczanie i odzywki.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agusiazet - poniewaz te pieniądze które dostała od Fiks wystarcza na konieczne szczepienia itd, to może pieniądze z bazarku przekazac na leczenie Blacky Blue?:oops: Bo my z Rudzia na razie pieniędzy nie potrzebujemy...

Posted

Jak nie urok to s****ka ! :angryy:
Jedno powoli zdrowieje, drugie zaczyna chorować.
Iwop złapanie moczu od kota jest dość kłopotliwe, to fakt. Spróbuj np. wysypać całkiem żwirek z kuwety, a położyć odrobinę papieru toaletowego. Wcześniej odkaź wrzątkiem kuwetę. Siuśki można wtedy zlać do pojemnika.
Tylko czy szanowny kot będzie chciał sikać na papier? :roll: