Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sali wielka ślicznotka. Ma ok rok. Bardzo duża, szczupłej, drobnej budowy. Być może mix jakiegoś charta z ONkiem (?). Jest przecudowna, bardzo lgnie do ludzi. Ciągle chciałaby się bawić. Nie gardzi towarzystwem drugiego psa. Na swoim terenie jest odważna, jednak poza nim boi się nawet dźwięku aparatu (trudno było zrobić jej zdjęcia...). Kuli się i próbuje uciekać. Trzeba okazać jej wiele cierpliwości i miłości.
Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie.

Posted

wczoraj z Anią byłyśmy z Sali i z Owca / Okruszkiem (z którym jest w boksie) na dwugodzinnym spacerze! tamten drugi olbrzymek padł a ona nadal po nim skakała i chciała się bawić... :cool3:
tylko kilka razy się położyła i odpoczywała.
A tak w ogóle z tym psem zachowywała się zupełnie inaczej niż jak byłyśmy z nią samą. Ewidentnie potrzebny jej ktoś do towarzystwa

Posted

dzisiaj Sali wrociła do azylu. przywiezli ja ze łzami w oczach, a ja zaluje ze nie powiedziałam im ze na nastepny raz powinni najpierw maskotke w krztlacie psa wziac jedynie...
zostawili ją RAZ sama w domu i w tym czasie "płakała i skakała". i powiedzieli ze nie moga sobie na to pozowlic. do tego nasikała w mieszkaniu, a mysleli ze dorosly pies to juz nie sika w domu... :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Mam taki pomysl by Sali i Owce=Okruszka dac na weekend na wybieg Wajoli I Ramzesa (ew. Falona i Lexy, zobaczymy jak sprawa z budami na wybiegach) a ich do boksu Sali i Owcy.
Beda mialy wiecej miejsca na zabawy i przy okazji sprawdzimy jakie jest ich zdanie na temat ogrodzenia i ew. podkopywania:)