iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dzisiejsze zdjęcia po mizycie u lekarza: Rudzia pokazuje brzusio do drapanka: :p Kikutek nóżki: Tutaj mieszka Rudzia: Za tydzień zdjęcie szwów, odrobaczywienie a potem szczepienia no... i kąpiel :smile: Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kochana Rudzinka... jak śliczne brzusio wystawia :D Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Kurcze jaka ona biedna :( Podniose sucz. :shake: Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Sliczne biedactwo - jak Ona sobi radzi pod wzgledem psychicznym? :lol: Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Iwop jakie dobre wiadomości. :lol: A Rudzia już ma zdjęty opatrunek, bardzo szybko. Rana wygląda, że się ładnie goi. A ty pojechałaś :klacz:. Dla Rudzi. Quote
iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Krystyno nie prowadziłam:shake: Jechała moja siostra:oops: Rudzia ma opatrunek chemiczny. Jak uda mi się wkleic film to zobaczycie jaka Rudzia jest dzielna:p Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dzielna kochana Rudzia. Mam nadzieję, że wkrótce znajdzie dom. Quote
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Rudzia jest bardzo wytrzymała i dzielna. A iwop będzie dzielna jutro . Quote
iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Jutro nie:oops: ale w sobotę muszę jechać z kotem do weta a siostra wyjechała więć nie mam wyjścia... Quote
iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dzisiejszy filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=iFzuSA4PT_U Quote
iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 A teraz? http://pl.youtube.com/watch?v=Wv1ZMm03TQo http://pl.youtube.com/watch?v=iFzuSA4PT_U Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Teraz tak :lol: Ale się Rudzia zajada :loveu: na 2 filmiku :loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Iwop :loveu: Rudzia śliczna... i jak dzielnie psina sobie radzi :crazyeye: Mój Mel jak miał kołnierz, to w ogóle nie wiedział co ze sobą zrobić i wyglądał jak 7 nieszczęść... a Rudzia - jeszcze ogonkiem macha :multi: Quote
iwop Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 To w ogóle bardzo dzielna i silna sunieczka... Zeby tylko domek znalazła...:-( Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To ja jeszcze raz przed opuszczeniem netu podrzucę Rudzinkę... Trzymaj się dzielna psinko - zrobimy wszystko, żeby znaleźć Ci domek... Quote
agusiazet Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Iwona, prawdziwy cud - szczęśliwa sunia i wcale nie stara, moim zdaniem cztery lata to młoda, jeszcze co najmniej z dziesięć przed nią. Żeby jej tylko domek znaleźć!!! Quote
Masza4 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 O kurcze! Ależ ona pomerduje!!!! Cudna jest, cudna!!! Wlazłam dopiero teraz, bo woziłam kotkę na sterylkę aborcyjną, ale miłe wieści jak widzę. Sunia dobrze radzi sobie z łapą i nawet bólu po niej nie widać. Nie spodziewałam się takiego widoku. Faktycznie fajnie wymyślił p. 'Pijaczek' z tym okienkiem dla panienki. Komu Rudasa??????? Quote
wykrywka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Łzy napłynęły mi do oczu,gdy oglądałam drugi filmik.Wspaniała,dzielna suczka.Tyle radości jest w jej spojrzeniu.Świetna "robota" Iwop:lol:.Z jazdą samochodem też dasz sobie radę.Dla Ciebie nie ma rzeczy niewykonalnych:cool3:. Quote
Sabina02 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Masza4, czy znasz jakas dogomaniaczke lub dogomaniaka z Puław? Chodzi o bezdomnego psa, ktory koczuje na jednym z tamtejszych osiedli... Teraz spi pod klatkami blokow, ale co bedzie jak nadejdzie zima?? :-( Trzeba szukac mu pomocy! Watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118071 PS. Przepraszam za offa... Quote
mimiś Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 bidulka, jak kręci tym ogoneczkiem....śliczna sunia Quote
Recommended Posts