Jump to content
Dogomania

Wypadek samochodowy, ginie kierowca <*>w aucie zostaje stary pies. ma dom

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś zjadał kawałki kiełbaski większe niż on sam. I jak przy tym merdał tym swoim maleńkim ogoneczkiem, a raczej jego kikutkiem...
Gdzie dom twój, maleńki?

Posted

Może wystawic psiakowi allegro, ale w tytule podac "Wypadek Rychnowska Wola 17.07.2008 piesek czeka" ,może tak będzie łatwiej rodzinie skojarzyc.
Czy jego Pan to 47-letni kierowca forda? Jeżeli uda się namierzyc miejscowośc, z której pochodził, możemy dac ogłoszenie w lokalnej prasie.

Posted

można spróbować allegro, ale pomysł z lokalną prasą jest jeszcze lepszy. nie wiadomo jak często ci ludzie korzystają z internetu, ale gazety może czytają, a jeśli nawet nie oni, to może sąsiedzi podadzą info dalej - to ma dużą szansę powodzenia

Posted

"Rzuciłam" informację o psiaku na forum wypadku (jeżeli to ten wypadek). Fakt,że dawno nikt tam nie zaglądał,ale wcześniej wypowiadali się przyjaciele ofiary i rodzina, może więc...

Posted

Pokażmy maleństwo:

Taki duży kawałek dla mnie

Lubię sobie postać z łapką górze

Niech wszyscy zobaczą, jaki jestem fotogeniczny!

Komu Batmanka do domu?

Posted

Uczepiłam się jednego wypadku sugerując się śmiercią kierowcy, ale może to nie ten wypadek, bo jeżeli pies był przyjęty 17.07.2008 i nie ma pomyłki (może Straż miała go u siebie),a tego dnia był jeden wypadek z ofiarą, późnym wieczorem, czyli piesia przywieźli w nocy? Już nic nie wiem:niewiem:

Posted

Mam taka informację: rodzina osoby, która zginęła w tym wypadku twierdzi, że to nie ich pies.
Także Batmanek szuka domu NOWEGO... obojętnie czy to prawda czy nie... bo znaczenia to już więkzego nie ma... tam go nie chcą

Posted

To kiepsko, myślałam,że dla pieska będzie happy end, a On sam będzie wspomnieniem osoby, która odeszła. To szukamy domciu, ale nawiązując... to strażak nie wie skąd brał psa, czy z auta czy z drogi,a może z drugiego auta, wiem czepiam się:roll:. 16.07.08 też był tam wypadek, a może Chłopaczek ze wsi.
Szukaj mały, szukaj...
Ps. Mam do niego sentyment, bo sami odbieraliśmy psiaka :loveu:z okolic Rychnowskiej Woli