Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekna, niezwykla jest ta sunieczka. Ma takie cudne, madre oczy, na dlugo pozostana mi w pamieci ... i mimo cierpienia jest taka radosna i tak sie garnie do czlowieka. Zeby tylko znalazla doby dom :modla:

Posted

Szkoda, że drugi filmik mi się przerywa:-(. Ale skoro wszyscy piszą, że merda ogonkiem, tzn., że mimo bólu szczęśliwa jest dziewczyna, bo czuje ciepłą dłoń obok siebie, ten kawałek miłości, na który pewnie czekała od dawna...

Z tymi ząbkami (kamień nazębny), to też nie do końca. Do mnie przybłąkał się piesek i miał bardzo zaniedbane ząbki. Po zmianie diety muszę wam powiedzieć, że ładnie sobie wyczyścił ten kamień i teraz prawie nie ma;).
Och ta Rudzina, żeby szybko znalazła dom a dzielna cioteczka iwop odetchnęła z ulgą.

Posted

Co do ząbków - zgadzam się w 100% z Pusią. Po jednej z karm mój ówcześnie roczny pies dostał kamienia na ząbkach... Po zmianie karmy - ząbki wróciły do prawidłowego wyglądu.
Rudzinka wygląda na całkiem młodą suczkę. Zasługuje na cudowny dom... tyle biedactwo przeszło :(

Posted

Nie oszukujmy się z tym domem to będzie raczej ciężko....:shake: Z tego co wiem, to tylko Niemcy i Holendrzy chętnie adoptuja takie beznóżki....:oops:

Rudzia dzisiaj zjadła rosól z wielkim apetytem, co baardzo mnie cieszy... Boję się tylko co to będzie jak zdejmiemy szwy... Nie może przecież siedziec w zamknieciu. A rezydentka czasami bywa agresywna... Dzisiaj Rudzia strasznie na nia warczała:roll:

Posted

No tak, pisałam, że ma cieczke i może byc szczenna...:shake:
Chociaz lekarz mówił, że może to początek cieczki, bo krwawi więc może nie dopuściła do siebbie żadnego adoratora...

Posted

Ja zaglądam.
Rudzi potrzebny domek albo chociaż tymczas...
Słuchaj Iwop, Lisek miał zarezerwowany hotelik u Murki... Zofia&Sasza go rezerwowała...
Może, jeśli Lisek zostanie u Pani to dałoby się na jego miejsce Rudzie zapisać?
Tylko, że wtedy trzeba za hotelik płacić...
Jakby się zebrało deklaracje od paru osóbv, to koszty nie są aż tak bardzo wysokie...
Taki pomysł do rozważenia. I w razie czego kontaktuj się z Zofią z wątku liska (link w postach powyżej).

Posted

Jedno mnie złości:angryy: Na dogo jest z Ostrowca jeszcze jedna osoba, która niestety nawet do ostrowieckich psów nie zagląda, mimo, że kilka razy deklarowała pomoc...:oops: Najbardziej nie lubię takich osób....

Posted

A długo ta osoba jest? Ja na mapie dogo znalazłam jedną osobę, która chyba nie napisała ani jednego postu tylko się zarejestrowała...
To przykre, że nikt Ci nie pomaga... :(

Posted

Dudziaczek jestem za :) szczególnie jezeli chodzi o domek. mam nadzieję, że Rudzia nie jest jednak szczenna, więc z wydatków czekają mnie na razie tylko szczepienia, bo ze sterylka trzeba będzie poczekac, aż organizm suni będzie silniejszy... Amputacja to nie drobnostka...:shake:

Obna jest taka ufana i kochana:placz:

Posted

iwop napisał(a):
Ra dunia, to jeden z moderatorów:angryy:

Iwop, moze trzeba po prostu podeslac kilka watkow?
Z tego co wiem, to Viris zaglada tylko na mielecki watek na akcjach, ale na inne juz nie. Wieszala ostatnio plakaciki w lecznicach i sklepach zoo nt. mieleckiego schroniska.

Posted

iwop napisał(a):
Dudziaczek jestem za :) szczególnie jezeli chodzi o domek. mam nadzieję, że Rudzia nie jest jednak szczenna, więc z wydatków czekają mnie na razie tylko szczepienia, bo ze sterylka trzeba będzie poczekac, aż organizm suni będzie silniejszy... Amputacja to nie drobnostka...:shake:

Obna jest taka ufana i kochana:placz:

Napisze do majqi ona robi sliczne teksty a wtedy ja pooglaszam :lol: