pumcia02 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Sali wielka ślicznotka. Ma ok rok. Bardzo duża, szczupłej, drobnej budowy. Być może mix jakiegoś charta z ONkiem (?). Jest przecudowna, bardzo lgnie do ludzi. Ciągle chciałaby się bawić. Nie gardzi towarzystwem drugiego psa. Na swoim terenie jest odważna, jednak poza nim boi się nawet dźwięku aparatu (trudno było zrobić jej zdjęcia...). Kuli się i próbuje uciekać. Trzeba okazać jej wiele cierpliwości i miłości. Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie. Quote
siekowa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Już jej założyłaś wątek. :) Taka piękność na dom raczej długo czekać nie będzie chociaż różnie to bywa niestety. Quote
Kostek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a jaka wygimnastykowana,zadne parapety jej nie straszne;) Quote
pumcia02 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 ona jest cudowniuśka :loveu: i ta jej wielkość :cool3: Quote
pumcia02 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 wczoraj z Anią byłyśmy z Sali i z Owca / Okruszkiem (z którym jest w boksie) na dwugodzinnym spacerze! tamten drugi olbrzymek padł a ona nadal po nim skakała i chciała się bawić... :cool3: tylko kilka razy się położyła i odpoczywała. A tak w ogóle z tym psem zachowywała się zupełnie inaczej niż jak byłyśmy z nią samą. Ewidentnie potrzebny jej ktoś do towarzystwa Quote
siekowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Widzę, że na allegro ma tylko 27 wyświetleń :( Quote
pumcia02 Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 niestety bardzo kiepsko... mimo iz sa podane dwie rasy w tytule... Quote
siekowa Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Właśnie mi Mariola powiedziała, że dzwoniła do niej rodzina zainteresowana adopcją Sali :) Quote
pumcia02 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 tak dzwonil bardzo bardzo fajny domek. mieli przyjechac wieczorem, nie przyjechali i zadnego telefonu nie dostałam... Quote
pumcia02 Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 jest wspaniała, a domu brak... tylko pytaja sie o małe suczki... Quote
pumcia02 Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 zamieszkała w bloku, choc uprzedziłam że może roznieść mieszkanie jak bedzie biegać lub skakać ;) Quote
ania_sami Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 szkoda ze bloku troche, mam nadzieje ze beda z nia na dluuuuugie spacery chodzic bo im rozniesie dom. Quote
pumcia02 Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 dzisiaj Sali wrociła do azylu. przywiezli ja ze łzami w oczach, a ja zaluje ze nie powiedziałam im ze na nastepny raz powinni najpierw maskotke w krztlacie psa wziac jedynie... zostawili ją RAZ sama w domu i w tym czasie "płakała i skakała". i powiedzieli ze nie moga sobie na to pozowlic. do tego nasikała w mieszkaniu, a mysleli ze dorosly pies to juz nie sika w domu... :mad: Quote
pumcia02 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 nowego domu nie widac...:-( Quote
ania_sami Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mam taki pomysl by Sali i Owce=Okruszka dac na weekend na wybieg Wajoli I Ramzesa (ew. Falona i Lexy, zobaczymy jak sprawa z budami na wybiegach) a ich do boksu Sali i Owcy. Beda mialy wiecej miejsca na zabawy i przy okazji sprawdzimy jakie jest ich zdanie na temat ogrodzenia i ew. podkopywania:) Quote
pumcia02 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 mysle ze sie przyda to sprawdzic Quote
pumcia02 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 nie było jak sprawdzić. Sali taka księżniczka i nadal bezdomna.. Quote
Recommended Posts