Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj koło godz. 12 znalazłam potrąconą suczkę. Lezała koło ulicy na trawniku, cichuteńka, koło niej siedział mały piesek... jakby jej pilnował. KOŚĆ TYLNEJ ŁAPY BYŁA NA WIERZCHU! osoby, ktore sprzatały trawnik mówiły, że leży od rana:placz: Zawiozłam ją do lecznicy. Decyzja - amputacja nogi (wisiała na skórze). Jest teraz w trakcie operacji, ja przyjechałam do domu aby wyprowadzić moje psy i dać im jeść. Po 15 muszę zabrać maleńką z lecznicy, bo w Ostrowcu nie ma szpitala! Nie mam co z nią zrobić i chyba zawiozę ją na przyetrzymanie do pijaczka!

Bardzo proszę o pomoc finansowa w leczeniu suczki! Na razie koszt operackji to 155 zł, Codziennie musze ją wozić na zastrzyki. W dodatku w Ostrowcu nie ma aparatury, zeby ją prześwietlić i nie wiadomo czy nie ma żadnych obrażeń wewnętrznych...
Czy ktos mi pomoże? Czy ktoś może dać jej tymczas? Suczka jest ruda i maleńka - taki większy kotek :placz:

Zdjęcia wkleję po powrocie:oops:

Rudzia

Wrzuta.pl - rózne 013

://pl.youtube.com/watch?v=Wv1ZMm03TQo

YouTube - Rudzia po amputacji łapki, ma sie dobrze

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego nie wiem. przeciez musiałam zająć sie suczką...

Zaraz jade do lecznicy ją odebrać, tylko, że nawet nie wiem co z nią zrobić...:placz:

Posted

Iwop podaj nr konta na jaki można przelać pieniązki.Dołożę się do operacji.
Wierz mi naprawdę mi przykro,że tylko tyle mogę zrobić.Wyrazy szacunku i uznania dla Ciebie.

Posted

Gdyby hotelik płatny (niestety) wchodził w rachubę daj znać sprobujemy coś zadziałać. Nie mogę obiecać że załatwię ale zrobię wszystko co będę mogła aby Tobie i suni pomóc.

Posted

Z Ostrowca jest Viris. Moze ma jakis znajomych, ktorzy by pomogli w opiece nad sunia.

Straszna znieczulica panuje w Polsce, sunia lezala od rana wg slow sprzataczy, nikt oprocz Iwop sie nia nie zainteresowal.

Posted

o matko biedactwo.....

mysle, ze to niezly pomysl z ogloszeniami w okolicy, moze ma wlasciciela, ktory ja kocha, tylko gdzies wybiegla rano i teraz jej ci wlasciciele nie moga znalezc.... mam nadzieje

Posted

kikou napisał(a):
o matko biedactwo.....

mysle, ze to niezly pomysl z ogloszeniami w okolicy, moze ma wlasciciela, ktory ja kocha, tylko gdzies wybiegla rano i teraz jej ci wlasciciele nie moga znalezc.... mam nadzieje

No tak, ale Iwop sobie sama nie poradzi... potrzebna pilna pomoc ludzi z okolicy...

Posted

Wrociłam:oops: Suczka jest u pijaczka:-( Zrobiłam jej legowiskoitd. Dzisiaj o 22 mam zrobic jej zastrzyk... Wet określił ja na około 5 lat bardzo zaniedbana.

Dziewczyny wiem, że powinnam teraz wkleic zdjęcia, ale... nie mam siły. Wracajac z suczka z lecznicy stuknelam faceta. Musieliśmy czekac na policję. To była moja ewidentna wina, byli b. mili chyba ze względu na psa którego wiozłam. Jestem świżo upieczonym kierowca i samochód mam od 3 tygodni... Teraz będę sie bała jeździć, a przecież musze z nią codziennie jeździć do lecznicy. ide ze swoimi psami na spacer do lasu, popłakać sobie z bezsilności... Sorry... zdjęca i filmik wklęję jak szybko tylko mogę. Dawno nie byłam w takim dołku.:shake: