Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli sunia taka zaniedbana, to marne szanse, żeby znalazł się właściciel.
Na tym pierwszym filmiku widać, że łapka amputowana jest od połowy, chyba że się mylę?

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteście wspaniali! :loveu:

Otrzymałam wpłaty:

Wykrywka - 50 zł
Beti.r - 20 zł

Andrzej z Lublina (bez nicka) - 50 zł

dziekuję z całego serca!:loveu::loveu::loveu:

Rudzia ma się całkiem dobrze chodzi na 3 łapkach (chociaż nie powinna) Ma apetyt i bardzo się cieszy na mój widok. Siedzę koło niej i stosuje terapię głaskania... Jest tak strasznie brudna i zaniedbana, że napewno nigdy domu nie miała...:placz:Boje się, ze może być szczenna a w jej stanie to fatalna sprawa:-( Zobaczymy co powie jutrolekarz. Zapytam czy nie potrzebne jej jakieś odżywki itp...

Jej posłanie jest w tzw. letniej kuchni", była zamknięta a tam jest małe okienko - p. Wiesiek wymyślił cos super - otworzył drzwi i do połowy zastawił je starym oknem. Rudzia widzi więc podwórko i słońce ale wyjśc nie może i psy rezydenci wejść też nie mogą.

Posted

DuDziaczek napisał(a):
iwop a jakie są przewidywane koszty na najbliszcze tyg zwiazane z leczeniem Rudzi? :-(

Koniecznie się dowiedz... co prawda mam koszty związane z paroma innymi biedami, ale jakby co - to możesz liczyć też na moje wsparcie ;)

Posted

Andrzej z Lublina to mój tz :eviltong: podkradłam mu trochę kasy, a co! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Super, że Rudzia 'oswoiła się' z brakiem jednej łapki-BĘDZIE DOBRZE IWOP, MUSI BYĆ DOBRZE!!!

[SIZE="1"]Macie może jakiś pomysł na DT/DS dla ślicznej kociczki, rocznej (lub nawet młodszej)? Ktoś wywalił z bloku, bo prawdopodobnie jest w ciąży. Wysterylizujemy, a problem tylko z tymczasem. Teraz kocica siedzi pod blokiem, bo nawet na 1 noc nikt z nas nie jest w stanie jej przetrzymać...

Posted

Masza :loveu: Dziękujemy:loveu:

co do kotka to niestety... Sama mam parę do wydania i żadnego chętnego:shake:

Nie wiem co zrobić - juz od godziny film załącza się w poczcie i nic... To chyba ten internet. Co mi z tego, że mam kamerę jak od kilku miesięcy filmu wstawic nie mogę:angryy:

Posted

Puchatku, banerek jak zawsze jest piękny! Dziekuję z całego serca!:loveu:

O 8 jadę z Rudzia do lecznicy... Boję się bo jestem sama, a po tej stłuczce to boję się do samochodu wsiadać:shake:

Posted

Wreszcie udało mi się wkleic pierwszy film - Rudzia 2 godziny po operacji:

http://pl.youtube.com/watch?v=Wv1ZMm03TQo

Wróciłam z lecznicy. Rudzia ma się bardzo dobrze :) Nie ma żadnych obrzęków, temperatura w normie. Dostała zastrzyk i preparat vitaminowy (dodaje się do jedzenia). Jeżeli nic nie będzie się działo, to za tydzień do zdjęcia szwów. ;)
Szkoda, że nie widzieliście jak ucieka na 3 nózkach przed wetem, trzeba ja było za kołnierz łapać! Silna dziewczynka!:loveu:

Bardzo dziękuje za wpłaty! Dzisiaj wydałam 35 zł u weta. Na razie nic więcej nie potrzeba. Jeżeli wyjdzie sterylka to o tym napiszę. Na razie trzeba dobrze ją odżywiać ;) Gotuję jej kurczaka z ryżem i wcina aż miło! Zrobiłam zdjęcia i filmik - wkleję jak mi się uda:diabloti: