Ulaa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Suczka ur. 15 stycznia. Jej mama została znaleziona pod płotem i przygarnięta przez państwa, u których się oszczeniła. Białe rodzeństwo szybko znalazło nowe domki, a beżowej suni nikt nie chce :-( Jest nieśmiała, ale szybko przekonuje się do nowych ludzi. Niestety nie potrafi chodzic na smyczy, z czystością różnie bywa, gdyż przebywa głównie na podwórku. Jednak wszystko do nauczenia, wszak to dzieciak jeszcze :cool3: Lubi dzieci!! Na zdjęciu ze swoją mamą (mama ma białą mordkę i skarpetki). Quote
Weronikaa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Śliczna sunia !! :loveu: Pomóc w ogłaszaniu ??? ;) Quote
hanek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Weroniko, pewnie, że pomóc;) Wrzuciłam ją na stronkę w końcu. Quote
Weronikaa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Jutro przysiądę i ogłoszę ją :cool3: Śliczna jest ! Podrzucamy w górę :p Quote
Ulaa Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Weronika obiecała ogłosic w necie. Sunia jest tylko na NK, zrobię jej jeszcze allegro. Quote
Ulaa Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Chyba bez zmian. Opowiadam o niej ludziom przez telefon, ale jak pytają do jakiej rasy podobna i słyszą odpowiedź, że do amstafa, to się zniechęcają. Trzeba koniecznie na stronce i w ogłoszeniach usunąć z opisu podobieństwo do amstafa. Młoda suczka mieszaniec i tyle :roll: Quote
Weronikaa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Widzę, że tytuł zmieniony... Qrcze, przydałoby się wymyślić coś takiego, żeby ludzi dojrzeli w niej taką NIEprzeciętną sunię :roll: Tylko co ?? :shake: Quote
Jade_Natalia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 A czy sunia ma już jakieś ogłoszenia? Quote
Jade_Natalia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 To ja ją mogę ogłosić. Korzystając jeszcze z chwili wolnego czasu, przed szkołą:mad: Quote
Jade_Natalia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Sunia jest już na: kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl aleokazja.pl adverts.pl pineska.pl adopcjapsa.pl gumtree.pl psy.pl Quote
Ulaa Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 cudownie :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Ruth Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Na ogłoszenia mogę dać ten tekst ze strony fundacyjnej? -> " Suczka ur. 15 stycznia. Jej mama została znaleziona pod płotem i przygarnięta przez państwa, u których się oszczeniła. Jest nieśmiała, ale szybko przekonuje się do nowych ludzi. Niestety nie potrafi chodzić na smyczy, z czystością różnie bywa, gdyż przebywa głównie na podwórku. Jednak wszystko do nauczenia, wszak to dzieciak jeszcze :) Lubi dzieci!" Może lepszy byłby jakiś inny? Quote
Ulaa Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 A może tak jakby od strony kociego ogona ;) raczej żeby podkreślić zalety niż "wady"... Młoda 8 miesięczna suczka, mieszaniec średniej wielkości. Bardzo ładna i proporcjonalnie zbudowana. Łagodna i grzeczna, lubi dzieci. Zdrowa i zadbana, będzie wspaniałą towarzyszką - ze względy na młody wiek można ją jeszcze wszystkiego nauczyć. Do oddania najchętniej do domu z ogródkiem. Może coś w tym stylu (tylko lepiej stylistycznie ;)) Quote
Weronikaa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No hopsaj sunieczko w górę !!!!!! Niech ktoś wreszcie Cię dostrzeże ! :roll: Quote
Ruth Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Zrobiłam jej właśnie plakat. Zrobiłam tylko delikatną kosmetykę tekstu ale myślę, że wystarczy. Może być taki? Jeśli tak to przesyłam Hanek na maila. Quote
Ulaa Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 cudny plakacik!!!!!!!!!!!! trzeba wieszać w dzielnicach domków :p Quote
Ruth Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Tylko nie pamiętam czy wysłałam go Hanek :look3:. Zaraz sprawdzę czy jest na stronie Fundacji a tymczasem HOP do góry. (Czy Sunia ma jakieś imię?) ---- Nie ma, więc wyślę - najwyżej drugi raz dojdzie ;). Quote
hanek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Plakat można pobrać tu: http://proanimals.org/posters/poster_52.pdf Quote
Ulaa Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Allegro http://www.allegro.pl/item451164210_suczka_mlodziutka_troche_amstaf_ale_nieduzo.html czy ktoś mógłby poogłaszać w necie? Quote
Recommended Posts